Winactie: massage- en essentiële oliën uit Bali - My Simply Special
09/04/2014

Winactie: massage- en essentiële oliën uit Bali
Jullie hebben al wel meegekregen dat ik samen met Romano naar Bali ben geweest. Inmiddels is dat al even geleden, maar ik heb nog een hele leuke winactie voor jullie! Ik geef namelijk twee setjes weg met in elk setje 3 flesjes massageolie en 8 flesjes essentiële olie. Deze leuke pakketjes kocht ik op Bali en kunnen jullie nu winnen!

Winactie: massage- en essentiële oliën uit Bali
Wil jij een van de twee setjes hebben? Meedoen is simpel:
Wil je meer kans maken? Dit kan je doen:
Vergeet in je mailtje niet te vermelden wat je gedaan hebt om extra kans te maken! Deze winactie loopt tot woensdag 23 april 6.00 en is open voor deelnemers uit Nederland en België. De winnaar ontvangt een mail en moet binnen drie dagen reageren, anders wordt er een andere winnaar getrokken.
 
Winactie: massage- en essentiële oliën uit Bali
Heel veel succes allemaal!
 Categorieën: To Do, Win
Tags: ,8 reacties op “Winactie: massage- en essentiële oliën uit Bali”

  April 9, 2014

  Ik heb je gemaild!


  DinyG

  April 9, 2014

  Klasse !
  Facebook geliked/gedeeld (ook onder diny gijsberts),Pinterest onder;DinyG,Bloglovinnr.1,Twitter retweetsnr.55 en 76 onder;MissMomzy,Instagram onder;missmomzymom. dinie.gijsberts@outlook.com


  DinyG
  April 9th, 2014


  Natuurlijk mijn droomvakantie geemaild


  Irene Niec

  April 9, 2014

  Dat is heerlijk, ik doe graag mee en ga de mail versturen.
  Groetjes Irene.


  MadameJuliaaa

  April 9, 2014

  Wat grappig ik heb bijna dezelfde (ook uit bali)! Dus dan lijkt me niet echt eerlijk om mee te doen.  April 12, 2014

  oeps, ik heb nog vergeten te vermelden in mijn mailtje wat ik gedaan heb om kans te maken, ik volg je op facebook, bloglovin en heb je artikel geliked en twitter (TalkToBirgit). Op facebook en bloglovin volgde ik je al langer
  groetjes  April 20, 2014

  Leuke, winactie, ik doe graag mee…en heb je gemaild!  April 22, 2014

  ik doe mee ik heb je een e-mail gestuurd! liefs x


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie