Binnenkijken bij Suncheré - My Simply Special
28/04/2017

Binnenkijken bij Suncheré

Basic met een twist, zo omschrijft Suncheré haar stijl en dat begrijp ik goed als ik de foto’s van haar interieur zie. Suncheré (29) is office manager en social media support bij Vrotech. Daarnaast heeft ze haar eigen blog. Samen met haar vriend Ton woont ze in Steenbergen en vandaag geeft ze ons een kijkje in haar huis!

Binnenkijken bij Suncheré

Zou je iets kunnen vertellen over je woning?

Sinds maart 2014 wonen mijn vriend en ik samen in onze jaren 30 woning. Toen mijn vriend het huis kocht, heeft hij alles verbouwd. Gelukkig zijn wel bijna alle oude elementen gebleven. Wij gingen samenwonen toen hij nog maar net klaar was met de grote verbouwing, maar natuurlijk zijn we nu nog steeds bezig met wat kleinere aanpassingen en verbouwingen. Inmiddels hebben we de bijkeuken en wc verbouwd, de voortuin en de achtertuin inclusief overkapping zijn opnieuw aangelegd en tegelijkertijd is ook de buitenkant van het huis opnieuw geverfd. En de hal is pas nog opnieuw geverfd en gestyled. Het enige wat we nu nog willen aanpakken is de keuken, maar dit is nog best lastig met al die mogelijkheden. Gelukkig maar dat we (voornamelijk ik) er geen hekel aan hebben om te klussen en krijgen we altijd lieve hulp!

Binnenkijken bij Suncheré

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Ik zou mijn stijl omschrijven als basic met een twist. Het is een combinatie van natuurlijke materialen, industrieel met een beetje bohemian.

Binnenkijken bij Suncheré

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Inspiratie haal ik overal vandaan. Van Instagram, Pinterest, uit magazines, maar ook in de natuur of gewoon de omgeving.

Binnenkijken bij Suncheré

Wat is je favoriete plek in huis?

Dat is zeker de bank! We hebben hem nog maar een paar weken, dus we zijn er echt super blij mee. Nou moet ik ook zeggen dat de eetkamer heel fijn is. We zitten met bezoek altijd aan de eettafel. Dat is het centrum van de leefruimte.

Binnenkijken bij Suncheré

Neutraal of kleurrijk?

Neutraal! Veel kleuren vind ik prachtig, maar ik weet gewoon dat ik er onwijs snel op uitgekeken ben. Dus we houden het bij wit/zwart/hout.

Binnenkijken bij Suncheré

Echte planten of nepplanten?

Een nepplant zal waarschijnlijk bij ons een beter leven hebben, maar ik hou van echt! En het is ook nog eens goed voor de zuivering van de lucht.

Binnenkijken bij Suncheré

Schoonmaken of opruimen?

Schoonmaken en opruimen tegelijkertijd. Als ik eenmaal ga beginnen wordt alles tegelijk opgepakt. De hele kamer staat dan op zijn kop, maar alles krijgt wel een sopje en gelijk een nieuw plekje.

Binnenkijken bij Suncheré

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Voor industriële meubels vind ik Gigameubel en Stoer Metaal heel leuk. De kringloopwinkels en Marktplaats zijn ook zeker favoriet en voor mooie woonaccessoires vind ik Tierlantijn helemaal het einde!

Binnenkijken bij Suncheré

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Mijn basic wandlamp was het eerste wat ik maakte toen we samenwoonden en ik ben er nog steeds onwijs blij mee. Net zoals de oude lantaarn/schipperslamp, die ik op een rommelmarkt vond. Daar heb ik een tafellamp van gemaakt. Ik ben ook wel trots op de houten buitentafel met zwarte, stalen poten. We hebben deze echt helemaal samen gemaakt en dat ging top!

Binnenkijken bij Suncheré

Wat staat er nog op je wishlist?

Bovenaan mijn lijstje staat zeker een nieuwe keuken en voor in de nieuwe keuken ben ik het servies van House Doctor aan het verzamelen. Dat is zo prachtig doordat het handgemaakt is. En nog een mooi, nieuw vloerkleed (het liefst een berber).

Binnenkijken bij Suncheré

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Mijn droomhuis is een oude kerk of een groot herenpand met mooie, oude elementen en een karakteristieke uitstraling. Strakke, hoge, witte wanden met een stortvloer of een houten vloer erin. Zwarte, stalen kozijnen en een stalen wenteltrap in de woonruimte. Met een grote, stoere leefkeuken in het centrum van de woonruimte.

Binnenkijken bij Suncheré

Hebben jij en Ton (ongeveer) dezelfde smaak?

Wat de basis betreft hebben we dezelfde smaak, maar als het gaat over de styling, dan houdt mijn vriend toch iets meer van landelijk en is mijn stijl meer industrieel en basic.

Binnenkijken bij Suncheré

Hebben jullie samen de inrichting bepaald?

De basis in het huis was al gelegd voordat wij gingen samenwonen, maar de verdere inrichting laat Ton aan mij over. Ik moet ook zeggen dat hij best makkelijk is, wat dat betreft.

Binnenkijken bij Suncheré

Welk item van Ton zou je stiekem liever direct in de vuilnisbak gooien?

Vanaf het moment dat we gingen samenwonen en tot nu, heb ik al heel veel weggedaan en veranderd. Dus eigenlijk is er niet meer iets waar ik me mateloos aan erger. (Op de Playstation na, lelijk ding..)

Binnenkijken bij Suncheré

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Blijf bij jezelf, in alles wat je kiest. Kies iets waar jij blij van wordt en waar je je rust in kunt vinden.

Binnenkijken bij Suncheré

Dankjewel Suncheré voor het delen van je leuke verhaal en prachtige foto’s. Willen jullie meer zien van Suncheré, neem dan eens een kijkje op haar fijne Instagram account en haar blog!

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot(at)mysimplyspecial.com. Ik ben benieuwd! Categorieën: Interieur, Living2 reacties op “Binnenkijken bij Suncheré”

Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie