Binnenkijken bij Jet - My Simply Special
08/01/2016

Binnenkijken bij Jet

Binnenkijken bij iemand anders, dat is stiekem toch heel erg leuk? In deze rubriek gaan we dat dus ook gewoon doen! Vandaag laat Jet (44) haar huis zien. Jet is receptioniste bij een multinational en samen met haar man Gerald, hun vier kinderen en hond Buddy woont ze in Beverwijk.

Binnenkijken bij Jet

Zou je iets kunnen vertellen over je woning?

Wij wonen nu ruim 10 jaar in deze 2-onder-1-kap woning uit 1902. Het huis sprak mij destijds aan door de vele hoekjes, de speelse indeling en de authentieke details (balkenplafond, glas-in-loodraam). We houden van veranderen dus in de afgelopen jaren heeft ons huis al heel wat stijlen gezien.

Binnenkijken bij Jet

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Stoer met industriële en vintage elementen. Ik houd erg van vintage en dan met name het struinen bij de kringloop en om oude meubeltjes dan te voorzien van een nieuw jasje.

Binnenkijken bij Jet

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Voornamelijk via Instagram en woonbladen, met VT wonen als mijn favoriet.

Binnenkijken bij Jet

Wat is je favoriete plek in huis?

De woonkamer omdat die vele hoekjes heeft.

Binnenkijken bij Jet

Neutraal of kleurrijk?

Ik houd van sobere kleuren als zwart en grijs, maar ook van denim en cognac gecombineerd met natuurlijke materialen (hout, beton).

Binnenkijken bij Jet

Echte planten of nepplanten?

Echte planten. Helaas heb ik geen groene vingers en ik ben daarom blij met de cactussentrend van dit moment!

Binnenkijken bij Jet

Schoonmaken of opruimen?

Ik ben erg van het opruimen, vooral ook omdat we niet heel groot wonen en er 6 mensen in huis rondschuiven. Schoonmaken is natuurlijk ook een must, alleen heb ik het idee dat ik vaak achter de feiten aanloop….

Binnenkijken bij Jet

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Loods 5 in Zaandam is mijn favoriet, maar ook Homestock in Haarlem vind ik een hele fijne en inspirerende winkel. Wat betreft webwinkels snuffel ik graag bij bijvoorbeeld StoeruhZaken.nl, Deens.nl en Style4Us.nl maar er zijn natuurlijk nog veel meer leuke webwinkels!

Binnenkijken bij Jet

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Mijn man heeft onlangs een letterbakmuur en onze eettafel gemaakt en daar ben ik heel blij mee! Ook de steigerhouten schouw vind ik nog steeds heel mooi in ons interieur.

Binnenkijken bij Jet

Wat staat er nog op je wishlist?

De badkamer moet worden aangepakt en we willen heel graag de schuur ombouwen tot een lounge voor de kinderen.

Binnenkijken bij Jet

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Een oud huis, liefst wat groter dan het huis waar we nu in wonen met meer grond om het huis. Ik ben dol op oude huizen omdat deze van zichzelf vaak al sfeer uitstralen al staan ze helemaal leeg. Een nadeel is wel dat het doorlopend onderhoud nodig heeft.

Binnenkijken bij Jet

Hebben jij en Gerald (ongeveer) dezelfde smaak?

Ja, gelukkig wel.

Binnenkijken bij Jet

Hebben jullie samen de inrichting bepaald?

Ja, dat gaat over en weer. Zo stel ik weer wat voor, de andere keer mijn man en eigenlijk vinden we het altijd allebei heel leuk!

Binnenkijken bij Jet

Welk item van Gerald zou je stiekem liever direct in de vuilnisbak gooien?

Niets eigenlijk!

Binnenkijken bij Jet

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Volg je eigen gevoel en laat je vooral veel inspireren. Probeer zo je eigen stijl te vinden en maak op deze manier je interieur echt “eigen”.

 Binnenkijken bij Jet

Dankjewel Jet voor het delen van je verhaal en je mooie foto’s! Willen jullie meer zien van Jet, neem dan eens een kijkje op haar fijne Instagram account.

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot(at)mysimplyspecial.com en ik zal kijken of ze geschikt zijn. Ik ben benieuwd!Categorieën: Interieur, Living2 reacties op “Binnenkijken bij Jet”

    January 8, 2016

    Wauw wat een mooi huis en inrichting zeg. Was mijn huis maar zo knus en gezellig en warme sfeer als Jet.


    AW

    November 12, 2017

    Prachtig huis! Zo warm en uitnodigend.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie