Trind Thinner - My Simply Special
04/09/2013

Trind Thinner

Waarom heb ik dit nog nooit eerder gekocht? Dat had ik echt moeten doen! Waar ik het over heb? De ‘Thinner for Nail Polish’ van Trind. Een tijdje terug was ik even aan het snuffelen tussen de Trind producten bij de drogist en ik kwam deze Thinner tegen. De dag daarvoor had ik net mijn nagels gelakt en mijn INM ‘Out The Door’ topcoat was heel stroperig geworden, terwijl er nog meer dan een derde in het flesje zat. Ik besloot eens te kijken wat de Thinner voor mijn favoriete topcoat kon doen.

Trind Thinner

Als je nagellak veel gebruik, wordt het flesje vaak geopend. Hoe langer een nagellak open staat, hoe sneller hij opdroogt door verdamping. Je favoriete kleurtjes, of de base- en topcoats die je altijd gebruikt zullen dus op den duur steeds dikker worden. Zelf merk ik dat altijd met mijn INM topcoat en mijn Trind ‘Nail Repair’, twee producten die ik altijd gebruik als ik mijn nagels lak en ook steeds weer opnieuw koop. Maarja, het is zonde om een flesje weg te moeten gooien als hij nog niet leeg is toch?

Trind Thinner

De Trind Thinner zit in een klein, blauw, glazen flesje en is super makkelijk in gebruik. Het enige wat je moet doen is een paar druppels van de nagellakverdunner bij de dikke nagellak doen. Schud de nagellak even goed en wacht 20 minuten voor je hem gebruikt. Zelf heb ik gemerkt dat je ongeveer 10 a 15 druppels nodig hebt per keer. De handige doseer dop zorgt ervoor dat je niet te veel Thinner bij je nagellak giet.

Trind Thinner

Het is zo’n simpel product en ik wist op zich best dat het bestond, maar op de een of andere manier heb ik er nooit aan gedacht het te kopen. Nou, ik ben blij dat ik dat nu wel gedaan heb, want mijn INM topcoat en Trind ‘Nail Repair’ zijn weer prima te gebruiken!

Trind Thinner


Product: Thinner
Merk: Trind
Inhoud: 10 ml
Prijs: 7,82 euro
Te koop: Bij Etos en Douglas

Heb jij een nagellakverdunner in huis?Categorieën: Beauty
Tags:4 reacties op “Trind Thinner”

  September 4, 2013

  Lekker handig! x  September 5, 2013

  Wauw, wat een superhandig product!  September 5, 2013

  Inderdaad een handig product! Fijn dat je er een artikel over schrijft.  September 5, 2013

  Nee, maar ga het zeker weten kopen! Bedankt voor de tip!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie