Binnenkijken bij Lisanne - My Simply Special
22/03/2019

Binnenkijken bij Lisanne

Dit keer heb ik een wat stoerdere binnenkijker voor jullie! Lisanne (26) is projectleider Duurzaamheid bij het Rijksvastgoedbedrijf. Ze woont samen met Guus in Haarlemmermeer en je zou niet zeggen dat ze de woning nog maar een paar maanden hebben.

Binnenkijken bij Lisanne

Zou je iets kunnen vertellen over je woning?

Een paar maanden geleden kochten wij samen ons eerste huis. We hebben ons oog laten vallen op een moderne woonwijk in de gemeente Haarlemmermeer. De moderne stijl van het huis sprak ons heel erg aan, we houden van strakke lijnen. Maar de ramen zijn waarom we voor de woning gevallen zijn. We hebben overal ramen van vloer tot plafond. En doordat we op de hoek wonen hebben we aan alle kanten groen om ons heen!

Binnenkijken bij Lisanne

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Lastige vraag vind ik dit altijd. Ik zou zeggen modern rustiek met een vleugje industrieel. We houden erg van stoere meubelen en rustieke materialen. Favoriete kleuren zijn blauw, grijs en groen.

Binnenkijken bij Lisanne

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Ik haal mijn inspiratie veel van Instagram! Ik vind het super tof om te zien wat iedereen met zijn/haar huis doet en er een persoonlijke touch aan geeft.

Binnenkijken bij Lisanne

Wat is je favoriete plek in huis?

Het liefst zitten we lekker op de bank ‘s avonds of in het weekend ontbijten aan onze grote eettafel. Dat zijn toch wel de beste plekken als je het mij vraagt.

Binnenkijken bij Lisanne

Neutraal of kleurrijk?

Neutraal, met blauw dan natuurlijk

Echte planten of nepplanten?

Beide! Ik hou van echte planten, maar ik heb ook een aantal nepbloemen. Die blijven immers het heel jaar mooi.

Binnenkijken bij Lisanne

Schoonmaken of opruimen?

Opruimen, schoonmaken laat ik liever aan iemand anders over…

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Wisselend. Ik vind de webshops van Fonq en VTwonen leuk om doorheen te scrollen, maar ik koop ook net zo lief bij de Xenos of de Leen Bakker!

Binnenkijken bij Lisanne

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Mijn houten boomstam tafel! Dat is echt een topper. Maar van de zomer beginnen we aan het opknappen van de tuin en daar heb ik ook heel veel leuke DIY ideeën voor.

Binnenkijken bij Lisanne

Wat staat er nog op je wishlist?

Een nieuwe badkamer.

Binnenkijken bij Lisanne

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Dat weet ik eigenlijk niet precies. In elk geval strak, ruimtelijk en veel licht. Met een woonkamer die overloopt in de tuin. Ik zou wel heel graag een keer een kavel kopen en dan zelf het huis ontwerpen. Mijn vriend is daarentegen nog niet helemaal overtuigd van dit plan.

Binnenkijken bij Lisanne

Hebben jij en Guus (ongeveer) dezelfde smaak?

Ja onze smaak komt gelukkig wel overeen! Nou ben ik ook niet zo’n super meisje-meisje en dat zie je terug in mijn interieursmaak. Ik hou wel van lekker stoere materialen. Maar we hebben beide wel ‘veto recht’ hoor. Anders hadden er nu twee racefietsen in onze woonkamer gehangen.

Binnenkijken bij Lisanne

Hebben jullie samen de inrichting bepaald?

Ja zeker, we wonen er samen dus ik zou niet zomaar gewoon iets uitkiezen zonder dat te overleggen met Guus. Tuurlijk neem ik af en toe wel een kussentje mee hoor, maar ik zou niet zonder hem een bank uitkiezen. Maar het maakt het natuurlijk wel makkelijker dat we dezelfde smaak hebben, dus we hoeven nooit te ruziën over tafels en stoelen. 

Binnenkijken bij Lisanne

Welk item van Guus zou je stiekem liever direct in de vuilnisbak gooien?

Nou we zijn dus net verhuisd, dus ik heb laatst een goede poging gedaan, hihi. Guus heeft vrij veel souvenirs van zijn reizen van vroeger. Dat vind ik op zich leuk, maar er zitten vrij veel dezelfde dingen bij (in mijn ogen natuurlijk). Ik zou daar zelf één van bewaren en de rest weg doen, maar voor nu liggen ze allemaal boven in een kast.

Binnenkijken bij Lisanne

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Ik denk dat je vooral moet vertrouwen op wat je zelf mooi vindt en daarvoor moet gaan. Ik geloof persoonlijk niet in trends, maar in een leefbaar huis dat je persoonlijkheid weergeeft. Verder ben ik zelf altijd wel heel erg van het idee ‘investeer in de belangrijkste items die je lang blijft gebruiken en bespaar op de dingen die je toch veel wisselt’.

Binnenkijken bij Lisanne

Dankjewel voor het delen van je verhaal en mooie foto’s, Lisanne! Willen jullie meer van Lisanne zien? Neem dan eens een kijkje op haar leuke Instagram account en haar blog!

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot@mysimplyspecial.com. Ik ben benieuwd!Categorieën: Interieur, LivingEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie