Summer fashion essentials - My Simply Special
02/07/2015

Summer fashion essentials

Een zonnebril, ik kan natuurlijk niet zonder als het mooi weer is. Maar dat is niet het enige item dat ik in de zomer veel en graag gebruik. Ben je benieuwd wat mijn ‘essentials’ zijn voor als het weer eindelijk een beetje mooi is? Vandaag laat ik ze zien en ze zijn ook nog eens lekker budgetvriendelijk.

Summer fashion essentials

Los shirt

Laten we meteen heel erg basic beginnen. Dit soort losse en dunne shirts vind ik namelijk heel erg fijn en draag ik vaak als het wat warmer is. Vroeger droeg ik eigenlijk alleen maar shirts die meer aansloten, maar dit soort losse varianten zijn eigenlijk veel fijner in de zomer. Ik kies zelf vooral varianten van zachte stofjes en ik steek de voorkant vaak in mijn broek om er wat vorm in te brengen.

Mijn exemplaar: Oude collectie H&M
Alternatief: Deze of deze van H&M

Summer fashion essentials

Comfy jurkje

Een zomerjurkje dat lekker zit is ook iets onmisbaars voor mij voor de zomer. Hij mag niet te kort zijn, want ik wel goed kunnen bewegen. Verder moet hij netjes genoeg voor een etentje, maar ook prima over een bikini kunnen. Oh, en het is fijn als hij niet kreukt, want dan kan ik ‘m zo in mijn strandtas stoppen.

Mijn exemplaar: Oude collectie WE
Alternatief: Deze van de WE of deze van H&M

Summer fashion essentials

Beautiful bikini

Over bikini’s gesproken, daar kan ik natuurlijk ook niet zonder! Ik heb zelf altijd minimaal twee exemplaren om mee af te wisselen en kies tegenwoordig altijd voor exemplaren die strapless te dragen zijn. Zo krijg ik geen witte strepen in mijn nek! Deze roze variant heeft bandjes die je zowel om je nek kan knopen als achter je rug. Als ik een bikini draag heb ik ook vaak een simpele omslagdoek bij de hand, zodat ik me snel een beetje aan kan kleden als dat nodig is.

Mijn exemplaar: Vorig jaar gekocht bij Hunkemöller, maar nog steeds verkrijgbaar
Alternatief: Deze van Seafolly

Summer fashion essentials

Cover up

Niet alleen een omslagdoek is handig voor als je een bikini draagt, ook een tuniek is ideaal. Je gooit ‘m zo over je bikini en je bent netjes genoeg gekleed om iets te eten te gaan halen. Ook handig als je het aan het eind van de dag wat kouder krijgt.

Mijn exemplaar: Nieuwe collectie van Sevenbien

Summer fashion essentials

Zacht & warm

Een ander onmisbaar item is een zomers vestje. Zo’n licht en zacht exemplaar dat overal overheen kan en perfect is voor aan het einde van de dag of als het toch wat kouder is dan je dacht. Ik miste zoiets echt in mijn kast maar heb gelukkig wat kunnen vinden.

Mijn exemplaar: Nieuwe collectie van H&M

Summer fashion essentials

Lace shorts

Natuurlijk is de zomer de periode om rokjes te dragen. Toch moet ik eerlijk zeggen dat ik vaak juist geen zin heb in rokjes. Geef mij maar een leuke short waar ik makkelijk in kan bewegen. Weten jullie nog dat ik pas een post schreef over kanten shorts? Ik vind ze erg leuk en heb nu zelf ook een exemplaar in huis. Ze zijn net zo comfy als een short, maar zien er toch wat vrouwelijker uit.

Mijn exemplaar: Nieuwe collectie van Sevenbien

Summer fashion essentials

Basic ballerina’s

Basic zwarte ballerina’s heb ik altijd in huis. Ze zijn netjes en casual tegelijk en kunnen echt overal onder. Het liefst heb ik een variant zonder strikje en met een minuscuul hakje. Dat loopt wel zo lekker.

Mijn exemplaar: Nieuwe collectie van Van Haren

Wat zijn jullie summer fashion essentials?

DisclaimerCategorieën: Fashion, Inspiratie
Tags:3 reacties op “Summer fashion essentials”

  July 2, 2015

  Oh wauw, die lace shorts zien er zo leuk uit! Zag vandaag nog een meisje lopen en het zag er heel tof uit. Ik wil hem ook!


  MySimplySpecial
  July 4th, 2015


  Leuk hè? Ik ben er ook heel blij mee! En hij is lekker comfortabel en luchtig als het zo warm is.  July 3, 2015

  die lace shorts zijn zo mooi! Ik ga er ook eentje kopen


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie