Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, The Body Shop & Flormar - My Simply Special
01/01/2015

Winactie: verwenpakket met o.a. Rituals, The Body Shop & Flormar

Gelukkig nieuwjaar! Vorig jaar stond er op 1 januari een winactie online om jullie te bedanken voor het lezen van mijn blog. Nog steeds ben ik ontzettend blij met iedereen die hier een kijkje komt nemen, dus het leek me een goed idee om gewoon weer een winactie organiseren op de eerste dag van het jaar! Het pakket bevat producten van onder andere Rituals, The Body Shop, Flormar en Ikea en heeft een waarde van meer dan €80,-!

Winactie: verwenpakket met o.a. Rituals, The Body Shop & Flormar

Winactie: verwenpakket met o.a. Rituals, The Body Shop & Flormar

Wat zit er in het pakket? Een heerlijk zachte showerfoam, een scrub en een interieurparfum van Rituals. Ook al werk ik er niet meer, ik blijf fan van de producten! Ook van de producten van The Body Shop kan ik heel blij worden, dus ik heb een shower gel en een lip butter toegevoegd. Twee van mijn favoriete producten van dit merk.

Winactie: verwenpakket met o.a. Rituals, The Body Shop & Flormar

Winactie: verwenpakket met o.a. Rituals, The Body Shop & Flormar

Maar dat is niet alles! Er zitten ook twee nagellakjes in van Rituals en Flormar, en een mooie volume mascara van Rituals. Om het pakket af te maken heb ik nog een leuk notitieboekje toegevoegd van Ikea en twee kleurboeken voor volwassen van de Action. Oh, en er zitten nog een paar leuke verrassingsproducten in!

Winactie: verwenpakket met o.a. Rituals, The Body Shop & Flormar

Wil je kans maken op dit mooie pakket? Meedoen is heel simpel:

 • Laat een reactie achter onder deze post waarin je vertelt wat jouw favoriete post is op My Simply Special en waarom.
 • Like de MySimplySpecial Facebookpagina.
Wil je meer kans maken (en mij heel blij maken)? Dit kan je doen:

Vergeet in je reactie niet te vermelden wat je gedaan hebt om extra kans te maken! Deze winactie loopt tot en met zaterdag 17 januari 2015 en is open voor deelnemers uit Nederland en België. De winnaar ontvangt een mail en moet binnen drie dagen reageren, anders wordt er een andere winnaar getrokken.

Winactie: verwenpakket met o.a. Rituals, The Body Shop & Flormar

Heel veel succes allemaal!

 Categorieën: To Do, Win123 reacties op “Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, The Body Shop & Flormar”

  January 1, 2015

  Oh wauw wat een fantastische winactie! Ik doe heel graag mee. Ik volg je op Bloglovin en heb je Facebook pagina geliked!  January 1, 2015

  Wat een super winactie. Een heerlijk pakket! Ik doe graag mee. Ik volgde je blog al, ook via FB, en nu ook via bloglovin. Heb je winactie gedeeld via FB ^-~
  Wat één van mijn favoriete posts is, is je dagboek post. Een kijkje in iemands leven…
  Happy new year!!! x


  Nynke

  January 1, 2015

  Je begint het nieuwe jaar goed! Ik wens je een heel goed 2015. Ik vond de lunchsalades in de zomer heerlijk. Ik ben namelijk ook niet zo’n broodeter en dit bracht me op nieuwe ideeen. Ik volg je via bloglovin en FB en heb het bericht op FB gedeeld.  January 1, 2015

  Wauw, wat gaaf dit zeg!
  Ik volg je op Bloglovin en Facebook en heb via Twitter je winactie gedeeld.

  Ik vind het lastig om één artikel te noemen, maar ik wil graag kiezen voor de categorie: DIY. Er komen altijd hele leuke dingen voorbij, simpel maar effectief! Ik word daar altijd erg blij van!  January 1, 2015

  Leuk hier doe ik graag aan mee. Ik volg via BL en FB. Ik vind je ooglooks altijd heel erg mooi. Je fotografeert ze goed en duidelijk en ze zijn mooi subtiel daar houd ik van.  January 1, 2015

  Wat een heerlijk pakket, ik doe graag mee! Wat meteen in me opkomt, is het artikel over de paillettenrok, daar heb ik ook onder gereageerd! Ik ben zelf niet altijd zo creatief op fashion gebied… en die combinaties waren erg leuk! Ik volgde je al op Bloglovin en nu heb ik je FB geliked! Liefs Mariëlle


  Chantal

  January 1, 2015

  Wat een leuke winactie, ik volg je via bloglovin en ik heb je geliked via fb.
  Je leukste blogpost? Pfoeee..
  Daar kan ik echt geen antwoord op geven, ik vind al je posts leuk om te lezen eigenlijk.


  Anita

  January 1, 2015

  Ik doe mee via de MySimplySpecial Facebookpagina, twitter bloglovin
  Ik kan niet iets specifieks opnoemen, maar het is gewoon de manier waarop je tegen het leven aankijkt eb er mee om gaat
  Gelukkig nieuwjaar en ga zo door


  Anita H.

  January 1, 2015

  Ook ik vind het lastig om 1 specifiek artikel te noemen als favoriet. Wel kan ik stellen dat ik vooral interesse heb in stukken aangaande opbergtips, zoals deze bijvoorbeeld: http://www.mysimplyspecial.com/2013/07/opbergen.html#more-318.  January 1, 2015

  Wat een superfijne winactie!
  Ik volg je nog niet zo heel erg lang; ik denk nu zo’n maandje ongeveer. Ik kwam op je site terecht, doordat ik op een andere blog op een comment van je had geklikt. En ben beginnen “grasduinen” op je site en je blog sprak me eigenlijk meteen aan. Ik heb je toen bij m’n favorieten gezet En kom sindsdien dagelijks een kijkje nemen op je site!
  Ik heb dus niet alle artikels gelezen Maar eentje die ik énorm leuk vond was de “Wenspot” en ik heb me ook voorgenomen om zoiets te starten. Dat vond ik echt een fijn artikel; omdat je dat doet stilstaan bij “wensen en dromen” en hoe je het leven nog zoveel mooier kan maken dan het al is… Van dat soort artikels hou ik zelf enorm; en die schrijf ik zelf ook het liefst
  Ook je quotes die je af en toe post vind ik steeds fijn; ook om dezelfde reden…. Door zo’n quote ga je weer eventjes stilstaan/nadenken.
  Je hebt écht een fijne blog & aan mij heb je een trouwe volger
  (Ik volg je op facebook & bloglovin’)
  Groetjes, Josephine.


  Anita te Gussinklo

  January 1, 2015

  Allereerst wil ik jouw een heel Gelukkig,Gezond & Gezellig 2015 wensen.
  Wat een geweldige actie met heerlijke producten.
  Ik doe graag mee en heb deze actie ook gedeeld via Facebook & Twitter.
  Wat ik een erg leuk artikel vond was de Superlooks visagieworkshop


  scarlett

  January 1, 2015

  Wat een leuke actie en lekkere en fijne producten! Ik vind de dagboekposts heel leuk om te lezen. Zo leer je iemand toch wat beter kennen en zie je wat er in het dagelijkse leven allemaal gebeurt. En je schrijft fijn!

  X Scarlett


  barbara

  January 1, 2015

  ik lees graag de artikels waar je gewoon zegt wat je een bepaalde dag gedaan hebt en graag de receptjes, wat mij betreft mogen dat er zelfs meer zijn


  Cheyenne Jansen

  January 1, 2015

  Leuke actie. Er zitten leuke dingen bij van mijn favoriete merken en naar de kleurboeken ben ik erg benieuwd. Ik vind de dagboekposts leuk. Erg leuk om te zien wat je meemaakt en wat voor leuks je allemaal doet. Ik volg je op facebook, bloglovin en ik heb de actie gedeeld op facebook en twitter onder mijn naam cheyenne jansen.

  Groetjes,

  Cheyenne Jansen


  E

  January 1, 2015

  Ik vol je op bloglovin en heb je facebook pagina geliked.
  Mijn favoriete artikel is al van lang geleden het ging over droomjurken en er stonden plaatjes bij van zulke mooie jurken om lang bij weg te zwijmelen. Dit artikel sprak me op dat moment aan omdat ik zelf opzoek was naar een jurk. Ik kreeg er inspiratie van al waren veel van die jurken niet draagbaar maar dit artikel liet me wel inzien wat voor kleur jurk ik zocht.
  nog een gelukkig nieuwjaar


  Tatjana

  January 1, 2015

  Hey,
  Wat een leuke blog heb jij. Ik wist ook helemaal niet dat jij ook op Facebook een pagina had. Ik ben je dus beginnen volgen, ook op ‘bloglovin’. Mijn favo post is wel moeilijk te kiezen. Maar mmisschien kies ik best voor jou opbergtips… want ook daar kan ik nog wel heel wat van leren hoor. Dikke merci!


  femke

  January 1, 2015

  wow super actie, mijn favoriete blogpost is toch wel den opruim tips heb er elke dag nog wat aan en het halloween :).super leuk dat er km nl ook aandacht aan wordt besteed

  een heel fijn 2015  January 1, 2015

  Allereerst de beste wensen voor 2015!! Mijn favoriete posts zijn (ook, lekker origineel en anders dan de rest haha), maar goed toch een favoriet altijd leuk een persoonlijk tintje op een blog! Ik like je pagina op Facebook (Lieke Reyners), en heb de actie gedeeld op @alltheglitzx

  Bedankt alvast voor deze geweldige winactie


  mariska van dorst

  January 1, 2015

  Wauw wat een leuke winactie!
  Ik volg je blog nog niet zo lang maar hij is wel erg leuk net zoals de producten in deze winactie.
  Ik heb als extra de winactie op Twitter geplaatst!
  De dagboek posts zijn altijd erg leuk om te lezen!


  Inge

  January 2, 2015

  Wat een super toffe actie! Ik ben groot fan van rituals en de body shop en zoek me al weken suf naar het kleurboek voor volwassenen hihi. Die nagellakken van rituals zijn trouwens onwijs goed, mocht iemand het zich afvragen! (Ik heb de bruine variant en het is mijn favoriet) en stiekem ben ik erg benieuwd naar de verassingsitems haha.
  Ik ben geloof ik iets te enthousiast, dus ik begin maar gewoon met te zeggen wat ik heb gedaan:
  Ik volg je op bloglovin en Facebook onder de naam Inge Kleefman (heb het artikel een hartje gegeven en op Facebook de post geliked)
  Ik volg je op Twitter en heb het bericht gedeeld onder de naam @carrot_cakess
  En ik denk niet dat het invloed heeft maar op instagram volg ik je onder de naam @ilovecarrotcakes
  De leukste blog vond ik deze: http://www.mysimplyspecial.com/2014/12/de-leukste-cadeaus-voor-elk-budget.html#more-5462 hij kwam goed van pas aangezien ik krap bij kas zit en, naast de feestdagen, kwamen er op dat moment nog veel verjaardagen in aantocht. Die blog is echt een goede inspiratiebron geweest!


  Puck

  January 2, 2015

  Lieve Margot ik vind je website geweldig en als ik dit pakket zou winnen zou een gat in de lucht springen al de producten die er staan vindt ik super leuk ik heb geen Facebook maar ik heb het op instagram gelikdt ik vindt de body shop en rituals heerlijk supper an daar van. Ik wil hem heel graag winnen hoop het zo erg xxx


  Ilsiee prins

  January 2, 2015

  Als allereerst natuurlijk wil ik je een ontzettend goed, gezond en gelukkig nieuwjaar wensen! Ik volg je blog alweer een tijdje, en ga dat zeker in 2015 blijven doen! Wat een leuke winactie heb je weer georganiseerd, ik doe heel graag mee! Helemaal leuk zeg. wat ik zo leuk vind aan je blog? de reviews, best handig even kijken voordat je zelf iets aanschaft.. hihi. Ik heb alle verplichte stapjes doorlopen!  January 2, 2015

  Als dat geen leuk verwenpakket is, helemaal enthousiast!!

  Wat heb ik gedaan?
  1. Ik volg je op Facebook
  2. Ik volg op Bloglovin
  3. Post gesaved op Bloglovin

  Ik heb niet speciaal een favoriet artikel, wel een favoriete categorie: namelijk beauty. Onze Facebook pagina gaat over Make-up Tips & Tricks, wij zijn allemaal geboeid door alles wat met schoonheid te maken heeft

  Nog een gelukkig Nieuwjaar Margot!
  Liefs xx
  Nadia


  Anouschka Middelkoop

  January 2, 2015

  Hoi Margot,

  Nog de beste wensen voor 2015! Mijn favoriete posts van mysimplyspecial zijn de blogs over beauty en dan vooral de natural looks zoals chocolate martini en espresso spraken mij erg aan. Zelf heb ik ook blond haar en blauwe ogen en droeg eigenlijk nooit oogschaduw omdat ik het al gauw too much vond. Na het lezen van jouw blogs over hoe je een natural look kunt creeëren heb ik toch de oogschaduw palletten uit de kast gehaald en die looks nagemaakt en het stond super! Sindsdien gebruik ik veel natuurlijke kleuren en zie ik er nog frisser uit! Bedankt! Ik like je facebook pagina hoor!

  Groetjes,
  Anouschka
  anouschka_middelkoop@hotmail.com


  Inge Speemanns

  January 2, 2015

  Oh wow, wat leuk! Ik doe heel graag mee. Ik vondt jouw post over Inspiratie voor een industriële look. Ik zocht al heel lang voor tips, en deze post heeft me echt geholpen. Ik vindt jouw posts met quotes ook heel leuk en inspirerend. Heb alle stappen gevolgd, ook de extra stappen (gedeeld op twitter en facebook). Hier zijn mijn account details:
  Facebook: Inge Speemanns
  Bloglovin: inge42
  Twitter: @emoh_kitteh
  Email: ingespeemanns@yahoo.com
  Inge x


  Jayla Veldt

  January 2, 2015

  Wat een super leuk pakketje is dit zeg! Ik vind het echt super en doe dan ook heel erg graag mee om het te winnen. Ik heb het volgende gedaan om kans te maken (en nog meer mensen over je actie te vertellen: )
  1. Ik volg je via facebook
  2. Ik heb de actie via facebook gedeeld
  3. Ik volg je via bloglovin
  4. Ik heb dit artikel een hartje gegeven (bloglovin)
  5. Ik heb je actie getweet (twitter)

  Groetjes, Jayla (jaylaveldt@hotmail.com)


  Annet van Vliet

  January 2, 2015

  Wauw wat een waanzinnige prijs!

  Ik wens jou een heel gelukkig nieuwjaar!

  Wat ik gedaan heb?
  ◾Een reactie achtergelaten onder deze post waarin je vertelt wat jouw favoriete post is op My Simply Special en waarom.
  ◾Like de MySimplySpecial Facebookpagina.
  ◾Volg MySimplySpecial op Bloglovin.
  ◾Deze winactie op Facebook/Twitter gedeeld.

  Heel veel leuke tips kwam ik tegen, maar mijn favoriete post is : Drie workouts voor beginners. Want die extra kilo’s moeten er heel snel af !

  Groetjes, Annet.


  Karlijn P.

  January 2, 2015

  Ten eerste een mooi en gezond 2015 toegewenst vol met geluk! En wat een onwijs leuk pakket zo aan het begin van het jaar.
  Ik volg je nu en heb je prijsvraag gedeeld via Twitter.
  Mijn favoriete posts zijn de DIY’s omdat ze eenvoudig en origineel zijn.
  6 TO-DO IDEEËN VOOR DE KERSTVAKANTIE


  Nina

  January 3, 2015

  Happy New Year!! En ik doe heel graag mee! xxx
  Ik vind de dagboekposts heel leuk om te lezen!!


  Nadine Rozeman

  January 3, 2015

  ik vind het een heel mooi pakket en daar zitten dingen in die ik met een aantal geweldige mensen wil verdelen.


  Anita Vledder

  January 3, 2015

  Wauw! Echt een geweldige mooie actie! Wat een te gek mooi pakket!


  Grete Karina

  January 3, 2015

  Wat een mooi pakket, echt verwennerij, maak natuurlijk graag kans!

  Ik volg je op Bloglovin en heb het bericht geliked.
  Op FB like ik je en heb ik de winactie gedeeld.

  Ik vind FASHION – OUTFIT inspirerend en leuk!

  groeten en fijn weekend,
  Grete Karina


  Aniek

  January 3, 2015

  Ik doe graag mee  January 3, 2015

  Ik doe graag mee met deze heerlijke actie.
  Over heerlijk gesproken,kokoskoeken met witte chocola,ja het was me niet ontgaan,kon ook niet dat vind ik ook erg leuk om te lezen.
  Ik heb geliked en gedeeld op FB


  melissa

  January 3, 2015

  De recepten voor de zomer (salades): heerlijk, makkelijk en zeer welkome tips. Ik volg en like je via BL (melissavanstipdonkmaas), FB (melissa.vanstidponkmaas). Gr. Melissa


  shauni roets

  January 3, 2015

  Ik heb de site van my simply post geluid en gedeeld op Facebook en ik vind alles artikels over de inrichting van interieur leuk aangezien je er mooiie en leuke ideeën kan van opsteken.


  TONY

  January 3, 2015

  IK VIND JE DAGBOEK HET LEUKST _ ik vind het gewoon heel erg leuk om te lezen wat je zo allemaaldoet


  Nancy van Heck

  January 3, 2015

  Mooi actie met heerlijke producten ik doe erg graag mee.


  Jan

  January 3, 2015

  Het dagboek, omdat het zeer boeiend is om te volgen


  Emmy

  January 3, 2015

  tum tum tum


  Evatius Philips

  January 3, 2015

  Ik heb de actie geretweet, ik vind je leuk op Facebook en heb de actie gedeeld en geliked en volg je op bloglovin!
  Jouw leukste item vind ik de fashion inspiratie, van kleding krijg ik nooit genoeg en ik doe altijd leuke ideeën op!!


  natasja emmen

  January 3, 2015

  Geweldige aktie, zalig verwen pakket, ik maak natuurlijk dolgraag kans. Ik vind de meeste artikelen heel leuk om te lezen maar toen ik het artikel las van witte chocolademouse met aarbeien ben ik gelijk naar de winkel gegaan, kreeg er meteen zin in!!
  like op facebook
  follow en like op bloglovin en
  follow en tweet geplaatst op twitter


  Channa

  January 3, 2015

  Happy new Year… en wat een super pakket kan je nu weer winnen!! super leuk! ook vind ik het dagboek blog het leukste om te volgen… leuk om te lezen wat je allemaal mee maakt!


  Liesbeth

  January 4, 2015

  Minder stress in 6 stappen, maar ook kerstdecoraties én de opbergsystemen/mogelijkheden voor het opruimen van je make-up producten zijn favoriete postst van me Ik volg je op bloglovin’ en heb je daar een like gegeven én ik volg je via facebook en heb deze schitterende actie daar graag gedeeld


  Esther Munnig Schmidt

  January 4, 2015

  Hoi! Wat een gave actie! Ik volg je op Bloglovin en heb je facebook pagina geliked.
  Ik heb net wat rond zitten kijken en je artikel wat me het meeste aansprak is je reisverslag van Bali. Ik ben zelf enorm reisverslaafd en wil binnenkort ook graag naar Indonesië. Verder spaar ik grappige en inspirerende quotes en ik zag hier een aantal mooie staan zoals: “When life knocks you down, roll over and look at the stars”


  sylvia eikens

  January 4, 2015

  dit heerlijke pakket is voor mijn moeder.zij is herstellend na een operatie en moet wachten op de uitslag ( blaaskanker??) ..verschrikkelijk…daarom hoop ik haar dit pakkket te mogen schenken zodat ze ff de pijn en alles kan vergeten


  sylvia eikens
  January 17th, 2015


  gelukkig heeft mijn moeder geen blaaskanker maar ze moet wel om de 3 maanden naar het ziekenhuis om te controleren dus het blijft spannend


  Linda Raaijmakers

  January 4, 2015

  De mooiste blog vind ik DIY De wenspot. Ik heb door een cyste in mijn hoofd in 2010 een tweede kans in het leven gekregen maar elk jaar krijg ik een mri om te zien of de cyste gegroeid is aangezien hij onvoorspelbaar is. Deze wenspot helpt me idd om uit te voeren wat ik wil gaan doen
  Ik doe graag mee voor dit geweldige pakket en heb daarvoor de volgende stappen doorlopen:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers

  groetjes Linda


  Cobi

  January 4, 2015

  Wat een leuke actie. Ik doe graag mee. Ik volg je op facebook en via bloglovin


  Cobi
  January 4th, 2015


  enne het leukst vind ik de DIY dingetjes


  Aniek

  January 4, 2015

  Hiervoor doe ik graag mee!


  Diana De Meyer

  January 4, 2015

  Wat een super actie heerlijk alles gedaan


  letty

  January 4, 2015

  wat een leuke actie zeg, ik heb hem ook gedeeld op facebook.
  ik vind de quotes altijd mooi, zet even aan tot nadenken/reflectie en geeft je blog net iets meer diepgang.


  corry de vos

  January 4, 2015

  jippie jippie ajee…….natuurlijk loot ik voor die mooie prijs gezellig mee…. gooi mij maar in de hoge hoed ….dan begint 2015 voor mij misschien wel goed (Y)

  w w w waanzinnige prijs !!


  Christel Kennis

  January 4, 2015

  Ik maak dolgraag kans op die heerlijke pakket, ik ben dol op de geur van Sunrise van Rituals en bij ons in België hebben wij geen huisparfum van Sunrise! Dat alleen al is meer dan de moeite waard, om te mogen genieten van deze geur in het ganse huis mmmm….. overheerlijk! Ik zal ook mijn best doen op Facebook met delen en taggen, want Twitter of Blog heb ik niet Ik ga flink mijn best doen en erg hard duimen (y) Wat een overheerlijke producten, ik ben super benieuwd naar ze!


  Saskia

  January 4, 2015

  Wat een leuk pakket.. ik volg je op bloglovin en heb je gedeeld op facebook.. De leukste post die me te binnen schiet, is die met de weckpotjes.. Zo leuk met een plantje erin.. Heb dat idee de afgelopen kerst ook gebruikt.Bij gebrek aan weckpotjes had ik gewone mason jars gebruikt en er kleine kerststerren ingezet met daartussen twee mooie flessen met een kaars erin. Superleuk !!


  Elvira van der Heijden

  January 4, 2015

  Ik vond de DIY kerst decoratie gewoon top omdat het je echt een “mystical feeling” geeft, ontzettend mooi en creatief!
  heb alle stappen gedaan ook de extra stappen!
  groetjes,
  Elvira  January 4, 2015

  Wat leeeeuk! Ik like je op Facebook & Bloglovin’, like het bericht en heb het verder gedeeld met mijn vrienden! Aangezien ik helemaal blij wordt van de producten van Rituals en The Body shop, creatief bezig zijn en mooie make-upjes zou dit pakket voor de nodige geluksmomentjes kunnen zorgen in dit nieuwe jaar! Met dit pakket zou mijn 2015 niet meer stuk kunnen, ik maak daarom graag een kans! Mijn favoriete posts op My Simply special zijn de outfit tips & posts.. Ik vind het altijd erg leuk hoe je ons op de hoogte houdt van de laatste fashion-tips en nieuwtjes.. Zo vond ik de post van je kerstdagen erg leuk en inspirerend en de pailletten rok-post heeft me erg geholpen bij het kiezen van de juiste NYE outfit <3!!


  van erum maria louisa

  January 4, 2015

  ik vindt het een super tof pakketje ik wil heel graag meedoen


  Paula

  January 4, 2015

  Dat is een gemakkelijke vraag! Je dagboek. Een kijkje in andermans leven, heerlijk!
  Leuke actie is dit ook weer.
  De beste wensen voor 2015!!!


  Marian Ossewaarde

  January 5, 2015

  Ik vind je dagboek het leukst… omdat ik steeds benieuwd ben wat er in staat!
  Ik heb je ge-liked.


  Roxanne Jannet

  January 5, 2015

  Wow, wat Supertof dat je ons de kans geeft om dit te kunnen winnen , wat een heerlijk verwenpakket , met plezier hier op je blog binnengewandeld en op facebook, natuurlijk gedeeld! #Thumbsup Hele fijne dag, groetjes en liefs Roxanne  January 5, 2015

  Ik doe mee! Ik volg je op FB en Bloglovin. Mijn favoriete artikel is die over het redden van je MAC paint pots.


  cindy pater

  January 5, 2015

  Allereerst wat heb je een onwijs leuke blog! heb hem even doorgespit. Ten tweede voor jou natuurlijk ook de allerbeste wensen voor het nieuwe 2015 en ten derde wat een onwijs leuk pakket met twee van mijn grote dagelijkse gebruiksvoorwerpen er in, de produkten van Rituals en de ontspannende kleurboeken. Ik ben verkocht en doe heel heel graag mee om nog meer te kunnen ontspannen in dit nieuwe jaar.


  thea hoek

  January 5, 2015

  Poeh, lastige vraag, want ik vind zoveel posts erg leuk, maar een recente was die over decoratie-ideeën voor Kerst. Toen heb ik veel inspiratie opgedaan!
  Ik volg je via Bloglovin en FB! Doe graag mee met deze superleuke prijs!


  brenda

  January 5, 2015

  hoi,
  ik vind je body health super leuk om te lezen, mooie aanvulling op mijn eigen voeding en workout.
  dit kun je idd hee makkelijk thuis doen en daar houden we van!!
  ik heb alleen Facebook en volg je daar nu ook en je actie gedeeld.
  zal zeker vaker bij je langs komen!!


  Annie de Waal

  January 5, 2015

  Ik doe graag mee, ik vind het een prachtig pakket !!!

  * * Gelukkig Nieuwjaar * *


  Anneliese

  January 5, 2015

  Alles gedaan !!!, een geweldig pakket, ik doe graag mee.  January 5, 2015

  Joepie! Ik doe mee! Zo`n lekker verwenpakket kan ik mijzelf en anderen een groot plezier mee doen.


  Lin van wanrooij

  January 5, 2015

  Goedenmiddag ik moest weer even komen spieken bij deze geweldige actie die mijn hartje heeft weten te stelen ❤ Daarom kom ik elke keer delen ❤ En dromen dat die geweldige prijs naar mij toe mag komen ❤
  Ik vind je dagboek post helemaal super  January 5, 2015

  Wat een mooi verwenpakket! Ik ben echt dol op deze producten en zou er heeeel graag kans op willen maken.
  Mijn favoriete posts zijn toch wel de food posts! Een favoriet hiervan kiezen is bijna onmogelijk. De snelle brownie staat op mijn to-do-list net als de witte chocolade kokoskoekjes.


  Linda K.

  January 5, 2015

  Kleur je leven met dit rituals/ body shop en flormart pakket!


  Kelly

  January 5, 2015

  Woehoew Rituals !! Ik hou zo van hun producten !! Er zijn zoveel positieve dingen te vertellen aan hun producten!! Ze ruiken lekker en ik krijg er ook geen huiduitslag van
  Daarom zou ik supergraag dit mooi pakket winnen.

  Ik like je op Facebook en volg je op Bloglovin (Kelly Verbrugghe)


  Nanique

  January 6, 2015

  Wat een leuke blogs schrijf je! Super! En dan nu ook nog zo’n leuke actie!


  Kokkie1

  January 6, 2015

  Wat een super fijn pakket, heerlijk!
  Ik volg je op Facebook, bloglovin en twitter en artikel geliked en getweet  January 7, 2015

  Wat een verwennerij! Ben een poos niet komen kijken en blij dat ik nog mee kan doen! Ik vind je quotes altijd leuk om te lezen. Ben er gek op! Volg je al op Bloglovin en nu ook op Facebook. Heb je winactie gedeeld op twitter!


  Hajar

  January 7, 2015

  haaii lieve Margot,

  Een gelukkig nieuwjaar . Ik heb je gevolgd op facebook en je pagina ook geliked, ik volg je op bloglovin . Het leukste vind ik het fashion/kleding gedeelte omdat ik het me wel inspireert en het me ook op ideeën breng ,

  verder wens ik je veel geluk en grote kansen in 2015.

  groetjes Hajar,

  Ik heb niet speciaal een favorie


  Angel

  January 7, 2015

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee. Heb je pagina geliked
  Ik denk dat ik de kleding posts leuk vind, ben zelf niet zo op de hoogte  January 7, 2015

  – Like op je FB pagina: check!
  – Follow op Bloglovin: check!
  Super leuke actie, ik doe graag mee!
  Liefs,
  Berdien Renes


  Berdien Renes
  January 8th, 2015


  Sorry ik vergeet helemaal te vertellen welke posts ik het leukst vind!! DIY by far!!!  January 8, 2015

  Ik heb je fb pagina geliked, volg je via bloglovin en heb getweet. Ik doe graag mee met deze leuke actie. Erg leuk winpakket! Ik vind heel veel posts leuk, maar de dagboek post, recepten en diy’s zijn bij mij favoriet!  January 8, 2015

  Wat een heerlijk verwenpakket! Ik volg je op bloglovin en facebook. De artikelen rondom ‘Happiness’ vind ik altijd erg inspirerend.


  wilmsen anita

  January 8, 2015

  ik heb geliked en gedeeld op facebook


  Ling Choi

  January 8, 2015

  Supermooie actie! Leuke producten en hier word ik er blij van! Ik volg je op Facebook en heb ook gedeeld. Ook op Bloglovin. Liefs, Ling


  snoeck dorine

  January 8, 2015

  de To do op my simply special vind ik heel tof en leuk!!

  Ik volg ook je blog, en heb gedeeld zowel op twitter als op facebook,

  en ik wens jou nog veel succes met je blog!!


  miranda

  January 8, 2015

  Het jaar begon en mijn schatjes kwamen op tv, dus super gaaf en het zit me dus erg mee 2015 is voor mij al super begonnen, iedereen blij gezond dus dan heb je eigenlijk de de hoofdprijs gewonnen. toch blijf er nog iets knagen… dus kom ik graag bij jullie nog eens een gokje wagen. want na onze koude Nieuwjaarsduik, vinden we de actie van Mysimplyspecial echt zo onwijs puik. Dus ga het meteen delen op mijn tijdlijn, want je zou toch maar net die ene gelukkige zijn


  Mieke

  January 9, 2015

  Ik ben een digibeet en kan je alleen liken via facebook maar daarom niet minder fan!
  Alles komt aan bod, gezondheid voor lichaam en geest, dat waardeer ik het meest.


  Anne-Laure

  January 9, 2015

  Wauw! Wat een leuke actie! Ik volg je op facebook en bloglovin’, hopelijk maak ik kans liefs xx  January 9, 2015

  Ik vind het artikel over de links het leukste, omdat je zo kennis maakt met heel veel nieuwe dingen die je misschien nog niet wist!
  Ik heb je geliked op fb en heb deze actie gedeeld (Lieke van Veen)
  Ik volg je op bloglovin (www.bloglovin.com/liekevanveen8)
  Ik heb deze winactie op twitter gedeeld!


  Lieke
  January 9th, 2015


  Mijn twitter is trouwens: _Liekeee


  Regina

  January 9, 2015

  Hai Margot,
  Via via ben ik afgelopen week op jouw blog terecht gekomen en heb al uitgebreid je blog bekeken.
  Ik vind het leuk om blogs te volgen, via bloglovin volg ik meerdere blogs en zo als nu als ik er 1 tegenkom, super leuk!!
  Ik kan nog niet zeggen wat mijn favoriete post is daarvoor ken ik je blog nog te kort maar welke post mij gelijk opviel is…..je dagboek!
  Die post vind ik echt helemaal leuk en heb er dan ook al volop in gelezen
  Ik volg je op FB en op Twitter en heb getweet (regcocco) en volg je op bloglovin.
  Ik doe heel graag mee met deze winactie want ik ben dol op beauty producten en welke vrouw is nu niet verzot op een verwenpakket
  Wat ik helemaal super vind is dat je er twee kleurboeken voor volwassenen bij hebt gedaan
  laat dit nu mijn hobby zijn, echt geweldig!!
  Ik ben blij dat ik je blog heb gevonden want ik denk dat ik je met veel plezier blijf volgen.
  Groetjes Regina


  cellie booij

  January 10, 2015

  Wauw wat een heerlijk verwenpakket geef je weg zeg!!
  Je blog is heel leuk, moet eerlijk zeggen dat ik niet alles lees.. maar dat komt gewoon A) niet altijd genoeg tijd en aardig wat blogs om te volgen. Maar ga zo door want ik geniet er zeker van!


  Nadine

  January 11, 2015

  Ik doe graag mee!
  Ik volg je op facebook, bloglovin en twitter en heb getweet: https://twitter.com/nona89/status/554267659727286273

  Het leukste artikel vind ik: http://www.mysimplyspecial.com/2013/12/diy-kerstcadeaus-mooi-inpakken.html

  Ik ben een echte DIY-er. Dit vond ik zo’n leuke tip en de foto’s zijn prachtig!


  Janneke

  January 11, 2015

  Hoi Margot,

  Wat een leuke win-actie! Eigenlijk doe ik nooit mee met zulke acties. Waarom? Geen idee. Omdat ik jouw blog heel vaak voorbij zie komen en ik graag een kijkje neem op de living en body pagina dacht ik, waarom ook niet… Ik ben gek op de Rituals producten en op dit moment heb ik alle tijd om je blogs te lezen omdat ik met een gescheurde enkelband aan de bank gekluisterd zit. Ik volg je via BlogLovin’ en Facebook. Om aan je vraag tegemoet te komen heb ik je win-actie gedeeld op facebook en Google+.
  Ga vooral door met het posten en bloggen. Ik kijk al weer uit naar je volgende post via Facebook.


  Bianca Voigt

  January 11, 2015

  De blog over to-do ideeen in de kerstvakantie vond ik erg leuk!
  Ben dol op creatieve dingetjes!
  Ik ben ook heel blij met deze winactie, mooi pakket helemaal voor mezelf ….


  Nina

  January 12, 2015

  Ik vond het erg moeilijk kiezen, maar mijn favoriete post is: http://www.mysimplyspecial.com/2014/12/de-leukste-cadeaus-voor-elk-budget.html#more-5462
  Ik like&volg MySimplySpecial al een tijdje op Facebook en om extra kans te maken heb ik de winactie op Facebook gedeeld:)


  Amber
  January 14th, 2015


  leuke winactie! Ik vind je dagboek post het leukst, want dat doet niet iedereen en ik hou van katten. Ik volg je op bloglovin , instagram en heb je Facebook pagina geliked


  anne

  January 14, 2015

  Ik doe nog graag mee. Ik volg je al op facebook en heb de actie gedeeld. Ik vind de posts over het combineren van kledingstukken leuk om te lezen.


  Lies

  January 14, 2015

  Leuk! Vooral de fortune lijn van rituals (en dan met name de scrub) is heel lekker!
  Ik volg je via bloglovin en facebook

  De posts die ik het leukste vind, zijn de simpele dagboekposts waar je verteld over je leven en je kat zoals Dagboek: FOOD  January 14, 2015

  Op dit moment had ik echt behoefte aan “storage solutions”want voor je het weet is je badkamer een puinhoop.Ik volg je op BL en FB en heb geliked en gedeeld en doe graag mee met deze leuke actie.


  MySimplySpecial
  January 16th, 2015


  Goed idee An! Ik liep er al over na te denken om daar eens een post over te schrijven, dus dat zal ik doen!  January 14, 2015

  Gaaf! Heerlijk pakket ☺ik volg op istagram en facebook. Heb geliked en gedeeld


  Claudia

  January 14, 2015

  Wat een leuke win actie is dit! Ik doe graag mee  January 14, 2015

  Oh my, wat een gave winactie heb je hier georganiseerd zeg! Ik doe heel graag mee (volg je op BL en Facebook). Ik heb niet per se een favoriete post (heel moeilijk kiezen uit zoveel artikelen), maar je ‘about’-pagina vind ik leuk geschreven en de foto’s zijn zo mooi!

  Ik wens iedereen die nog meer meedoet met de winactie heel veel succes!


  menke

  January 14, 2015

  heei,
  Ik volgde je via mijn nicht en ik vond deze site meteen al heel leuk.
  ik hoop natuurlijk dat ik dat pakket win. ga zo door met beauty, ik vindt je leuk om te volgen. en ik heb je facebook pagina geliked. (of hoe je dat ook schrijft)


  esther

  January 14, 2015

  Wauw! Lijkt me superleuk om te winnen, net als alle honderd(en) anderen ;)! Maar ik volg je op instagram en ga je ook maar opzoeken op facebook
  De leukste posten vind ik je dagboek, maar je DIY vind ik ook leuk om te lezen!
  In elk geval, succes met kiezen!


  Lotte

  January 15, 2015

  Leuke winactie!! Ik heb je geliked op facebook en volg je op bloglovin. Ik vind je post waarin je uitlegt hoe je gemakkelijk je haar kan opsteken het leukst, ik heb ongeveer dezelfde haarlengte en vind het leuk om iets nieuws met m’n haar te proberen!


  Annabel

  January 15, 2015

  Hoi Margot,
  wat een leuke winactie! Ik ben nog niet heel lang bekend met je blog, maar vind hem tot nu toe heel erg leuk. Ik heb al heel wat keren op ‘oudere posts’ zitten klikken! Ik vind tot nu toe je interieurposts het leukste. Ik hou heel erg van het aankleden van mijn huis, en ik vind je foto’s en DIY’s en dergelijke heel inspirerend!
  Liefs XXX


  Anita

  January 15, 2015

  Ik vind jou dagboek leuk!@
  Ik doe mee op twitter (@anitadiepeveen) bloglovin (anita9810) en facebook Groetjes Anita


  Astrid

  January 16, 2015

  Hallo Margot,
  Hoorde via Kim van je weblog, meteen maar even meedoen. Leuke winaktie FB geliked, getwitterd en volgen via Bloglovin’ check, check en check!!!
  Succes ga nu effe lezen.


  MySimplySpecial
  January 16th, 2015


  Wat leuk Astrid! Veel leesplezier


  hester horden

  January 17, 2015

  Jee Margot, wat een verwennerij,, Ik waag graag deze verukkelijke kans. Ik zal via fb even deze top actie delen.. duimen en hopen maar. Dank alvast voor deze waanzinnige kans. Lieve groet Hester  January 17, 2015

  Jeetje, wat een inzendingen, zeg! Ik heb de FB geliked, geretweet en volg je nu via Bloglovin”.

  Ik zie dat de kans wel heel klein is dat dit pakket naar mij wordt toegezonden, maar hij ziet er ook geweldig uit! En als ik naar de vele reacties kijk, moet ik ook eens zo’n winactie overwegen!


  Lin van wanrooij

  January 17, 2015

  Ik doe graag mee  January 17, 2015

  jemig zo een mooie actie ♥♥mijn meiden en ik zouden hier dolgelukkig mee zijn ( van worden mochten we winnen dan he x jenneke


  Sieneke de Vries

  January 17, 2015

  Leuke actie.
  de fashion pagina vindt ik prachtig leuke idee””en op gedaan.
  ben onbedoeld 36 kilo afgevallen en weet eigenlijk niet hoe ik mij moet kleden momenteel.
  heb op je blog mooie ideeën opgedaan.
  Het is een prachtig pakket waar je je lichaam en geest lekekr mee kunt ontspannen


  Laura Donraadt

  January 17, 2015

  WAAAAUW.. Ik maak dolgraag kans op deze prachtige verwennerij !!


  Laura Spring

  January 17, 2015

  Hi meis,

  Via facebook ben ik op je blog terecht gekomen. WAt ontzettend leuk! Ik heb even rond gekeken en zal zeker nog terug komen. Ik vind je fashion blogs erg leuk en de live blogs. Zeker ook die met eten… ik word er blij van! Dankjewel
  Ik heb je berichtje ook gedeeld op facebook en je pagina geliked.

  Liefs


  Jansje Kuijer

  January 17, 2015

  Allereerst nog een heel gelukkig, gezond en voorspoedig 2015 gewenst En wat een fantastische actie is dit! Geweldig kans op zo;n heerlijk verwenpakket vol met verwennerij, daarvan word iedereen toch heel blij?
  Ik vind het erg moeilijk om 1 favoriete blog te noemen, vind je dagboek post erg leuk om te lezen maar mijn favoriet is toch ook wel 'Interieur' Ik vind altijd zoveel inspiratie;s in je posts, zoals in de herfst de tips om een prachtig herfst dienblad te maken, en laatst met kerst een heel mooi kerst dressoir gemaakt, mede met tips van jou, zo super leuk!. En zo ben ik nu weer bezig met 'Trend Huisjes in huis' geweldig wat enig! En zo gezellig, ik had altijd al een wens om zelf een straatje met gezellige huisjes in huis te halen, alleen waar te beginnen? Met jou tips heb ik hele leuke huisjes kunnen scoren voor budget prijsjes! Super leuk. Sommige heb ik zelf nog opgepimt, een super leuk en gezellig resultaat, weer mede dankzij jou leuke post. Daarom behoort deze post
  http://www.mysimplyspecial.com/2015/01/trend-huisjes-in-huis.html
  momenteel tot mijn favoriet!. Ik volg je met veel plezier op Facebook, Bloglovin en Twitter! Uiteraard heb ik deze leuke winactie ook op mijn Facebook pagina én mijn Twitter pagina gedeeld. Zo kan iedereen kennis met jou maken. En nu maar heel hard duimen en hopen, dat er heel misschien wel zo'n heerlijk pakket mijn kant uit mag komen. Fijn weekend, liefs Jansje.


  Kimberly

  January 17, 2015

  Wat een leuk pakket! Ik waag heel graag een kansje!
  Het artikel over het organiseren van make-up vond ik wel tof, ik heb zelf nog steeds niet DE ideale manier gevonden.


  Adriana Vissering

  January 18, 2015

  Mijn favoriete post is QUOTE #93! Hoewel ik alle quoteposts en de meeste tips en ideeën heel leuk vind, helpt deze quote mij dagelijks! Hij hangt op mijn slaapkamer én beneden in de wc en meerdere keren per week zorgt hij ervoor dat ik mezelf weer herpak en niet bij de pakken neer ga zitten, maar juist besef hoe gelukkig ik eigenlijk ben!!!

  Ik doe gráág mee aan deze winactie!!!


  Alida Maria Hamelink

  January 18, 2015

  Dat lijkt me heerlijk ! Mijn huid kan wel wat extra verzorging gebruiken tijdens deze koude wintermaanden.. Ben erg benieuwd naar jullie producten, ik ken ze nog niet allemaal ! De verzorging van mijn huid vind ik altijd erg belangrijk en vooral nu voelt die erg droog aan. Deze voedende producten van jullie merk winnen zou ik dus heel erg leuk vinden, leuk de nagellakjes in van Rituals en Flormar, en de mascara Trouwens The Body Shop, Flormar en Ikea zijn toch al mijn favorieten ! en dat kleurboek voor de grotere lijkt mij ook super gaaf… enig! Heerlijk deze geweldige producten ik laat mij zelf ook wel eens graag verwennen oor! Daarom deel ik jullie fantastische actie meteen via twitter en Facebook natuurlijk! zodat mijn vrienden deze link snel kunnen bewonderen! : http://www.mysimplyspecial.com/wp-content/uploads/2014/06/header-0614.png Groetjes!


  Joyce van de sande

  January 19, 2015

  Ik vind het dagboek geweldig, leuk om te weten wat andere mensen doen hihi


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie