Rituals suncare: body - My Simply Special
25/06/2014

Rituals suncare: body 
Voor ik bij Rituals ging werken was ik al fan van de winkels en de producten. In de laatste jaren heb ik een groot deel van de collectie uit kunnen proberen en inmiddels heb ik zo mijn favorieten. Zo heb ik altijd wel een douchefoam, wat make-up producten en een tube zonnebrand voor mijn gezicht in huis. Maar niet alleen de versie voor het gezicht vind ik fijn, ook de ‘sun protection milky spray’ met SPF 30 is een favoriet.

Rituals suncare: body

De milky spray is jawel, een dunne, melkachtige spray die lekker makkelijk verdeelt over je lichaam. Gewoon een paar keer sprayen en smeren maar. De substantie trekt vrij snel in en zorgt voor een zachte en verzorgde huid. En het belangrijkste? Hij plakt niet! Oh en hij beschermt natuurlijk goed tegen UVA- en UVB-straling. Mocht je nou wat meer bescherming nodig hebben dan factor 30, dan vind je in de Rituals suncare lijn ook nog de SPF 50 variant. 

Rituals suncare: body

Kijk, hier kan je goed zien dat het om een dunne lotion gaat. Lekker veel sprayen dus en goed uitsmeren. Een leuk bijkomend voordeel van deze zonnebrand is trouwens dat je ook meteen lekker en zomers ruikt.

De geur opent met sprankelende noten van groene thee en een verfrissend citrusakkoord, die vervolgens plaats maken voor een  sensueel zacht  boeket van frisse seringen, viooltjes en subtiele pioenroos gemengd met warme Arabische jasmijn. De compositie wordt afgerond met een romige basisnoot van houtachtige aroma’s als sandelhout en ceder die versmelten met de geur van witte muskus.

Tsjah, het is een Rituals product en die hebben nou eenmaal allemaal bijzondere geuren!

Rituals suncare: body

Product: Sun protection milky spray SPF 30
Merk: Rituals
Inhoud: 200 ml
Prijs: 18,50 euro
Te koop: In de Rituals winkels en in de online shop.

Ja, deze spray gaat zeker mee op vakantie! Wat is jullie favoriete zonnebrand?

 Categorieën: Beauty2 reacties op “Rituals suncare: body”

  June 25, 2014

  Ik moet nog zonnebrand kopen

  Maar je badlaken of deken of hoe je het ook wil noemen, nice!!


  MySimplySpecial
  June 25th, 2014


  Leuk he! Het is een Hammam towel van Rituals.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie