Video: Whipped body butter - My Simply Special
27/02/2015

Video: Whipped body butter

Whipped body butter vind ik er altijd zo lekker uitzien! Ik besloot een tijdje geleden al dat ik het graag eens wilde proberen, en waarom maak ik het dan niet meteen zelf? Toen ik het zelfs op mijn bucket list had gezet, vond ik dat het tijd was om het gewoon maar te gaan doen. In deze video laat ik jullie zien hoe dat verliep.

Dit was een geslaagd experiment! De body butter is heerlijk luchtig en smelt meteen als je het uit wil smeren. Trekt hij snel in? Nee, daar moet je even de tijd voor nemen, maar je huid wordt er wel heerlijk zacht van. Perfect dus voor als je een droge huid hebt of als je de tijd wil nemen om om je lichaam uitgebreid te verzorgen. Oh, en deze whipped body butter werkt ook perfect voor droge nagelriemen, als haarmasker of als massageolie!

Video: Whipped body butter

Wil je dat alle ingrediënten goed mengen en heb je wat meer geduld dan ik? Doe de ingrediënten dan in een kom, laat het smelten in de magnetron, roer alles goed door en laat het weer hard worden in de koelkast. Hierna kan je alles in één keer opkloppen tot een luchtig geheel.

Video: Whipped body butter

Hebben jullie al eens whipped body butter geprobeerd?

P.S. Hebben jullie al gezien dat je je nu in de sidebar kan schrijven voor een wekelijke nieuwsbrief? Zo mis je nooit de nieuwste posts!

 Categorieën: Beauty, Body, DIY, To Do
Tags:5 reacties op “Video: Whipped body butter”

  February 27, 2015

  Ik heb nog nooit een whipped body butter geprobeerd maar het ziet er ongelooflijk zacht uit!  February 27, 2015

  Ziet er super goed uit ! xx  February 27, 2015

  Wauw, zo’n pro filmpje. Heel mooi gedaan een goed recept!


  MySimplySpecial
  March 1st, 2015


  Dankjewel, dat is leuk om te horen!  February 28, 2015

  Het ziet er echt zijdezacht uit!! Lijkt me heerlijk om te gebruiken Jammer dat ik geen mixer heb…


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie