Rituals 24H Hydrating Gel Cream - My Simply Special
24/07/2013

Rituals 25H Hydrating Gel Cream

Een goede gezichtscrème vind ik erg moeilijk om te vinden. De meeste producten die ik geprobeerd heb vind ik gewoon niet heel bijzonder. Prima, maar niks speciaals. Ken je dat probleem? Op dit moment gebruik ik de 24H Hydrating Gel Cream van Rituals en die bevalt wel erg goed!

Rituals 25H Hydrating Gel Cream

De crème zit in een mooi wit doosje met bloemen. Op de verpakking lees ik dat deze creme uit de ‘Hydrating’ lijn komt van de ‘Advanced Botanical Skin Care’. Het product zou geschikt moeten zijn voor de normale en gemengde huid. De natuurlijke anti-oxidanten en een actief hydraterend complex zouden moeten zorgen voor een mooi gehydrateerde huid die soepel aanvoelt. Dat klinkt goed allemaal.

Rituals 25H Hydrating Gel Cream

Als ik de verpakking open zie ik een mooie blauwe binnenkant (ik hou wel van mooie verpakkingen) met meer uitleg. De Advanced Botanical Skin Care producten zouden namelijk eeuwenoude krachtige eigenschappen van botanische extracten bevatten die goed zijn voor de huid.

Rituals 25H Hydrating Gel Cream

Op de ingredientenlijst staan fijne ingredienten als glycerine, Alpinia Galanga extract, witte thee extract en zonnebloem olie. De Alpinia Galanga oftewel Blue Ginger is een plant van de gember familie en helpt de vochtbalans van de huid te herstellen. Witte thee bevat anti-oxidanten die de huid beschermen. In deze crème zitten wel ook siliconen, maar ik heb daar geen probleem mee.

Rituals 25H Hydrating Gel Cream

Ook de verpakking van de creme ziet er mooi uit. Het is een mooie transparante pot met een matte, witte deksel met zilveren rand. Het voelt luxueus aan en staat mooi in de badkamer.

Rituals 25H Hydrating Gel Cream

In de pot zit een lichte, groenige gel. Het ruikt naar crème (zo’n typisch geurtje) in combinatie met iets natuurlijks. Het is een beetje moeilijk te omschrijven, maar ik vind het wel prettig ruiken.

Rituals 25H Hydrating Gel Cream

De substantie is licht en is makkelijk over het gezicht te verdelen. Wat ik het fijnst vind is dat deze crème inderdaad heel hydraterend werkt, maar ook heel erg snel intrekt. Mijn voorhoofd gaat snel glimmen en crèmes trekken vaak niet goed in. Deze gel glimt niet en trekt supersnel in. Ik kan bijna meteen na het aanbrengen beginnen met mijn make-up en mijn gezicht blijft de hele dag lekker zacht. Deze crème is geschikt voor zowel dag als nacht, er zit alleen geen spf in. Ik gebruik deze gel cream met plezier!

Rituals 25H Hydrating Gel Cream

Product: 24H Hydrating Gel Cream
Merk: Rituals
Inhoud: 50 ml
Prijs: 26,50 euro
Te koop: in Rituals winkels, bij de Bijenkorf en online in de Rituals webshop

Wat is jou favoriete crème?Categorieën: Beauty4 reacties op “Rituals 24H Hydrating Gel Cream”

  July 24, 2013

  Hij klinkt wel fijn! En echt een pluspunt dat hij niet glimt, ik heb dat namelijk ook super snel!


  Anonymous

  August 9, 2013

  Ziet er goed uit, jammer dat het een pot is (minder hygiënisch) en dat ik persoonlijk de prijs wat te hoog vind.


  Jo

  May 21, 2018

  …en nu hebben ze de 24H Hydrating Gel Cream veranderd!!
  Niet half zo fijn


  MySimplySpecial
  May 22nd, 2018


  Echt? Dat is jammer!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie