Quote #167 - My Simply Special
24/04/2016

Quote #167

Soms moeten we overnieuw beginnen. Dat kan met iets groots zijn als een nieuwe baan of iets kleins als het bakken van een cake. Alles kan misgaan, maar je kan altijd weer een nieuwe start maken.

Zouden jullie een nieuwe start willen maken?

P.S. Hebben jullie al gezien dat je je nu in de sidebar en bij de comments in kan schrijven voor een wekelijke nieuwsbrief? Zo mis je nooit de nieuwste posts!Categorieën: Body, Happiness
Tags:2 reacties op “Quote #167”
  Tatjana

  April 25, 2016

  Ik heb al een nieuwe start gemaakt sinds september vorig jaar.
  Ik had geen zin om mijn school af te maken en na verschillende baantjes gehad te hebben belande ik in een gordijnenatier. In het begin was het leuk, mAr het ging me steeds meer tegen staan en ook wist ik diep van binnen dat ik meer in mijn mars had.
  Na enkele jaren daar te werken leerde ik mijn huidige verloofde kennen. Hij is varkensboer en dus was ik niet lang erna ook elk weekend en in de avonden tussen de varkens te vinden.
  Vorig jaar besloot ik dat ik het roer definitief ging omgooien en heb mijn baan in de gordijnen opgezegd. Nu werk ik fulltime in de varkens en ik zou voor geen goud meer willen ruilen.

  Ik zou zeggen tegen iedereen die voor de keuze staat om er. Nieuwe start te maken, doe wat he hart je ingeeft en maak de keuze die bij jou past!


  MySimplySpecial
  April 26th, 2016


  Wat fijn dat je nu iets doet waar je wel helemaal blij mee bent!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie