Vichy Teint optimaliserende hydraterende gel SPF30 - My Simply Special
02/04/2015

Vichy teint optimaliserende hydraterende gel SPF30

Krijgen jullie niet meteen zin in de zomer bij het zien van deze foto? Ik in elk geval wel! Het nadeel vind ik alleen dat je dan zo fanatiek met zonnebrand aan de slag moet. En eigenlijk moet je je gezicht natuurlijk het hele jaar door beschermen tegen de zon. Ik heb een hekel aan plakkerige producten, dus ik bescherm mijn huid niet altijd even goed. Maar! Ik heb een fijn product ontdekt dat dat wat makkelijker maakt.

Vichy teint optimaliserende hydraterende gel SPF30

Sinds kort gebruik ik namelijk elke ochtend de teint optimaliserende hydraterende gel van Vichy. Een hele mond vol, maar deze zonnebrand uit de Idéal Soleil lijn heeft een SPF30 en is ook in een SPF50 variant verkrijgbaar. Volgens de naam is het een gel, maar eigenlijk is het iets dat tussen een gel en een crème in zit. 

Vichy teint optimaliserende hydraterende gel SPF30

Vichy zegt zelf over deze zonnebrand:

Soms heb je behoefte aan een shot intensieve hydratatie maar wil je liever geen crèmetextuur gebruiken. Het is zomer, dan wil je iets luchtigs, iets fris, een ideale gebruinde huid maar ook een gevoede huid, die ruim voldoende vocht bevat. Vichy schiet de dorstige huid te hulp, met een innovatieve formule die een bron is van frisse hydratatie en zorgt voor een ideale bruine teint.

In mijn oren klinkt dat perfect. Precies wat ik zoek!

Vichy teint optimaliserende hydraterende gel SPF30

Zonnebrandproducten die voor het gezicht bedoeld zijn vind ik vaak nog te vettig voor mijn huid en zorgen ervoor dat ik heel erg ga glimmen. Niet zo charmant! Deze gel smeert goed uit en trekt snel in. In het begin glimt mijn huid nog een beetje, maar als ik even wacht trekt hij in en verdwijnt de glans. 

Vichy teint optimaliserende hydraterende gel SPF30

Mijn huid voelt zacht en verzorgd aan. Voor mij is het dus een prima vervanging voor een normale dagcrème. Ik vind het namelijk niks om een zonnebrand en normale crème over elkaar aan te brengen.

Vichy teint optimaliserende hydraterende gel SPF30

Product: Teint optimaliserende hydraterende gel SPF30
Merk: Vichy
Inhoud: 50 ml
Prijs: 17,95 euro
Te koop: Bij de apotheek
 
Beschermen jullie je gezicht dagelijks met zonnebrand? En zo ja, welk product gebruiken jullie dan?
 
Disclaimer 
 Categorieën: Beauty, Body4 reacties op “Vichy Teint optimaliserende hydraterende gel SPF30”

  April 2, 2015

  Ikzelf ben echt een groot fan van Vichy, van shampoos tot foundation, ik heb het eigenlijk allemaal. Dit product kende ik nog niet, maar ik heb een dagcrème van Hannah met spf.  April 2, 2015

  Lijkt me een fijn product! Ik ben zo licht, dus moet goed smeren in de zomer. Ik kan dus altijd wel een goede zonnebrand gebruiken.
  Deze ga ik onthouden, dankjewel  April 2, 2015

  Ik moet echt goed insmeren in de zomer, heb een heel licht huidje.  April 2, 2015

  Deze had ik afgelopen weekend wel kunnen gebruiken, ben helemaal verbrand geweest tijdens mijn citytrip naar Lissabon! Ziet er een fijne gel uit.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie