Washi tape DIY ideeën - My Simply Special
16/08/2013

Washi tape DIY ideeën

Een tijdje terug liet ik jullie al zien dat ik onder andere een aantal rolletjes heel leuk washi tape kocht bij de IKEA papershop. Washi tape of ook wel masking tape genoemd, is Japans decoratief tape gemaakt van rijstpapier. Het is verkrijgbaar in allerlei kleurtjes en met verschillende patronen en is makkelijk af te scheuren, te verwijderen en te beschrijven. Natuurlijk kon ik het niet laten meteen wat dingen te gaan beplakken!

Washi tape DIY ideeën

Ik begon met deze twee vazen die nog boven in mijn kast stonden.

Washi tape DIY ideeën

En dit is het resultaat. Je kan ze voor bloemen gebruiken, maar ook voor kwasten, wattenschijfjes, pennen, rolletjes washi tape en ga zo maar door.

Washi tape DIY ideeën

Van zowel mijn roze stippling brush als mijn Inglot oogschaduw kwast heb ik twee stuks. Zo gebruik ik een van de oogschaduw kwasten altijd voor de lichtste kleuren en de andere juist voor de donkerdere kleuren. Maar hoe kan je ze nou uit elkaar houden?

Washi tape DIY ideeën

Washi tape DIY ideeën

Nou zo dus. Je kan om een van de kwasten een gekleurd stuk washi tape doen of juist allebei de kwasten beplakken verschillende patroontjes.

Washi tape DIY ideeën

Notitieboekjes, ik ben er gek op!

Washi tape DIY ideeën

Washi tape DIY ideeën

Met washi tape kan je ze leuk decoreren, maar je kan het ook gebruiken om te labelen. Je kan namelijk prima schrijven op het tape en het is ook zo weer te verwijderen.

Heb jij al washi tape in huis?Categorieën: DIY, To Do15 reacties op “Washi tape DIY ideeën”

  August 16, 2013

  Wat ziet dat er leuk uit, toevallig kocht ik gisteren ook de roze bij Ikea.

  Liefs  August 16, 2013

  Wat leuk gedaan, ik hou echt van washi tape!  August 16, 2013

  Leuk gedaan hoor, je kan met washi tape zo ontzettend veel kanten op, heerlijk :)! Ik heb echt pech wat dat betreft, ik woon 5 minuutjes fietsen van Ikea maar hier hebben ze dit washi tape niet, zo jammer!

  liefs Rosie


  Margot // MySimplySpecial
  August 17th, 2013


  Jammer, hopelijk komt de Papershop snel in alle vestigingen!  August 16, 2013

  Super leuke ideeën! Zag onlangs deze tape liggen bij IKEA en ook een variant bij Hema, en ik vroeg me af wat je hier allemaal mee kon doen (buiten op papier plakken). Dus super handig artikel.  August 16, 2013

  Dat ziet er heel erg leuk uit!  August 16, 2013

  Ik heb er ook gekocht! Maar dan uit de Hema x


  Margot // MySimplySpecial
  August 17th, 2013


  Ja, ik heb ook pas ontdekt dat ze daar leuk tape hebben. Ik heb zelf het setje van 10 rolletjes gekocht!  August 16, 2013

  Wat een super leuke ideeen! Ik heb laatst een aantal rolletjes bij de Action gekocht! Die hebben ze ook! Ik vind trouwens dat je een erg leuke blog hebt en ben je met bloglovin gaan volgen! Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs  August 17, 2013

  Super leuk gedaan!  August 17, 2013

  Leuk leuk! En super origineel ook nog! Leuke DIY!  August 17, 2013

  Het is altijd zo simpel maar toch dat kleine stukje washi tape doet het toch meer! Echt leuk  August 18, 2013

  Je kan vele dingen zo leuk maken met die tape… echt vrolijk wordt je ervan.  August 18, 2013

  Wat een leuke ideeen. Een tijdje terug heb ik op mijn blog ook wat voorbeelden geplaatst. Dit zijn weer wat leuke andere! Verslavend he die tape?!  August 20, 2013

  Kijk, hier heb ik wat aan!! Wat een leuke ideeën!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie