Binnenkijken bij Judith - My Simply Special
04/08/2017

Binnenkijken bij Judith

Bij Judith in huis valt heel veel te zien. Ze heeft namelijk een heleboel mooie accessoires die ook nog eens allemaal perfect bij elkaar passen. Judith (39) is commercieel planner bij een grote retailketen en woont met Michael en twee dochters Suus (6) en Pien (4) in Gelderland.

Binnenkijken bij Judith

Zou je iets kunnen vertellen over je woning?

Sinds een paar maanden wonen we in dit huurhuis, want we hebben namelijk een nieuwe 2-onder-1 kap gekocht. Daar hebben we inmiddels wel al de sleutel van, maar we moesten nog flink aan de bak. We hopen nu op 1 september over te kunnen gaan.

Binnenkijken bij Judith

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Onze stijl is vooral stoer, een tikkeltje industrieel met een vleugje Scandinavisch. We houden van doorleefde spullen.

Binnenkijken bij Judith

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Voornamelijk van Instagram, Pinterest en uit televisieprogramma’s.

Binnenkijken bij Judith

Wat is je favoriete plek in huis?

In dit huis is het de bank, maar ik moet eerlijk zeggen dat we hier ook niet zoveel keuze hebben.

Binnenkijken bij Judith

Neutraal of kleurrijk?

Vooral geen felle kleuren. Ik heb meerdere keren kleur geprobeerd door middel van wat accessoires, maar dat ben ik heel snel zat. Niet meer doen dus! Uiteindelijk komt het altijd weer neer op de aardetinten, gecombineerd met een beetje wit, army green en zwart.

Binnenkijken bij Judith

Echte planten of nepplanten?

Echte, maar ik heb één neppert staan en daar ben ik ook heel blij mee, dus het kan beide.

Binnenkijken bij Judith

Schoonmaken of opruimen?

Met twee kleine kinderen in huis ben je altijd aan het opruimen. Eén keer per twee weken komt gelukkig wel de schoonmaakster. We werken allebei vier dagen per week, dus in onze vrije tijd doen we liever andere dingen dan schoonmaken. Ook de boodschappen laten we bezorgen. Dat scheelt ruim een uur in de week.

Binnenkijken bij Judith

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Ik haal onze spullen overal en nergens. Bij Loods 5 natuurlijk, Intratuin, De Silo (aanrader!), Marktplaats, online winkels etc. Wel ben ik een beetje klaar met de kringloopwinkels. Veel Instagrammers zijn er lyrisch over, maar ik ben nog nooit een kringloopgelukje tegengekomen. Ik bespaar me dus de moeite en zoek liever gericht op internet of Marktplaats.

Binnenkijken bij Judith

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Onlangs heb ik een heel tof wanddoek geverfd en een krukje van fietsenbanden gemaakt. Ik had het idee gezien bij andere Instagrammers en ben zelf aan de slag gegaan. Superleuk om te doen!

Binnenkijken bij Judith

Wat staat er nog op je wishlist?

Met stip op één staat een nieuwe bank! Die komt er ook in het nieuwe huis, maar we gaan pas beslissen als we er wonen. Ik kan eigenlijk niet wachten, maar weet ook dat ik hierin verstandig moet zijn. Op papier is het namelijk heel lastig in te schatten hoe groot/klein de bank moet zijn. Dus…. We rommelen nog even aan met de kleedjes op onze huidige bank.

Binnenkijken bij Judith

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Aan de ene kant zou een oud boerderijtje te gek zijn, maar we houden ook heel erg van comfort. Ik denk dat wij in ons nieuwe huis, met uitzicht op drie koeien en een paard heel gelukkig gaan zijn, dus voor nu wordt dat ons droomhuis.

Binnenkijken bij Judith

Hebben jij en Michael (ongeveer) dezelfde smaak?

Ja, over het algemeen wel. Mike laat me ook redelijk m’n gang gaan in huis. Met wel af en toe wat gezucht als ik op stel en sprong weer iets bedacht heb wat gekocht moet worden, geverfd of wat dan ook.

Binnenkijken bij Judith

Hebben jullie samen de inrichting bepaald?

Eeehhhh, ja

Binnenkijken bij Judith

Welk item van Michael zou je stiekem liever direct in de vuilnisbak gooien?

We zijn al negentien jaar samen, dus er staat eigenlijk niks meer van hem van voor die tijd. Van mezelf ook niet trouwens, haha.

Binnenkijken bij Judith

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Bedenk bij alles wat je koopt of het echt bij de rest van je interieur en bij je stijl past. Ik heb al zoveel miskopen gedaan omdat ik een item op zich heel tof vind, maar dan komt het gewoon niet uit de verf bij de rest.

Binnenkijken bij Judith

Dankjewel voor het delen van je leuke verhaal en mooie foto’s, Judith! Willen jullie meer van Judith zien? Neem dan eens een kijkje op haar fijne Instagram account!

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot(at)mysimplyspecial.com. Ik ben benieuwd! Categorieën: Interieur, Living1 reactie op “Binnenkijken bij Judith”
    Luna

    August 18, 2017

    Heel leuk met al die planten! Ik ben benieuwd hoe je nieuwe huis is geworden. Veel plezier in elk geval in je droomhuis


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie