Shoplog: zomer - My Simply Special
14/06/2013

Shoplog: zomer

Winkelen vind ik leuk, maar kleding kopen lukt vaak slecht. Ik weet best wat ik wil, maar ik kan nooit vinden wat ik zoek. Heel irritant. De laatste tijd heb ik toch wat dingen kunnen vinden die op mijn lijstje stonden. Tijd dus voor mijn eerste shoplog!

Shoplog: zomer

Een goede zomerjas zoek ik eigenlijk al jaren. Meestal pak ik maar gewoon mijn leren jas (toch snel te warm) of een blazer (weer iets te fris), maar dat is niet echt ideaal. Deze nette zwarte jas kocht ik bij de Mexx en was afgeprijsd van €99,95 naar €69,95.

Shoplog: zomer

Ik heb wel wat zomershirtjes maar dat zijn vooral basics. Ik kon nu ook niet echt iets vinden, maar heb uiteindelijk wel dit shirt gekocht. Ook nog redelijk basic, maar toch net even anders. Op de foto zie je de achterkant met de lage hals en de langere ronde onderkant. Ik heb er €14,95 voor betaald bij de Zara.

Shoplog: zomer

Ik had al een leuke rode korte boek en een nette zwarte, maar nog geen gewone jeans of zwarte short. Deze vond ik bij de Vero Moda en was afgeprijsd van €19,95 naar €14,95.

Shoplog: zomer

Als je in mijn schoenen kast ziet wordt je niet heel vroijk. Zwart, zwart, rood, zwart, zwart en nog meer zwart. Mooie schoenen, maar iets meer kleur mag best. Mooie gekleurde hakken stonden dus op mijn lijstje! Deze rode sleehakken (dat loopt toch wel lekker) waren bij Cinderella afgeprijsd van €79,95 naar €55,95 en kon ik niet laten staan!

Shoplog: zomer

Simpele, nette, zwarte ballerina’s stonden met stip boven aan mijn lijst. Ik draag dit soort schoenen heel erg vaak en mijn vorige paar was aan alle kanten aan het slijten. Toen ik zelfs gaten in de zolen ontdekte moesten ze dus wel de prullenbak in. Tijd voor nieuw, maar dat bleek een grote ramp. Ik denk dat ik 10 a 15 paar gepast heb, maar niks zat goed. Ik heb smalle voeten en een huid die heel snel stuk gaat, dus ze moeten echt meteen goed zitten. Uiteindelijk ben ik maar een keer de Van Haren binnen gelopen en daar vond ik voor €24,90 dit paar van echt leer. Eindelijk!

Shoplog: zomer

Toen bleek dat Van Haren ballerina’s verkocht die ik goed paste kon ik het niet laten even verder te kijken voor leuke kleurtjes. Het liefst wilde ik nog een set knal blauwe, maar uiteindelijk ben ik voor deze donker blauwe gegaan. Ik denk alleen wel dat ik die metalen labeltjes er nog af ga knippen zodat ze wat netter zijn. Ook deze zijn van echt leer en ik heb er €29,90 voor betaald.

Shoplog: zomer

Hotel chocolat verkoopt absoluut de lekkerste chocola en de bijzonderste smaken. Ik schreef er (in het Engels) al een post over en ik ben nog steeds fan. Dus heel af en toe sta ik mezelf toe om de winkel binnen te lopen, want als ik daar naar binnen ga kom ik nooit met lege handen weer naar buiten. Dit keer heb ik de nieuwe smaken Caramel Cheesecake en Blueberry Cheesecake gekocht. Ik ben echt heel benieuwd! Voor deze verwennerij heb ik €8,10 betaald. De normale prijs was €9,00 maar ik heb een kaartje waarmee ik altijd 10% korting krijg. Oh en meestal hebben de lieve medewerkers ook wel iets lekkers klaar staan om te proeven!

Shoplog: zomer

Natuurlijk heb ik de laatste tijd ook wat beauty stuff gekocht! Van links naar rechts zie je eerst de Chlorella/Spirulina tabletten die me meer energie moeten gaan geven. Ik heb ze gekocht bij De Tuinen voor €16,99. Dan een fles cremespoeling en een Curling Mousse. Deze items heb ik gekocht in zo’n winkeltje met restpartijen enzo en waren €1,99 en €2,49. Ik ben vooral benieuwd naar die mousse! Daarnaast zie je nog twee producten van de Hema. Een potje nagellak remover van €4,50 en een gekleurde lipbalsem van €3,50. Ik ben nog steeds op zoek naar een goede vervanging van mijn Sephora nagellak remover. Wie weet is dit een goede!

Shoplog: zomer

Bij de Blokker heb ik eindlijk een ijslepel gekocht (€3,69). Dat stond al zo lang op mijn lijstje, maar vergat ik steeds. Verder zie je op de foto ook nog twee producten van de Action. Het pakketje bovenop bevat een spuitzak met opzetstukken (€0,98) en op de achtergrond zie je 3 setjes met elk twee pannenbeschermers (€0,95 per stuk).

Shoplog: zomer

Dan als laatste de sieraden die ik heb gekocht. Ik hou zowel bij kleding als bij sieraden van simpele ontwerpen met een twist. Niet te druk, maar wel met iets interessants. Op de een of andere manier is dat moeilijk te vinden. Bij Bijou Brigitte vond ik deze lange zilver kleurige ketting met drie ringen voor €9,95. Twee ringen zijn glanzend en een is ruw en mat. Daarnaast heb ik eindelijk de ring gekocht die ik al best wel een tijdje wilde hebben maar elke keer toch te duur vond (€34,95). Het is een zilveren ring met een heleboel hele kleine turkoois kleurige steentjes. Hij glinstert heel mooi, heeft een gave kleur en is opvallend zonder groot te zijn. Hier ben ik echt heel blij mee!

Wat vinden jullie van mijn aankopen?Categorieën: Fashion, Inspiratie
Tags:6 reacties op “Shoplog: zomer”

Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie