Binnenkijken bij Kimberley - My Simply Special
19/10/2018

Binnenkijken bij Kimberley

Het eerste dat me opviel aan het huis van Kimberley, was de slaapkamer. Het stoere bed, de tafel met accessoires en de houten kastenwand. Niet alleen dat deel van haar huis is mooi, dus ik vind het erg leuk dat ze vandaag een kijkje geeft in haar interieur. Kimberley (28) is online marketeer en woont samen met haar man Jim en kids Jake en Jackie in Waalwijk.

Binnenkijken bij Kimberley

Zou je iets kunnen vertellen over je woning?

We wonen inmiddels 6 jaar in dit huis. Het was toen een nieuwbouwwoning die we dus als een leeg canvas konden invullen. Destijds kozen we voor een veilig (inmiddels in mijn ogen een saai) interieur. Veel grijs en wit maar eigenlijk weinig opvallends. Een huis zoals alle andere 10 in de straat. Sinds een jaartje of 2 zijn we veel aan het veranderen.

Binnenkijken bij Kimberley

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Van alles een beetje. Het is industrieel, de bovenverdieping monochroom maar ook weer een beetje Scandinavisch door het houtgebruik.

Binnenkijken bij Kimberley

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Overal. Ik blader door de VT wonen en andere woonbladen, ik kijk allerlei woonprogramma’s op TV en uiteraard zijn Instagram en Pinterest grote inspiratiebronnen.

Binnenkijken bij Kimberley

Wat is je favoriete plek in huis?

Ik denk toch wel de slaapkamer. Op de gordijnen na (en de plinten die ik nog moet verven) is die klaar en helemaal naar mijn zin.

Binnenkijken bij Kimberley

Neutraal of kleurrijk?

Ik houd totaal niet  van kleur. Ik vind stiekem de cognac kleur van onze bank en het groen van de planten al een beetje te veel. Het liefste zou ik alles wit en zwart willen.

Binnenkijken bij Kimberley

Echte planten of nepplanten?

Echte planten. Begin anders niet aan planten!

Schoonmaken of opruimen?

Opruimen doe ik de hele dag door met twee kleine kindjes. Ik maak dus liever schoon. Heerlijk als de vloer bijvoorbeeld net gedweild is.

Binnenkijken bij Kimberley

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Overal en nergens. Ik hou echt van kringloopwinkels, maar ga ook erg graag naar Loods5. Soms kan ik budgetshoppen bij de Action maar daarentegen heb ik wel weer een vrij duur bankstel van Bodilson in huis. Kortom met mij kun je alle kanten op. ByBoo vind ik overigens wel echt een aanrader. Het liefste zou ik hun hele assortiment willen. Oh, een kast van GigaMeubel staat ook nog hoog op mijn wishlist.

Binnenkijken bij Kimberley

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Uhm, dan moet ik kiezen uit heeeeeeel veel items. Jim heeft namelijk heel veel zelf gemaakt. Ik vind het bed van Jackie echt heel tof, maar ook ons bed natuurlijk. De bedtafel zou ik echt nooit kwijt willen, maar eigenlijk mijn nieuwe kastenwand ook niet. En ik heb zelf laatst een macramé hanger gemaakt van oude binnenbanden. Daar ben ik stiekem ook wel een beetje trots op.

Binnenkijken bij Kimberley

Wat staat er nog op je wishlist?

Een gietvloer, nieuwe gordijnen, een nieuwe trap, zwarte kasten, een nieuw tafelblad, een donker aanrechtblad, een nieuwe ixxi… zal ik nog even doorgaan? Ik wacht nog steeds op een grote sponsor of Gaston die voor de deur staat

Binnenkijken bij Kimberley

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Grappig. Ik woon nu in een nieuwbouwhuis maar mijn droomhuis zou eigenlijk een oude boerderij zijn. Helemaal opgeknapt en gemoderniseerd.

Binnenkijken bij Kimberley

Hebben jij en Jim (ongeveer) dezelfde smaak?

We hebben zeker dezelfde smaak al wil ik vaak meer dan Jim. Ik heb dan ineens een opwelling dat ik een muur wil verven, maar dat mag dan helaas niet van hem.

Binnenkijken bij Kimberley

Hebben jullie samen de inrichting bepaald?

Eigenlijk grotendeels wel. Kleine accessoires die Jim niet mooi vindt, laat hij gewoon ‘per ongeluk’ kapot vallen.

Welk item van Jim zou je stiekem liever direct in de vuilnisbak gooien?

Vrij weinig eigenlijk.

Binnenkijken bij Kimberley

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Doe wat je zelf mooi vindt. Kopiëren van magazines is de gemakkelijkste weg, maar het leukste is om alles zelf door de jaren heen bij elkaar te verzamelen.

Dankjewel voor het delen van je verhaal en mooie foto’s, Kimberley! Willen jullie meer van Kimberley zien? Neem dan eens een kijkje op haar leuke blog en Instagram account!

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot@mysimplyspecial.com. Ik ben benieuwd!Categorieën: Interieur, Living2 reacties op “Binnenkijken bij Kimberley”
    Luna

    October 20, 2018

    Wat een mooie klok bij de eetkamertafel! Waar is die van? Warme inrichting ook verder, gezellig huis    October 22, 2018

    Leuke inrichting! Heel industrieel


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie