Video: Onmisbare items tijdens mijn zwangerschap - My Simply Special
20/04/2017

Video: Onmisbare items tijdens mijn zwangerschap

Inmiddels ben ik al wel even zwanger en dat betekent, dat ik ook al wel een verzameling onmisbare items heb. Oké, onmisbaar is misschien een groot woord, maar het zijn in elk geval allemaal items die mijn zwangerschap fijner en leuker maken. In deze video laat ik ze aan jullie zien.

Wat was onmisbaar tijdens jullie zwangerschap?Categorieën: My Life, Zwanger4 reacties op “Video: Onmisbare items tijdens mijn zwangerschap”
  anita

  April 20, 2017

  Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap!
  Geniet ervan …wat zal dat een mooi baby’tje zijn!
  op zoek naar een tip om een ring te verkleinen kwam ik op je website terecht.
  Hoe leuk!

  liefs,
  Anita ( jullie trouwambtenaar)


  MySimplySpecial
  April 20th, 2017


  Dat is nog eens toevallig, wat leuk! En dankjewel!


  Henrieke

  April 21, 2017

  Zijn al die voedingskussens zo groot? Nee toch? :-0 Ik had in mijn hoofd dat ze veel kleiner zouden zijn. Leuk verder om even te kijken wat jij gebruikt hebt. Op het moment kan ik niet zonder crackertjes. :-p


  MySimplySpecial
  April 21st, 2017


  Er zijn ook kleinere versies te koop, maar veel zijn vrij groot inderdaad. Maar ‘t slaapt wel erg lekker


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie