Binnenkijken bij Rowena - My Simply Special
16/10/2015

Binnenkijken bij Rowena

Binnenkijken bij iemand anders, dat is stiekem toch heel erg leuk? In deze rubriek gaan we dat dus ook gewoon doen! Vandaag is Rowena (32) aan de beurt om haar huis te laten zien. Rowena woont met haar man en vier kids in Breda.

Binnenkijken bij Rowena

Zou je iets kunnen vertellen over je woning?

Inmiddels wonen wij alweer 9 jaar in deze rijtjeswoning. Hij is eind jaren ’90 gebouwd in een mooie, kindvriendelijke wijk en heeft een woonoppervlakte van ongeveer 90 vierkante meter.

Binnenkijken bij Rowena

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Ik zou ons interieur willen beschrijven als een eclectische mix van onder andere Scandinavisch, vintage en industrieel. Licht en stoer met een vrouwelijke touch.

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Inspiratie doe ik werkelijk overal op, woonbladen, Pinterest, Instagram, op straat, restaurants, noem maar op. Ik zie overal ideeën en mogelijkheden.

Binnenkijken bij Rowena

Wat is je favoriete plek in huis?

Een echte favoriete plek heb ik niet, ik geniet van heel mijn huis, inclusief de tuin.

Binnenkijken bij Rowena

Neutraal of kleurrijk?

Het liefst zo neutraal mogelijk maar er moet wel een toefje kleur toegevoegd worden, anders wordt het al gauw saai. Dit doe ik door het toevoegen van accessoires en bloemen.

Binnenkijken bij Rowena

Echte planten of nepplanten?

Echte! De geur, kleur en structuur van echte bloemen en planten vind ik zo mooi. Alhoewel er ook heel veel mooie namaakbloemen te koop zijn natuurlijk, maar dat is niks voor mij.

Binnenkijken bij Rowena

Schoonmaken of opruimen?

Allebei! Ik ben heel netjes en precies en poetsen en opruimen doe ik iedere dag. Je ontkomt er sowieso niet aan met vier kleine kinderen, hihi!

Binnenkijken bij Rowena

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Favoriet blijft voor mij marktplaats en de kringloop, ongeveer 80% (gokje) van ons hele interieur komt er vandaan. Ook de Action blijft leuk. Verder koop ik overal en nergens, als het maar past bij de rest.

Binnenkijken bij Rowena

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Zelf maak ik geregeld wat voor in ons huis en momenteel is mijn favoriet het gewei dat ik maakte van takken uit het bos. Ook heb ik deze week nog een wandhanger gemaakt met een door mijn jongste zoon gevonden tak. Dat geeft het een persoonlijke tintje.

Binnenkijken bij Rowena

Wat staat er nog op je wishlist?

Er staan al jaren een nieuwe keuken en badkamer op mijn lijst, maar of die er snel gaan komen?! Dat neemt niet weg dat ik gewoon tevreden ben met de huidige situatie en er zo iets moois van maak.

Binnenkijken bij Rowena

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Een wit landhuis met oprijlaan, een rieten dak, twee erkers en ruime slaapkamers voor alle vier de kids en een grote landelijke tuin met een mooie veranda en garage. Het leven zonder dromen en fantasie zou saai zijn toch?!

Binnenkijken bij Rowena

Hebben jij en je man dezelfde smaak?

Over het algemeen valt onze smaak wel samen, alleen heeft mijn man met sommige dingen wat langer nodig om eraan te wennen.

Hebben jullie samen de inrichting bepaald?

De kleuren op de muren en de grote meubels hebben we samen uitgekozen, maar voor de rest komt alles van mijn hand.

Binnenkijken bij Rowena

Welk item van je man zou je stiekem liever direct in de vuilnisbak gooien?

Dit is op ons niet van toepassing.

Binnenkijken bij Rowena

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Blijf bij jezelf, volg niet klakkeloos alle trends maar kies iets dat echt bij je past. Kijk ook goed naar de ruimte en de lichtinval. Als je dan alle meubels en kleuren daarop aanpast, creëer je een goed en persoonlijk interieur.

Binnenkijken bij Rowena

Dankjewel Rowena voor je leuke verhaal en mooie foto’s! Bekijk voor meer inspiratie ook eens haar fijne Instagram account of haar webshop.

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot(at)mysimplyspecial.com en ik zal kijken of ze geschikt zijn. Ik ben benieuwd!Categorieën: Interieur, Living5 reacties op “Binnenkijken bij Rowena”

  October 16, 2015

  Bedankt Margot, erg leuk geworden en succes met je mooie Blog! Groetjes Rowena  October 16, 2015

  Leuk artikel & mooie foto’s!  October 16, 2015

  Wauw prachtig !


  Nancy

  October 17, 2015

  Mooi huis Ro ? maar stiekum wist ik dat natuurlijk al. Leuk hoor zo’n reportage met je persoonlijke verhaal. Leuke blog ook. Groetjes xxx


  Amelie

  December 14, 2015

  Hoe kan het dat in dit huis 4 kids wonen en er nergens speelgoed ligt??


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie