Binnenkijken bij Jeannette - My Simply Special
24/11/2017

Binnenkijken bij Jeannette

Een neutraal interieur dat alles behalve saai is? Dat heeft Jeannette (36) perfect voor elkaar gekregen! Ze heeft een combinatie van kleuren en materialen gekozen die zorgt voor een heel rustig maar warm geheel. Jeannette is net gestart met een opleiding interieurstyling en woont samen met haar man en twee kids (2 en 6 jaar) in Oisterwijk, Noord-Brabant.

Binnenkijken bij Jeannette

Zou je iets kunnen vertellen over je woning?

We wonen nu bijna 7 jaar in dit huis. Toen we dit huis kochten, konden we er eigenlijk zo in. De vorige bewoners hadden net 1,5 jaar verbouwd en precies in onze smaak. Toen onze gezinssamenstelling veranderde door de komst van onze kindjes, veranderde ook hoe we bepaalde ruimtes in huis gebruikten. Inmiddels hebben we een dakkapel laten plaatsen op zolder, zodat dit nu ook een volwaardige kamer is. In de keuken hebben we het aanrechtblad vervangen.Die was veel te groot en te zwaar voor de keukenkastjes. Nu kunnen we ook rianter zitten aan onze eettafel. Verder hebben we in de keuken de afzuigkap ingebouwd in het plafond. En recent hebben we een beton cire gietvloer laten gieten over de bestaande donkere grijze tegelvloer.

Binnenkijken bij Jeannette

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Een mix & match van stijlen eigenlijk: industrieel, bohemien, Scandinavisch en vintage met een touche of urban jungle.

Binnenkijken bij Jeannette

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Overal eigenlijk. Pinterest, Instagram, woonbladen, woonboeken en woonprogramma’s op tv, of gewoon op straat, in barretjes en restaurants, woonwinkels en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Binnenkijken bij Jeannette

Wat is je favoriete plek in huis?

De zithoek. Lekker met een dekentje op de bank, samen met mijn man en/of kindjes een film kijken met de kaarsjes aan, heerlijk!

Binnenkijken bij Jeannette

Neutraal of kleurrijk?

Neutraal.

Binnenkijken bij Jeannette

Echte planten of nepplanten?

Zonder twijfel echte planten!

Binnenkijken bij Jeannette

Schoonmaken of opruimen?

Uhm, beide mag dat ook? Met 2 kleine kids in huis ben ik met beide meerdere keren per dag bezig

Binnenkijken bij Jeannette

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Loods5, Ikea, Goossens, Jet at home, VTwonen, Wehkamp, H&M home, Karwei, Noa May living.

Binnenkijken bij Jeannette

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Mijn zelf gestekte planten, daar kan ik echt van genieten als ik die zie groot worden.

Binnenkijken bij Jeannette

Wat staat er nog op je wishlist?

Oeh, heb je even?! Mijn wishlist is lang en kan morgen zomaar weer anders zijn omdat ik dan weer ergens geïnspireerd ben en ik toch weer iets anders wil.

Binnenkijken bij Jeannette

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Zoals het huis van Chantell, op Instagram te vinden onder @livingatno.50. Rieten dak, veel houten details zoals houten balken in huis, zwarte kozijnen, deuren en keuken, beton cire vloer en de badkamer is er ook mee afgewerkt, open haard. Ik vind gewoon alles mooi aan haar huis!

Binnenkijken bij Jeannette

Hebben jij en je man (ongeveer) dezelfde smaak?

Ongeveer wel. Voor mijn man zou het allemaal wel wat strakker en moderner mogen, terwijl ik meer houd van een mix & match tussen oud en nieuw.

Binnenkijken bij Jeannette

Hebben jullie samen de inrichting bepaald?

De meubels hebben we samen uitgekozen, de accessoires zoek ik vaak alleen uit. Daar geeft mijn man me redelijk de vrije hand in.

Binnenkijken bij Jeannette

Welk item van je man zou je stiekem liever direct in de vuilnisbak gooien?

De deurbel! Mijn man is van de gadgets, dus ook onze deurbel moest een gadget worden. Als de bel gaat, gaat deze over op onze telefoons en we kunnen zien wie er voor de deur staat. Helaas is de oplaadbare batterij regelmatig leeg of als de wifi eruit ligt, hebben we dus geen deurbel, dus onhandig. Maar ja, hij is er heel blij mee

Binnenkijken bij Jeannette

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Kies die dingen uit die je hart sneller laten kloppen! En zorg voor eenheid door kleuren te herhalen en rust door veel opbergmogelijkheden te creëren.

Binnenkijken bij Jeannette

Dankjewel voor het delen van je leuke verhaal en prachtige foto’s, Jeannette! Willen jullie meer van Jeannette zien? Neem dan eens een kijkje op haar mooie Instagram account!

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot@mysimplyspecial.com. Ik ben benieuwd! Categorieën: Interieur, Living1 reactie op “Binnenkijken bij Jeannette”
    Bbinnen

    November 24, 2017

    Wat een leuke blog! Een prachtig huis en prachtige foto’s! De lat met haakjes vind ik origineel! En de keuken prachtig.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie