Binnenkijken bij Danielle - My Simply Special
22/07/2016

Binnenkijken bij Danielle

Dat Danielle fotograaf is, is duidelijk te zien als je haar Instagram account bekijkt. Wat een prachtige plaatjes allemaal! Het kiezen van de foto’s voor deze post was dus ook een enorme uitdaging want ze heeft me een hele collectie met de mooiste foto’s gestuurd. Maargoed, het is gelukt! Danielle (44) is naast fotograaf ook secretaresse en woont met haar twee zoons (17 en 20) in Lisse.

Binnenkijken bij Danielle

Zou je iets kunnen vertellen over je woning?

Wij wonen nu vijf jaar in deze eengezinswoning en hebben niet heel veel aanpassingen gedaan aangezien het een huurhuis is. Het enige dat wel heel erg is veranderd, is de tuin. Dat was een wildernis met allemaal bomen en struiken en nu hebben we er veel tegels en kunstgras.

Binnenkijken bij Danielle

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Ik heb niet een bepaalde stijl, wat ook wel eens vervelend is, omdat ik van de ene naar de andere stijl switch. Op dit moment heb ik veel roze in huis en her en der wat design, maar ik denk er nu al over na om alles weer te veranderen in zwart-wit-hout met wat Marokkaanse accessories.

Binnenkijken bij Danielle

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Vooral van Pinterest, Instagram, de tv-programma’s over interieur en uiteraard de woonbladen.

Binnenkijken bij Danielle

Wat is je favoriete plek in huis?

Ik heb niet echt één favoriete plek in huis. Het ligt er maar net aan wat ik moet doen of waar ik mee bezig ben. Zomers vind ik het heerlijk in de tuin, ‘s avonds lekker op de bank met een film of achter mijn bureau om foto’s uit te werken.

Binnenkijken bij Danielle

Neutraal of kleurrijk?

Normaal gesproken ben ik van de neutrale kleuren, maar ik heb een keer een uitspatting gemaakt naar roze. Vind ik ook superleuk, maar voor hoe lang…

Binnenkijken bij Danielle

Echte planten of nepplanten?

Echte planten zijn natuurlijk het leukst, maar voor mijn gemak (omdat ik veel bij mijn vriend ben) heb ik ook wel eens kunst.

Binnenkijken bij Danielle

Schoonmaken of opruimen?

Tja, zijn allebei niet mijn favoriete hobby…

Binnenkijken bij Danielle

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Op ‘t moment is mijn favoriete webwinkel Fonq in verband met de designproducten en de snelle levering, maar als mijn stijl straks toch omslaat, naar zwart/wit en hout, ga ik zeker iets bestellen bij Jet at Home en Tierelantijn. Mijn favoriete winkel is Sissy Boy Homeland en Feel your Web, aangezien deze twee winkels in de buurt zitten.

Binnenkijken bij Danielle

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Niets haha! Daar ben ik te kieskeurig voor.

Binnenkijken bij Danielle

Wat staat er nog op je wishlist?

De hangstoel van Sissy Boy, maar die heb ik onlangs besteld, en een nieuwe buitentafel. De tafel die namelijk eerst buiten stond heb ik als experiment binnen gezet en dat bevalt erg goed. Nu ben ik dus op zoek naar een nieuwe buitentafel.

Binnenkijken bij Danielle

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Bij mijn droomhuis zijn alle kamers gelijkvloers, mooi strak ingericht (met een gietvloer en een moderne keuken) en van alle gemakken voorzien. En het allerbelangrijkste, mijn droomhuis staat in Spanje.

Binnenkijken bij Danielle

Hebben jij en je vriend dezelfde smaak?

Ik woon om de week bij mijn vriend en het maakt hem totaal niet uit wat er in huis staat. Zo lang hij maar zijn beamer kan zien, haha. Ik voorzie dus ook weinig problemen als wij ooit gaan samenwonen. 

Binnenkijken bij Danielle

Hebben jullie samen de inrichting bepaald?

Bij hem thuis een beetje, alhoewel daar weinig te kiezen was. Er staat een bank en een tafel en dat is het.

Binnenkijken bij Danielle

Welk item van je vriend zou je stiekem liever direct in de vuilnisbak gooien?

De donkere vloer, ieuwwww. Ik houd vooral van licht en mooi strak…

Binnenkijken bij Danielle

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Ik heb ooit van mijn oma meegekregen: “Doe wat bij je past en niet wat een designer (zij noemde dan Jan de Bouvrie) vertelt wat je in huis moet zetten”. Ik geloof dat ik dat een hele goede tip vind.

Binnenkijken bij Danielle

Dankjewel Danielle voor het delen van je leuke verhaal en prachtige foto’s! Willen jullie meer zien van Danielle, neem dan eens een kijkje op haar mooie Instagram account of haar website.

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot(at)mysimplyspecial.com en ik zal kijken of ze geschikt zijn. Ik ben benieuwd!Categorieën: Interieur, Living2 reacties op “Binnenkijken bij Danielle”
    Patricia

    July 22, 2016

    Wat een prachtig huis!    July 27, 2016

    Wat heb je t super leuk gedaan! Thanks, was leuk om mee te doen 😙🌸


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie