Zwangerschapsupdate #6: We krijgen een... (+video) - My Simply Special
22/02/2017

Zwangerschapsupdate #6: We krijgen een..

Als je mij op Instagram volgt, heb je het misschien al gezien, maar vandaag ga ik eindelijk het geslacht bekend maken van ons kindje! We waren zo nieuwsgierig en kwamen er achter toen ik 12 weken en 6 dagen zwanger was. We hebben het daarna nog een paar dagen geheim gehouden, zodat we het op een leuke manier aan onze familie konden vertellen. In deze post ontdekken jullie dus het geslacht, hoe we dat aan onze familie verteld hebben en wat ik daarvoor heb gemaakt.

In deze video vertel ik al alles, dus veel kijkplezier! Ben je ongeduldig, scroll dan een stukje verder…

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Ik ga het verklappen…

Zwangerschapsupdate #6: We krijgen een..

Ja, we krijgen een zoontje!!!

Zwangerschapsupdate #6: We krijgen een..

Op zondagmiddag zouden onze ouders, broertjes en zusjes en twee vrienden langskomen. We wilden er geen grote toestand van maken, maar ik vond het wel leuk om wat kleine dingen voor te bereiden. Zo stond dit bij ons in de gang.

Zwangerschapsupdate #6: We krijgen een..

Ik had een simpele visual gemaakt, waarmee we iedereen vroegen een gokje te wagen. Het idee was dat iedereen dan een bijpassend strikje op zijn of haar kleding kon spelden. Zo konden we zien wat iedereen dacht dat we zouden krijgen en wie het goed hadden. De meesten om ons heen riepen (net als ik trouwens) al een tijdje dat het een meisje zou zijn, maar last minute hebben veel (net als Romano) toch voor blauw gekozen.

Zwangerschapsupdate #6: We krijgen een..

De klipjes heb ik gemakt door mini-knijpertjes (Action) roze en blauw te verven. Vervolgens heb ik van glittertape (Flying Tiger) strikjes gemaakt en deze vastgelijmd op de knijpertjes. Het resultaat vond ik wel erg schattig!

Zwangerschapsupdate #6: We krijgen een..

Aan de spiegel heb ik een slinger gehangen die ik van wat vloeipapier (Flying Tiger) en wol gemaakt heb. Ik heb geen how-to foto’s gemaakt maar in deze post lees je, hoe je zelf heel makkelijk zo’n slinger in elkaar zet. Ik heb mijn pluimen wat voller gelaten en met wol vastgezet in plaats van lijm.

Zwangerschapsupdate #6: We krijgen een..

Bij een mini-feestje horen natuurlijk hapjes en dat hebben we afgezien van de cupcakes vrij simpel gehouden. Bij de Action vond ik deze roze en blauwe snoepjes en later kwamen hier in dezelfde kleuren nog jelly beans bij die we van een van mijn schoonzusjes kregen. Leuk! Verder hadden we wat toostjes en kaasjes enzo klaarstaan en om het nog wat feestelijker te maken hebben we een fles bubbels opengetrokken. Voor mij en anderen die geen alcohol dronken was er alcoholvrije Hugo (Hema, aanrader!).

Zwangerschapsupdate #6: We krijgen een..

En ja, cupcakes dus! Ik heb zowel vanille- als chocoladecupcakes gebakken en die volledig af laten koelen. Vervolgens heb ik overal een stukje uitgesneden en dit gevuld met blauwe smarties.

 

 

 

Zwangerschapsupdate #6: We krijgen een..

Kijk, dit bedoel ik. Vervolgens heb ik het bovenste deel van het weggesneden stuk cake er weer opgelegd en hier bovenop hebben we een lekkere topping gespoten.

Zwangerschapsupdate #6: We krijgen een...

Met wat zilveren suikerballetjes zagen ze er feestelijk uit en de strikjes op stokjes maakten het helemaal af. Die heb ik zelf gemaakt door met stukjes lint de strikjes te maken en deze vervolgens op satéprikkers te lijmen.

Wat een gezellige middag hebben we gehad! Het was zo fijn om het op deze manier aan iedereen tegelijk te kunnen vertellen en iedereen even bij elkaar te hebben! We hebben er heel erg van genoten. ‘s Avonds hebben we trouwens die foto met de echo en de Scrabble-steentjes op Facebook geplaatst om het aan alle andere mensen te vertellen.

Voor mijn zwangere lezeressen: weten jullie het geslacht al en vertellen jullie dat ook of houden jullie het nog geheim?Categorieën: My Life, Zwanger8 reacties op “Zwangerschapsupdate #6: We krijgen een… (+video)”

  February 22, 2017

  Gefeliciteerd! Bij het lezen van de titel moest ik gelijk aan een jongen denken.
  Leuk hoe jullie het verteld hebben. Geniet ervan.


  Lisan

  February 22, 2017

  Ahh wat leuk, gefeliciteerd!!! Ook leuk om zo’n kleine gender reveal party te doen De strikjes zijn echt super mooi, zo gelijk ook, je zou niet zeggen dat die zelf gemaakt zijn! En misschien heeft het ooit hier op je blog gestaan maar dan heb ik het niet gezien, jullie huis lijkt me echt prachtig! Zo mooi strak, dat wit met grijs!  February 22, 2017

  Ten eerste: wat ziet het er ontzettend leuk uit, allemaal! Ten tweede; wat super! Leuk, nu kun je allemaal stoere kleertjes gaan inkopen!


  MySimplySpecial
  February 24th, 2017


  Hihi precies En bedenken hoe het kamertje eruit moet gaan zien enzo. Ik heb er zin in!  February 22, 2017

  Wat leuk dat het een jongetje wordt gefeliciteerd!
  Die versiering is super mooi gemaakt.


  Eline

  February 22, 2017

  Yaaaaay gefeliciteerd !!!!! Wat leuk een jongetje ! Leuk gedaan ook met de knijpertjes en de cupcakes. Ik zou zelf net als jij idd ook niet een hele gender reveal party van maken, maar wel zo een paar leuke dingetjes erbij doen.  February 22, 2017

  Ah zo leuk, gefeliciteerd! En wat een onwijs leuke en originele manier van bekend maken!


  Anna

  February 23, 2017

  Super leuk:)!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie