Quote #99 - My Simply Special
28/12/2014

Quote #99

Soms zou je misschien willen dat je een stap terug kon zetten in de tijd om iets op een andere manier te doen. Helaas, dat kan natuurlijk niet. Maar betekent dat dat je nu niks meer kan veranderen? Zeker niet! Kijk naar waar je heen zou willen en zet vandaag gewoon een stapje in die richting.

Wat zouden jullie willen veranderen aan je leven?

 Categorieën: Body, Happiness
Tags:4 reacties op “Quote #99”

  December 28, 2014

  De laatste tijd dacht ik wel eens “had ik maar..”, maar daar heb ik mij overheen gezet, want hoe vaak je ook nadenkt over hoe je iets anders had willen doen, je kunt er toch niets meer aan veranderen.
  Ik wil eigenlijk niets aan mijn leven veranderen, het is eigenlijk perfect (op het ziek zijn + gevolgen na, maar ook dat wordt wel weer beter!).  December 28, 2014

  Nee precies, je moet vooruit en niet te veel bij het verleden stilstaan. Ik ben ook tevreden, ik geniet van mijn mooie gezin en de kleine dingen. Fijne zondag!x  December 28, 2014

  Op dit moment wil ik helemaal niets veranderen! Na een super rot jaar met een heftige burn-out heb ik zoveel geleerd. Vooral ook dat je dichtbij jezelf moet blijven en moet doen wat je gelukkig maak. Dat probeer ik nu te doen en dat gaat steeds beter. Daar ben ik trots op en blij mee! Wat wil jij veranderen aan je leven?


  MySimplySpecial
  December 29th, 2014


  Wat fijn dat het steeds beter gaat! Ik heb heel lang heel veel last gehad van Pfeiffer en daar heb ik van geleerd dat je naar je lichaam moet luisteren en je eigen grenzen aan moet geven. Nu probeer ik ook steeds meer te doen waar ik gelukkig van wordt. En op dit moment is dat fulltime bloggen. Wat ik wil veranderen? Als mijn blog bekender zou worden, dan zou ik fulltime kunnen blijven bloggen. Daar zou ik zeker happy van worden!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie