Binnenkijken bij Maartje - My Simply Special
06/09/2019

Binnenkijken bij Maartje

Vroeger vond ik grijs maar niks, maar tegenwoordig ben ik er gek op. En ik ben niet de enige, want in het interieur van Maartje kom je die kleur ook veel tegen. Maartje (28) is werkzaam als farmaceutisch medewerker bij een apotheek en woont samen met Maas (26) in Amersfoort Vathorst. Ze hebben ook twee Scottish Fold katten genaamd Floof (korthaar) en Pluis (langhaar).

Binnenkijken bij Maartje

Zou je iets kunnen vertellen over je woning?

We hebben de sleutel sinds januari en wonen er sinds februari. Toen we gingen kijken, waren we meteen verliefd op dit huis en dezelfde dag hebben we nog een bod uitgebracht! We waren eigenlijk een beetje voor de ‘lol’ aan het rondkijken en tot grote verbazing vonden we dus direct een huis. Dit was het tweede huis waar we gingen kijken. De keuken en badkamer zagen er nog mooi uit dus dat was natuurlijk een pluspunt. Scheelt een hoop sloopwerk en centen. We hebben beneden de vloer eruit gesloopt, vloerverwarming laten plaatsen en mooie betonnen tegels erover laten leggen. De benedenverdieping is helemaal gestuct en boven ook een deel. Dit zijn denk ik de grootste klussen geweest. Natuurlijk hebben we veel veranderd qua muren, waar de verf van Original Paint is gebruikt. Dat is te zien in de woonkamer en keuken. De gordijnen op de slaapkamer (zolder) hebben we laatst nog opgehangen. De stangen komen van Karwei en de gordijnen van de Ikea. We hebben veel geklust om alles ons eigen smaak te maken. We zijn inmiddels vaste klanten bij de Karwei, we komen daar bijna elk weekend!

Binnenkijken bij Maartje

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Industrieel, grijs, knus en een beetje landelijk.

Binnenkijken bij Maartje

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Vtwonen magazine, Instagram en gewoon in winkels.

Binnenkijken bij Maartje

Wat is je favoriete plek in huis?

De woonkamer en slaapkamer, ik kan niet kiezen!

Binnenkijken bij Maartje

Neutraal of kleurrijk?

Neutraal.

Binnenkijken bij Maartje

Echte planten of nepplanten?

Echte planten, neppe komen dit huis niet in.

Binnenkijken bij Maartje

Schoonmaken of opruimen?

Schoonmaken! Wij houden erg van een schoon huis.

Binnenkijken bij Maartje

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Voor meubels Loods5 en accessoires bij H&M Home, Karwei, Blokker, Ikea, Hema en de Intratuin.

Binnenkijken bij Maartje

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Bijna alle lampen zijn zelf in elkaar gezet, zoals die boven de eettafel en naast de bank. Maar onze favoriet is toch het gordijn op de slaapkamer.

Binnenkijken bij Maartje

Wat staat er nog op je wishlist?

Een nieuw kleed voor de woonkamer. De mooie koe die er nu ligt is prachtig, maar ik zou zelf nog wel graag een hoogpolig, zacht kleed willen!

Binnenkijken bij Maartje

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Groot, vrijstaand en modern met veel ramen en een strakke, industriële inrichting. Verder zou ik wel een groot dakterras, een ruime keuken met kookeiland en een wijnkelder willen.

Binnenkijken bij Maartje

Hebben jij en Maas (ongeveer) dezelfde smaak?

Zeker! Mijn smaak is denk ik iets breder, ik vind mandjes bijvoorbeeld erg leuk, maar daar is Maas niet zo fan van. We wisten gelukkig meteen dat het een industriële inrichting moest worden. Beetje donker, maar wel sfeervol!

Binnenkijken bij Maartje

Hebben jullie samen de inrichting bepaald?

Ja, veel hebben we samen gekozen en gekocht. Maar ik ben wel van de kleine dingetjes kopen zoals plantjes, kussentjes, kaarsen en snijplanken!

Binnenkijken bij Maartje

Welk item van Maas zou je stiekem liever direct in de vuilnisbak gooien?

Niks, hij heeft eigenlijk geen verschrikkelijke dingen. Denk dat het eerder andersom zou zijn. Dan zou nu het gestreepte kussentje in de vuilnisbak liggen!

Binnenkijken bij Maartje

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Zet het niet te vol. Combineer de kleuren goed, maar maak het vooral zoals je zelf wil! Jij moet je er in thuis voelen.

Binnenkijken bij Maartje

Dankjewel voor het delen van je leuke verhaal en mooie foto’s, Maartje! Willen jullie meer van Maartje zien? Neem dan eens een kijkje op haar leuke Instagram account!

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot@mysimplyspecial.com. Ik ben benieuwd!Categorieën: Interieur, Living1 reactie op “Binnenkijken bij Maartje”

    September 6, 2019

    Wat een leuke inspiratie! Wij zijn op dit moment ook op zoek naar een nieuw huis en uiteraard ook direct ideeën…echt zo leuk!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie