Winactie: Interieurspullen naar keuze t.w.v. €100 - My Simply Special
07/11/2015

Winactie: Interieurspullen naar keuze t.w.v. €100

Met mijn interieur bezig zijn vind ik heel erg leuk. Meubels uitzoeken (niet zo vaak), nieuwe decoratie-items kopen (iets te vaak) en spullen heen weer verplaatsen in huis (regelmatig). Ja, daar word ik blij van! En nu mag ik iemand anders ook blij maken, want ik geef een tegoedbon ter waarde van €100,- weg waarmee je zelf kan gaan shoppen!

Winactie: Interieurspullen naar keuze t.w.v. €100

Bloggen doe ik met veel plezier en dat jullie mijn blog ook nog echt lezen maakt het natuurlijk nog veel leuker. Om jullie daar een klein beetje voor te bedanken vind ik het leuk om af en toe een winactie te organiseren. Soms koop ik zelf iets om weg te geven en soms kan ik dat doen via een bedrijf. Voor deze winactie stelt Eyoba een tegoedbon ter beschikking. Eyoba is een online woonwinkel met een lekker groot assortiment. Zo verkopen ze leuke decoratie, maar ook voor bijvoorbeeld design eetkamerstoelen,  mooie lampen of een landelijke salontafel kan je hier terecht. Of wat dacht je van iets van Zuiver, één van mijn favoriete merken?

Winactie: Interieurspullen naar keuze t.w.v. €100

Wil je kans maken op deze mooie tegoedbon? Meedoen is heel simpel:

 • Laat een reactie achter onder deze post en vertel daarin wat er op jouw wishlist staat voor je interieur.
 • Like de My Simply Special Facebookpagina.
 • Like Eyoba Facebookpagina.
Wil je meer kans maken (en mij heel blij maken)? Dit kan je doen:
 • Volg My Simply Special op Bloglovin.
 • Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief. (Dit kan in de sidebar of door de optie aan te vinken onder het vakje waar je je reactie kan typen.
 • Deel deze winactie op Twitter of Facebook.

Vergeet in je reactie niet te vermelden wat je gedaan hebt om extra kans te maken! Deze winactie loopt tot en met woensdag 25 november 2015 en is open voor deelnemers uit Nederland en België. De winnaar ontvangt een mail en moet binnen drie dagen reageren, anders wordt er een andere winnaar getrokken.

Winactie: Interieurspullen naar keuze t.w.v. €100

Heel veel succes!Categorieën: To Do, Win
Tags:64 reacties op “Winactie: Interieurspullen naar keuze t.w.v. €100”
  Ilsiee prins

  November 7, 2015

  Wooow, wat een waanzinnige winactie zeg. Helemaal super dat je dit mag organiseren voor de lezers van je blog… Ik doe graag mee, woon net sinds een aantal weekjes op mezelf… Zal super zijn om wat nieuws voor in mijn nieuwe huisje uit te mogen kiezen, het is wel al af… maar iets voor een nog gezelliger sfeertje te maken zal helemaal onwijs leuk zijn…. Mijn wishlist?? De buddha’s vind ik echt helemaal te gek, verder een leuk sierkussentje., leuke fotolijstjes, kaarsenhouder… Ooooow dat word moelijk mocht ik straks the lucky lady worden.. Wat een ontzettend leuke shop… Ik heb alle verplichte stapjes doorlopen & volg je natuurlijk op bloglovin!
  Fijn weekend, groetje ilsiee  November 7, 2015

  Wauw! Wat een gave win actie! Ik doe heel graag mee. Zeker ook omdat mijn vriend en ik samenwoon plannen hebben. Tof! Als extra volg ik je via Bloglovin!


  Nynke B

  November 7, 2015

  Wat leuk zeg. Ik heb beide FB-pagina’s geliked en ik volg je via bloglovin.
  Ik vind zo’n wijnrek echt heel mooi en een zitzak natuurlijk.  November 7, 2015

  Oeh yes! Voor deze winactie doe ik wel wat moeite:D Heb alles gedaan om kans te maken (ook gedeeld op FB en Twitter). Jouw FB pagina hadden we al eerder geliked. Ik ga binnenkort verhuizen naar een nieuwbouw woning en omdat we graag alles nieuw willen is mijn wishlist enorm! Haha. Ik denk dat ik van het shoptegoed een mooie lamp zou kopen. Duimen maar!


  Sjoerd

  November 7, 2015

  Erg tof!
  In mijn wishlist staat een salontafel of een aantal bijzettafeltjes voor de huiskamer. Liefst van zuiver of Leimotiv, die vind ik persoonlijk vaak erg stoer. Door een hoop stresss rond onze verhuizing (ziek zijn vriendin en baanverlies- nu gelukkig weer een baan) heb we een hele hoop aanschaffen voor ons nieuwe huis moeten aanschaffen en we hebben dus nog geen tafeltjes bij de bank. Niet handig want zo knoei je regelmatig. Zou erg leuk zijn mochten we iets uit kunnen zoeken online dat ons niks kost. Geheel stressvrij


  Sjoerd
  November 7th, 2015


  Oh sorry, alles geliked op facebook ed. Bloglovin lukt me niet? Krijg dat niet verzonden. Of heb je het toch gehad?
  (pfff ik blijf maar op aanmelden drukken :-S)


  Anita

  November 7, 2015

  Ik zou het zo leuk vinden om wat nieuwe decoratie in onze huiskamer te kopen Soms ben je daar echt aan toe
  Natuurlijk alles gedeeld en geliked op facebook, twitter en bloglovin
  Fijn weekend


  Eva Narcisz

  November 7, 2015

  Wat een geweldige give away !!Dit is echt een actie om blij van te worden .Ik doe DOLGRAAG mee om kans te maken !! Wat een waanzinnige kans is dit !! Het is een mooi gebaar van je om onder ons een Eyoba shoptegoed twv 100 euro te verloten .Onze woonkamer heeft niet zo lang geleden een nieuwe look gekregen , deze cadeaubon zal daarom echt van pas komen , wij hebben nog een vloerlamp,salontafel , en natuurlijk allerlei decoratie om onze woonkamer gezelliger te maken ( kussens voor op de bank, foto frame, kaarsen, enz ).Ik zal HEEL GELUKKIG zijn als ik winnen mag , dan ga ik helemaal uit mijn dak ! Bedankt voor deze geweldige kans. Ik volg je op facebook , bloglovin en op twitter. Ik heb deze actie gedeeld en geretweeted Nu maar duimen . Fijn weekend, Liefs, Eva  November 7, 2015

  Heel erg leuk ik moet helaas overslaan want ik heb geen plek meer in mijn kamer


  Anita H.

  November 7, 2015

  Mooie prijs! Mijn keuze: Sit and Joy – Lounge Chair – zwart. Gedaan voor extra kansen: al het genoemde.  November 7, 2015

  Super leuke winactie! Ik volg je al een tijdje maar ik heb geen facebook en geen twitter! Kan dit ook via Instagram of is dat niet geldig?


  MySimplySpecial
  November 8th, 2015


  Ja hoor, als je me op Instagram volgt levert dat ook een extra kans op.


  happybudgetcooking
  November 14th, 2015


  Ow joepie! Ik volg je al dus dat is geen probleem dankje!


  Sandra

  November 8, 2015

  Wow! €100,-
  Daar is vast en zeker heel veel moois voor te kopen
  Ik zou het in ieder geval besteden aan mooie, goede accessoires.
  Zoiets als een poef: http://www.eyoba.nl/zitmeubelen/krukken/poef/overseas-natural-knitted-poef-grijs
  Da’s voor mij echt een onmisbaar item! Vind zulke poefs echt geweldig

  – Ik volg je op Facebook – Sandra Wijnhoven
  En heb zojuist de pagina van Eyoba ook even een Like gegeven.
  – Ik volg je op Bloglovin – https://www.bloglovin.com/people/sandra8372-6379785
  – Heb me aangemeld voor de nieuwsbrief
  – En de actie geretweet op Twitter (@Sandrahpw) Op Facebook deel ik al (heel) veel, wil niet te veel “spammen” dus deel ‘t alleen op twitter

  Hopelijk heb ik zo alle stapjes doorlopen
  Een hele fijne zondag nog!


  Schellekens

  November 8, 2015

  Wauw, wat een leuke actie!!! Ik heb al een kijkje genomen op de site van Eyoba en ik vind er echt super mooie dingen!
  Er ‘moet’ nog een mooie wandklok in de keuken komen en ik zou heel graag witte stoelen aan mijn eettafel hebben. Ik heb er trouwens al hele mooie ontdekt
  Die bon zou erg goed van pas komen.


  Anita te Gussinklo

  November 8, 2015

  Wat een leuke webshop! Ik mis eigenlijk nog een poef in mijn interieur.
  De LaForma – Wolliw Poef – in het Blauwvind ik erg mooi.
  Ik doe dus graag mee en volg/like je op Bloglovin,Facebook (liked & shared) Eyoba ook en op twitter (tweet geplaatst)


  Jana

  November 8, 2015

  Wat een superfijne winactie! Ik zoek al een tijdje naar een mooi ladekastje en de webshop staat er vol mee! Ik doe dan ook graag mee ! Ik volg je verder ook op bloglovin en heb mij ingeschreven op de nieuwsbrief. Groetjes Jana


  Ansuya Lalay

  November 8, 2015

  beide pagina’s geliked op facebook en Ik volg je nu ook op bloglovin en shared on facebook  November 9, 2015

  Wat een super winactie! Ik doe graag mee (geliked, gedeeld, alles gedaan en ik volgde je al ;o)
  Op mijn wishlist… een mooi nieuw vloerkleed, de oude is hoognodig aan vervanging toe.


  Tamara TS

  November 9, 2015

  Wat een geweldige win-actie! Ik ben vooral nog op zoek naar mooie verlichting. Wij zijn pas verhuisd en nu hangt er in de keuken een heel zielige verhuisfitting met een peertje. Ook boven is de verlichting nog niet in orde en is alles nog in de kleuren van mijn oude flatje. Ook heb ik sinds dit weekend nieuwe eetkamerstoelen nodig. (Mijn man was jarig en een bezoeker ging wat te lomp zitten). Ik heb gevolgd op FB ,Twitter (@paramara1982) en Bloglovin en gesaved, gedeeld en getweet.


  Tamara TS
  November 9th, 2015


  En ingeschreven voor de nieuwsbrief, toch bijna vergeten…


  Jolijn

  November 9, 2015

  Superleuk! Ik doe graag mee om een leuke lamp uit te kiezen
  Ik volg je extra op bloglovin’ en heb me ingeschreven op de nieuwsbrief.
  Liefs, Jolijn


  Kelly Vlugt

  November 9, 2015

  Ow wauw ! Ik zou die €100,00 goed kunnen uitgeven bij Eyoba . Ze hebben super leuke items. Ik zou alles wel in mn mandje kunnen doen. Ik heb een zwart witte inrichting met hier en daar wat gekleurde accessoires. Dus ik zou op zoek gaan naar leuke nieuwe spullentjes.
  Ik deel hem ook via facebook, like de pagina , en volg je via instagram! Leuk! Ow ja en natuurlijk de nieuwsbrief
  *duimen*


  roos

  November 9, 2015

  Wat een super actie!
  Net even rond gekeken op de website van eyoba, wat een prachtige dingen hebben ze!
  Ik ben zelf al een tijdje op zoek naar 2 tafellampen en ik vond de lucide – poli – tafellamp grijs wel echt onwijs gaaf, dus 2 van die lampen staan zeker op mijn verlanglijstje? Ik volgde jou al hier en op fb, maar eyoba blijf ik nu ook zeker volgen!!  November 9, 2015

  Wat een leuke actie! Ik heb al vaker gespiekt op de site van Eyoba. Mijn wishlist is erg lang want ik ga binnenkort samenwonen <3. Een mooie boekenkast, opbergkast, industriële lampen. Ik kan gewoon niet kiezen.
  Om extra kans te maken heb ik mijzelf ingeschreven voor de nieuwsbrief naast volg ik je op Facebook en instagram.


  Sanne Vlaar

  November 9, 2015

  Eind deze maand krijgen een vriendin en ik de sleutel van ons nieuwe appartement. Veel hebben we al, maar een mooie salontafel staat nog op onze wishlist. Om extra kans te maken vraag ik ook haar hieraan mee te doen! Dubbel zo veel kans dus wij gaan keihard duimen!!


  Debbie Faber

  November 9, 2015

  Wat een superleuke actie! Ik heb de afgelopen jaren mijn inrichting bij elkaar gespaard, maar ik wil alleen nog een nieuwe eettafel met stoelen. Zo’n tegoedbon zou dan ook zeer welkom zijn!


  Debbie Faber
  November 9th, 2015


  Oh ja, vergeten erbij te vermelden… ik volg jullie op Facebook, maar ik volg je ook op bloglovin en instagram  November 9, 2015

  Hoe gaaf!! Doe graag mee en volgde jou al via Bloglovin, Instagram en Facebook heb ook de pagina van Eyoba geliked. Ook heb ik me net ingeschreven voor je nieuwbrief. Heb erg mooie meubels en accessoires gezien zoals steigerhouten eettafel en design eetstoelen ook de kussens met honingraatmotief wauw!!  November 9, 2015

  Wauw super actie! Natuurljk doe ik mee! Een gele eetkamerstoel staat nog mijn wishlist. Op fb heb ik de actie gedeeld!


  Karen

  November 10, 2015

  Wat een leuke actie! Het winnen van zo’n actie is natuurlijk altijd welkom ?. Nu vooral omdat ik net mijn eerste huis heb gekocht en van 0 af aan moet beginnen met inrichten. (Supertof! Maar ook: eng! Past het toch wel bij elkaar en klopt het plaatje straks met hoe ik het in mijn hoofd heb?!)

  Wat ik met €100 shoptegoed zou doen? Ik zou een mooie vloerlamp uitkiezen (ik heb al een paar kanshebbers gezien!).
  En verder heb ik aan alles voldaan (sorry vrienden op fb, Twitter en instagram! Hihi);

  Likes op:
  My Simply Special Facebookpagina.
  Eyoba Facebookpagina.

  Ingeschreven voor:
  Nieuwsbrief My Simply Special op Bloglovin

  Winactie gedeeld op:
  Twitter of Facebook.

  En nu maar duimen


  Daniella

  November 10, 2015

  Supertof dit! Wij zitten in een nieuw traject voor een koophuis en dan is zo’n bon supergaaf ofcourse!!! Ik deel jullie en hoop te winnen!!


  Daniella

  November 10, 2015

  Op mijn wishlist staan lampen, kaarsjes, home deco, etc. Wordt moeilijk kiezen!

  Ik heb de pagina’s My Simply Special en Eyoba geliked op facebook en de actie gedeeld en geliked.

  Ik heb de actie gedeeld op twitter, pinterest, facebook, en bloglovin.

  Ik volg op bloglovin en instagram

  Ik heb mij ingeschreven voor de nieuwsbrief!

  Gaaaaaf dit!


  Danielle Noord

  November 11, 2015

  Geweldig!! Ik heb een prachtige fauteuil gezien op hun site (Y) Ik ga het gelijk delen op twitter en facebook en volg daar en op op bloglovin!! Ook aangemeld voor de nieuwsbrief #duimen  November 12, 2015

  Sinds kort woon ik samen met mijn vriend in zijn huis. We zijn hier en daar langzaamaan wat dingen aan het veranderen zodat we ons allebei helemaal happy voelen thuis. We zijn nog opzoek naar een mooie fauteuil voor in de woonkamer een een stolp voor onze favoriete geurkaars. We hebben een lichtelijk geurkaarsen fetisj met z’n tweetjes. Hihihi. Ik doe dus graag mee, ik volgde je al op verschillende manier. Leuke winactie!


  Liesbeth

  November 12, 2015

  Oh wat is dit ontzettend gaaf om iets moois uit te mogen zoeken bij Eyoba Mijn dochter gaat binnenkort het ouderlijk huis verlaten en gaat in haar eerste eigen paleisje wonen, wat zou het leuk zijn om haar iets uit te kunnen laten zoeken, zoals mooie kussens voor op haar nieuwe grijze hoekbank, leuke vaasjes voor in de vensterbank of zo’n mooi buddha-beeld voor op het televisiemeubel. Ontzettend mooie spulletjes om uit te kiezen, dat wordt nog moeilijk! Ik heb deze geweldige actie gedeeld op facebook en like Eyoba en My Simply Special al een tijdje, ook volg ik MSS via bloglovin’


  Grete Karina

  November 12, 2015

  Ik wil heel erg graag een nieuwe hoekbank en die 100 euro shoptegoed is een leuk en welkom beginnetje!
  Deze bank vind ik prachtig: http://www.eyoba.nl/zitmeubelen/banken/hoekbank/laforma-living-hoekbank-links-grijs
  Ik like de My Simply Special Facebookpagina en de Eyoba Facebookpagina.
  Ik volg My Simply Special op Bloglovin en twitter.
  Ik schreef me in voor de wekelijkse nieuwsbrief
  En ik deelde de winactie op twitter en op FB.
  Nu maar duimen….
  Groeten, Grete Karina


  Inge Brunnekreef

  November 12, 2015

  Hallo,

  Wat super leuk en wat veel mooie spullen op de pagina. Ik zou dolgraag leuke accesoires uit willen zoeken voor ons knusse huisje . Heb alles gedaan behalve bloglovin. Dat snap ik niet. Sorry


  Cheyenne

  November 12, 2015

  Wat een leuke winactie. Echt een leuke webshop die ik nog niet kende. Ze hebben echt veel keuze top! Ik zou graag willen kijken voor een salontafeltje en een nieuwe lamp is ook welkom dus Ik doe graag mee.
  Ik heb alle stappen gedaan en de actie gedeeld op Facebook alles onder mijn naam Cheyenne Jansen.

  Groetjes,

  Cheyenne  November 13, 2015

  Wauw!! Nu we net zijn verhuisd van een appartement naar ons nieuwe huis kan ik wel wat nieuwe inrichting gebruiken!!

  Ik heb beide pagina’s geliked, ik volg je al lang op bloglovin en heb de nieuwsbrief aangemeld :). De actie ga ik nu delen op fb!


  Ling Choi

  November 13, 2015

  Ik volg je al op Bloglovin en nu ook op Facebook. Van Eyoba ben ik al een lang tijd fan. Geweldige spullen hebben ze! Genoeg om inspiratie op te doen! Ik ben er helemaal weg van stolpen. Je kan mooie dingen eronder zetten zoals souvenirs. Ik kom graag een kansje wagen en nu maar duimen!


  Anita Diepeveen

  November 13, 2015

  Wat zou ik het gezellig vinden om wat nieuwe kussens te kopen.
  Wij houden van sfeer en hiermee kun je al snel een leuke metamorfose maken. Wat zou ik daarom blij zijn.
  En het leukste is dat ze dan op 5 december het stralende middelpunt zijn als ze uit de zak getoverd worden


  Anita Diepeveen
  November 13th, 2015


  Oh ja, ik heb alles gedaan om kans te maken via facebook, bloglovin en twitter en natuurlijk ook gedeeld voor mijn vrienden En nu maar duimen…


  Nina (Marina)

  November 13, 2015

  Ik wil heel graag een mooie hanglamp voor in de woonkamer, daar hangt nu namelijk nog steeds alleen maar een pitje. Ik volg je op BL en FB en ingeschreven voor de nieuwsbrief én gedeeld op fb


  Marianne Scholten

  November 15, 2015

  Ik zou gaan voor een nieuwe stoel voor mijn werkplek. Ik heb op dit moment een heel mooi stoeltje. Maar helaas is de bekleding helemaal kapot. Het is niet meer te her-stofferen.
  Tijd dus voor een lekker stoeltje, een beetje modern en er mag wat kleur in zitten. Maar dat komt wel goed. Genoeg keus bij Eyoba.

  Ik volg je op Facebook, Twitter en Bloglovin. Ik heb het ook via de verschillende kanalen gedeeld. En ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief.


  Linda Smeets

  November 16, 2015

  Wat een enorm leuke actie! ?
  Ik kende Eyoba nog niet, wat hebben ze gave spullen zeg! ❤
  Op mijn wishlist staat al heel lang een Karlson wandklok en een kinderstoel. Nu zie ik dat ze die beiden hebben! ?
  Kortom: ik doe graag mee.
  Ik like op Bloglovin’ en Facebook, heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief en volg op Twitter en heb de actie daar geretweet.


  Maart

  November 16, 2015

  Gave actie! Ik zou graag een nieuwe mooie lamp willen uitzoeken… ps: Alles geliked en gedeeld, nieuwsbrief aangeklikt.


  Barbara Beun

  November 16, 2015

  Leuke actie ik zou graag iets moois uitzoeken voor aan de muur, ik doe en deel aan alles mee!


  Dorien van Nijhuis

  November 16, 2015

  Wat een ontzettend leuke blog. Heerlijk inspirerend!
  Zowel Mysimplyspecial als Eyoba like ik op Facebook :-), ik heb de actie gedeeld op Facebook en Twitter en ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief.
  Op mijn interieurwishlist staat een nieuwe salontafel. En ik weet ook al welke, haha. Deze van WOOOD http://www.eyoba.nl/tafels/design-salontafel/woood-rhonda-salontafel-donker-grijs Dat vind ik een erg leuk, stoer merk. Bovendien kan het tegen een stootje, ook wel handig met de kinderen. Ik zou het superleuk vinden deze vlak voor de feestelijke decembermaand te kunnen gaan bestellen! Leuke actie.  November 17, 2015

  Wat een leuke winactie! Ik woon nog thuis maar ik vind het heel leuk om er nu al over na te denken hoe ik mijn huis later zou willen inrichten. Iets specifieks staat er nu nog niet op mijn wishlist al is decoratie natuurlijk altijd welkom. Ik heb de verplichte stapjes gedaan een volg je blog ook op Bloglovin!


  Marinka

  November 17, 2015

  Oeh yes, wauw! Vorig jaar ging al ons geld zitten in onze prachtige bruiloft, maar nu zijn we bezig om ons interieur op te frissen! Ik heb mijn ook al eventjes laten vallen op de super mooie ronde bijzettafels van zuiver in het wit/hout. Ik heb alle stappen (+extra’s) gedaan, te leuk dit!


  Stefanie

  November 17, 2015

  Wauw, wat een leuke actie! Op mijn wishlist staat zoveel en in de webshop hebben ze veel te veel leuke items! Ik zou denk ik uiteindelijk kiezen voor een leuke kast, aangezien ik die nodig heb. Zo kan ik al mijn troep netjes opruimen en heb ik een leuke plek om mijn accessoires op te zetten, zoals mijn kaarsen en vaas.  November 17, 2015

  ik doe mee!
  er zijn zeker wat spullen die ik graag zou willen om mn kamer op te vrolijken :)!
  volgende gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse


  Maria

  November 18, 2015

  Ik wil nog graag een mooie lamp. De ETH – Consenza Hanglamp – Groen vind ik mooi!


  Siska

  November 18, 2015

  Nice! Leuke actie!
  Ik heb de mazzel gehad dat ik na mijn vakantie terug kwam in een compleet ander huis. Heel erg blij met het resultaat! Ik had nieuw behang, na 15 jaar mocht dat wel, en nieuwe lampen gekregen en dit alles was een verrassing van mijn ouders. Wat een kanjers, ze waren wel heel erg zenuwachtig of ik het mooi vond. Maar geweldig is het! Aleen nu mis ik eigenlijk nog een leeslamp en ik zag twee geweldige lampen staan op de website van eyoba!
  Dus ja, de beide sites geliked en lid van je nieuwsbrief etc.
  Fijne dag verder!
  Liefs Siska


  Angel

  November 18, 2015

  Wat een super actie, ik doe graag mee Heb beide pagina’s geliked

  OP mijn lijstje staat een zitzak, wil al zo lang eentje :3


  Lynn

  November 20, 2015

  Ik waag een gokje! Ik vind het echt een gave webshop en ik ben al heel lang opzoek naar het perfecte bijzettafeltje met bruine pootjes en een wit rond blad en op deze site heb ik al een paar leuke gezien Ik heb jouw blog geliked op facebook & ook Eyoba. Liefs Lynn  November 21, 2015

  Aaah wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee ga 1 december op mezelf wonen dus kan dit erg goed gebruiken. Ik doe graag mee voor de
  Flaai – Hooked Kapstok – Metaal
  Lucide – Epice Hanglamp – Transparant – Rond
  Ik volg je op bloglovin – heb beide Facebook pagina’s geliked – heb de actie op twitter gedeeld en heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief!


  Adelaide Balk

  November 23, 2015

  Hi, wat super dat je van Eyoba shoppingmoney mag weggeven. Jouw blogs zijn altijd inspirerend en nu ook nog is super gaaf! Want hoog op mijn verlanglijstje staat de Zuiver Concrete Vloerlamp, en met dit Eyoba-tegoed kom ik al een beetje dichterbij ? (ps: ik volg je nu ook op Bloglovin xoxo)


  Ellen Vogelzang

  November 23, 2015

  Wat een toffe winactie! Deze wil ik zeker wel winnen, want ik heb best een lange wishlist! Hoog bovenaan staan een lekkere fauteuil of een tof vloerkleed, dus het tegoed komt zeker van pas! Ik ga flink duimen, en ik heb gewoon lekker alle extra’s gedaan voor extra kans!


  Larissa

  November 23, 2015

  Wauw, wat een gave actie zeg! Ik woon sinds een aantal maanden samen met mijn vriend, of ja ik ben bij hem ingetrokken. Het is nog een beetje een ‘mannenhuisje’ en we zouden graag meer ONS plekje er van willen maken. Op onze wishlist staat dan ook een nieuwe eettafel of een hele mooie kast. Maar een hele mooie lamp mist hier ook nog een beetje. To many things hihi. Ik ga flink duimen want zo’n shop tegoed komt dus goed van pas. Wie weet


  tatjana

  November 23, 2015

  Hoi. Op mijn verlanglijstje staat al een tijdje een leuke stoere salontafel. De kinderen worden intussen weer wat groter waardoor het nu stilaan tijd is voor een je model in onze living. Liefs, Tatjana


  Stephanie

  November 23, 2015

  Wat zou ik het super vinden om deze cheque te winnen! Ik heb hoognodig een nieuwe lading accessoires nodig voor in mijn woonkamer om alles ‘kerst-proof’ te maken natuurlijk! Heb alles geliked/aangevraagd etc!


  Laura

  November 23, 2015

  Wat een super toffe winactie!! Ik doe mee, ik zou dol graag de voucher uitgeven aan een kerst kado voor mijn lieve ouders die net een nieuw huis hebben. Duimen!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie