Binnenkijken bij Estelle - My Simply Special
26/06/2015

Binnenkijken bij Estelle

Binnenkijken bij iemand anders, dat is stiekem toch heel erg leuk? In deze rubriek gaan we dat dus ook gewoon doen! Vandaag is Estelle (28) aan de beurt om haar huis te laten zien. Estelle is office manager op een makelaarskantoor en woont samen met Jeffrey en hun poes in Almere.

Binnenkijken bij Estelle

Zou je iets kunnen vertellen over je woning?

Wij hebben deze nieuwbouwwoning gekocht in december 2010 en konden er in augustus 2011 erin. Wij woonden hiervoor in een appartementje zonder buitenruimte en hebben toen voor deze maisonnette woning gekozen vanwege het terras op het zuiden en het feit dat een maisonnette net even wat meer een ‘woning’ is dan een appartement! Inmiddels staat deze woning te koop omdat we weer een stapje verder willen naar een echte volledige woning met tuin.

Binnenkijken bij Estelle

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Als ik naar mijn inrichting kijk denk ik aan wit, zwart, hout, strak, modern, Scandinavisch, knus, warm, gezellig en fris.

Binnenkijken bij Estelle

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Vooral van Instagram waar ik veel uurtjes aan besteed. Ik kijk ook op Pinterest maar dan zoek ik specifiek op een ruimte of kleur/stijl. Daarnaast ben ik lid van de VTwonen waar je ook goed inspiratie op kan doen en natuurlijk zijn woonwinkels ook een bron van inspiratie.

Binnenkijken bij Estelle

Wat is je favoriete plek in huis?

Dat is verschillend, op een zomerse dag zit (lig) ik heel graag op m’n terras met bijvoorbeeld een magazine, een muziekje en een lekker glas drinken. Na een lange dag werken crash ik ook graag op de bank met m’n iPad (Instagram) en een kop thee.

Binnenkijken bij Estelle

Neutraal of kleurrijk?

Neutraal met zo nu en dan kleurrijke accessoires. Stiekem ben ik nog steeds gek op roze.

Echte planten of nepplanten?

Ik heb echte plantjes in huis, geen grote maar gewoon leuke vetplantjes. Ik moet wel oppassen met waar ik wat neerzet voor de poes! Ik hou ook erg van bloemen, maar onze poes ook, zo is er nog wel eens een vaas omgegaan op de eettafel…

Binnenkijken bij Estelle

Schoonmaken of opruimen?

Opruimen/rommelen vind ik heerlijk, dat kan echt ontspannend werken! Ik ben niet echt dol op het echte schoonmaakwerk als dweilen en lappen, maargoed ook dat moet gebeuren.

Binnenkijken bij Estelle

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Als ik iets bestel is het niet perse altijd bij dezelfde winkel, maar een aantal shops waar ik onlangs iets bestelde zijn WonenmetLef, ByNoth, NO28wonen, VTwonen en TeLeukHout. Wat betreft woonwinkels blijft Ikea natuurlijk altijd leuk! Loods 5 is ook te gek maar daar ga ik maar niet te vaak heen want dan kom je nooit met lege handen thuis. Loft is ook een prachtige winkel met veel mooie spullen en voor accessoires kom ik ook veel bij Xenos, Hema, Big Bazar en Action. Daar kan je altijd leuke dingetjes kopen voor weinig geld. Aangezien ik vaak met accessoires wissel vind ik het zonde veel geld uit te geven aan de kleine dingetjes.

Binnenkijken bij Estelle

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Zelf ben ik eigenlijk niet echt een DIY’er maar ik heb wel een mooi steigerhouten pronkrek die iemand speciaal voor mij heeft gemaakt, een smal houten bankje die ook op maat is gemaakt voor mij en een gewonnen lampje gemaakt door een IG’er! Met deze spulletjes ben ik ook heel blij!

Binnenkijken bij Estelle

Wat staat er nog op je wishlist?

Een witte buffetkast! Het nieuwe huis moet ook zeker ruimte bieden voor een buffetkast, want deze heb ik al jaren op het oog. Oh, en een lichtgrijze bank en een grote witte eettafel.

Binnenkijken bij Estelle

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Ruimtelijk, wit, licht met een zonnige tuin en een inloopkast! Een grote leefkeuken lijkt me ook heerlijk, waar je lekker aan de eettafel kan zitten kletsen.

Binnenkijken bij Estelle

Hebben jij en Jeffrey dezelfde smaak?

Mijn vriend bemoeit zich niet echt met het interieur. Als hij iets echt niet mooi vindt laat bij dat wel merken maar hij laat me wel gaan met de accessoires. Op zich hebben we redelijk dezelfde smaak.

Binnenkijken bij Estelle

Hebben jullie samen de inrichting bepaald?

De grote meubelen wel, de puntjes op de i regel ik en die verander ik ook regelmatig. Ik vind het heerlijk om een middagje te rommelen en bijvoorbeeld m’n plankjes of pronkrek opnieuw in te delen.

Binnenkijken bij Estelle

Welk item van je partner zou je stiekem liever direct in de vuilnisbak gooien?

“Is die vraag voor mij?” aldus mijn vriend hihi, waarop hij zegt dat hij wel wat dingetjes weet die hij weg zou gooien. Maar aan de andere kant maken die dingetjes het huis toch ook wel weer gezellig geeft hij toe. Er zijn eigenlijk geen items van mijn vriend in onze woning, hij heeft zijn iMac op de eettafel staan, maar die is wel stylish verantwoord.

Binnenkijken bij Estelle

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Doe wat jij zelf leuk en mooi vindt, volg niet perse alle trends maar geef er je eigen draai aan! Wat een ander mooi vindt hoef jij niet mooi te vinden.

Binnenkijken bij Estelle

Dankjewel Estelle voor je leuke verhaal en mooie foto’s! Willen jullie meer zien van Estelle, neem dan eens een kijkje op haar heerlijke Instagram account.

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot(at)mysimplyspecial.com en ik zal kijken of ze geschikt zijn. Ik ben benieuwd!

 

 Categorieën: Interieur, Living6 reacties op “Binnenkijken bij Estelle”

  June 26, 2015

  Wat een ontzettend leuk huisje. Hier ben ik wel een beetje jaloers op.  June 26, 2015

  Ziet er weer heel leuk uit, ik vind dit rubriek zo leuk , kijk hoeveel mensen toch zo mooi wonen  June 26, 2015

  Mooi! Leuk die Scandinavische invloeden en lekker licht!


  fashionnewsforgirls

  June 26, 2015

  leuk!  June 26, 2015

  Wat ontzettend leuk ingericht.  June 27, 2015

  Binnenkijken is echt zooo leuk! Alhoewel al die huizen eruit zien alsof ze uit een magazine komen, en mijn huis er altijd uitziet alsof je door een speelgoedwinkel loopt…


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie