Binnenkijken bij Susanne - My Simply Special
12/06/2020

Binnenkijken bij Susanne

Tijdens het scrollen op Instagram viel het huis van Susanne meteen op. Hoe dat komt? Ze is niet bang om echte eyecathers toe te voegen aan haar interieur! Susanne (38)  is secretaresse en kunstzinnig dynamisch coach. Verder zou ze starten met de opleiding ‘Interieurstylist’, maar door de coronacrisis is dat voorlopig even uitgesteld. Samen met haar man Daan en 3 kids woont ze in Breda.

Binnenkijken bij Susanne

Zou je iets kunnen vertellen over je woning?

Toen we 6 jaar geleden op zoek waren naar een huis, keken we vooral naar oude, karakteristieke woningen. Vaak moest er dan ook wel veel aan gebeuren. Nieuwbouw trok ons niet zo heel erg, maar uiteindelijk gingen we toch kijken naar een ‘nieuwer’ huis, gebouwd in 2003. Toen we rondliepen in de woning, voelde het meteen goed. En het was vooral ook erg praktisch, alleen alles even een likje verf geven en inrichten maar! De keuken was altijd wel een doorn in het oog. Ongeveer 1,5 jaar geleden heb ik de ‘m gepimpt en ben ik nu blij met de mat zwarte kleur. Toch hebben we plannen om op korte termijn iets nieuws te gaan plaatsen.

Binnenkijken bij Susanne

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Ik houd me niet vast aan een bepaalde stijl. Ik doe vooral wat ik leuk vind en waar ik op dat moment zin in heb. Ik word wel altijd erg blij van kleur in huis en houd van een mix van oud (vintage) en nieuw. Het verandert regelmatig en inmiddels vindt mijn man het ook altijd helemaal prima.

Binnenkijken bij Susanne

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Ik kijk regelmatig binnen bij andere ‘interieurlovers’ op Instagram, heerlijk om daar inspiratie op te doen. Ik vind het ook leuk om te bladeren in woonbladen, zoals de VTwonen.

Binnenkijken bij Susanne

Wat is je favoriete plek in huis?

Ik zit graag aan de eettafel en dan het liefst op vrijdagavond met een lekker hapje en drankje.

Binnenkijken bij Susanne

Neutraal of kleurrijk?

Kleurrijk!

Binnenkijken bij Susanne

Echte planten of nepplanten?

Ik hou van echte planten.

Binnenkijken bij Susanne

Schoonmaken of opruimen?

Opruimen.

Binnenkijken bij Susanne

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Ik slenter het liefst rond in een kringloopwinkel.

Binnenkijken bij Susanne

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Ik ben vooral van het pimpen. Zo ben ik bijvoorbeeld erg blij met de eettafel die ik via Marktplaats vond en wit heb geverfd.

Binnenkijken bij Susanne

Wat staat er nog op je wishlist?

Zwarte, stalen (of look a like) deuren!

Binnenkijken bij Susanne

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Een boerderij met mooi uitzicht, een grote, groene tuin (incl. tuinman) en een eigen atelier.

Binnenkijken bij Susanne

Hebben jij en Daan (ongeveer) dezelfde smaak?

Mijn man vertrouwt inmiddels op mijn keuzes en laat het dan ook helemaal aan mij over.

Binnenkijken bij Susanne

Hebben jullie samen de inrichting bepaald?

We overleggen altijd alles!

Binnenkijken bij Susanne

Welk item van Daan zou je stiekem liever direct in de vuilnisbak gooien?

Dat is inmiddels al gebeurd…

Binnenkijken bij Susanne

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Zorg voor een rustige basis en een knallende eyecatcher.

Binnenkijken bij Susanne

Dankjewel Susanne voor het delen van je leuke verhaal en mooie foto’s! Willen jullie meer van haar zien? Neem dan eens een kijkje op haar leuke Instagram account!Categorieën: Interieur, Living1 reactie op “Binnenkijken bij Susanne”

    June 12, 2020

    Ik ben voornamelijk jaloers op het daglicht van de meeste mensen. Aan de voorkant hebben wij zwarte jaloezieën en aan de achterkant zit er een overkapping aan ons huis vast, hier zit ook onze keuken dus het is heel snel donker in ons huisje. Wat een heerlijke inrichting ook zeg!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie