Binnenkijken bij Jaimy - My Simply Special
02/10/2015

Binnenkijken bij Jaimy

Binnenkijken bij iemand anders, dat is stiekem toch heel erg leuk? In deze rubriek gaan we dat dus ook gewoon doen! Vandaag laat Jaimy (34) haar huis zien. Jaimy is verhuurmedewerkster bij een woningbouwvereniging en ze heeft een eigen webshop in kinderkleding. Samen met Marcel, dochter Dalí (6) en naaktkatten Klaas en Muis woont ze in Krimpen aan den IJssel.

Binnenkijken bij Jaimy

Zou je iets kunnen vertellen over je woning?

We wonen sinds een jaar in mijn ouderlijk huis, we hebben het vorig jaar van mijn ouders gekocht. Het is een jaren 70 woning en 2-onder-1-kap. Ik had nooit gedacht dat ik hier ooit weer zou gaan wonen met mijn gezin, maar toen we de kans kregen en op zoek waren naar een woning met veel ruimte in en om het huis, hebben we deze kans gepakt. We wonen hier heerlijk! We hebben het huis behoorlijk veranderd, zoals bijvoorbeeld de vloer. Er lag eerst een lelijke bruine grintvloer in en deze hebben we vervangen voor een beton cire vloer. De hele uitstraling van het huis is direct veranderd. Tevens zijn we bezig met de zolderverdieping, waar we een mooie slaapkamer en inloopkast hebben gecreëerd. We zijn nog niet helemaal klaar, maar ik kan niet wachten tot het af is.

Binnenkijken bij Jaimy

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Ik denk toch wel Scandinavisch. We hebben mooie vintage meubels en kunst die allemaal uit onze families komen. Tevens houden we ook wel van strak. Ik ben dan ook erg trots op het mooie geheel dat we hebben weten te creëren.

Binnenkijken bij Jaimy

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Instagram, Pinterest en VT wonen.

Binnenkijken bij Jaimy

Wat is je favoriete plek in huis?

De woonkamer

Binnenkijken bij Jaimy

Neutraal of kleurrijk?

Neutraal. Kleur kun je altijd mooi toevoegen door middel van accessoires of door een muur in een kleur te schilderen.

Binnenkijken bij Jaimy

Echte planten of nepplanten?

Echt. Ik hou erg van bloemen en heb ze bijna altijd wel in huis staan. Planten overleven het vaak niet bij mij. 

Binnenkijken bij Jaimy

Schoonmaken of opruimen?

Opruimen! Ik hou gewoon echt niet van schoonmaken, alhoewel een lekker schoon en fris huis heerlijk is.

Binnenkijken bij Jaimy

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Ikea, Xenos, Hema, kringloopwinkels! Oh, en af en toe een designwinkel binnenlopen doe ik ook wel graag.

Binnenkijken bij Jaimy

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

De muur in de woonkamer heb ik onlangs geverfd. Hierdoor heeft de woonkamer meteen een veel mooiere uitstraling gekregen. Het is altijd wel een beetje spannend om te doen, maar gelukkig heeft het goed uitgepakt!

Binnenkijken bij Jaimy

Wat staat er nog op je wishlist?

De tuin en de badkamer! Deze moeten echt veranderd worden en dan voornamelijk omdat het nog voelt alsof het van mijn ouders is. Maar alles op zijn tijd.

Binnenkijken bij Jaimy

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Een vrijstaand huisje aan de rand van het bos en vlakbij het strand. Maar ik moet zeggen dat ik nu ook al heel tevreden ben!

Binnenkijken bij Jaimy

 

Hebben jij en Marcel (ongeveer) dezelfde smaak?

Ja, helemaal. Af en toe begrijpt hij mijn styling niet helemaal en wordt hij moe van dat veranderen, maar hij laat mij dan wel mijn gang gaan. Het is voor mij echt een hobby om te doen en dat begrijpt hij gelukkig dan ook wel.

Binnenkijken bij Jaimy

Hebben jullie samen de inrichting bepaald?

Grotendeels wel, alleen de accessoires zijn vooral van mijn hand. 

Binnenkijken bij Jaimy

Welk item van Marcel zou je stiekem liever direct in de vuilnisbak gooien?

Gelukkig helemaal niks!

Binnenkijken bij Jaimy

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Probeer een geheel te creëren en hou het vooral bij jezelf. Kijk ook eens rond bij familieleden, die hebben soms hele mooie spulletjes staan waar ze vanaf willen. Met een opknapbeurtje zien die spullen er vaak weer uit als nieuw!

Binnenkijken bij Jaimy

Dankjewel Jaimy voor het delen van je verhaal en mooie foto’s! Willen jullie meer zien van Jaimy, neem dan eens een kijkje op haar leuke webshop en fijne Instagram account.

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot(at)mysimplyspecial.com en ik zal kijken of ze geschikt zijn. Ik ben benieuwd!Categorieën: Interieur, Living7 reacties op “Binnenkijken bij Jaimy”

  October 2, 2015

  Wauw, een aantal prachtige foto’s van een mooi interieur! Erg mooi!
  XOXO esmee


  Fatiha

  October 2, 2015

  Wauw, mijn droomkeuken haha!  October 2, 2015

  Leuke woning. Niet alles is helemaal mijn smaak, maar er zijn zeker delen en items die ik erg mooi vind.  October 2, 2015

  Wauw erg mooi!  October 2, 2015

  Wauw geweldig  October 2, 2015

  Heel mooi en origineel, heel leuk hoe je de trap hebt opgeleukt  April 1, 2016

  Wat een leuke rubriek! Heerlijk, om op deze manier bij mensen binnen te kunnen/mogen kijken!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie