Binnenkijken bij Susanne - My Simply Special
06/03/2015

Binnenkijken bij Susanne

Binnenkijken bij iemand anders, dat is stiekem toch heel erg leuk? In deze rubriek gaan we dat dus ook gewoon doen! Vandaag nemen we een kijkje in het huis van Susanne (34), Sr. Product Manager bij Auping en blogster op Suus Loves. Ze woont samen met Mark en hun twee zoons Thijmen (4) en Floris (2) in Leusden.

Binnenkijken bij Susanne

Zou je iets kunnen vertellen over je woning? 

Wij wonen al zes jaar in dit heerlijke familiehuis met genoeg ruimte voor ons en onze twee kinderen. Heel burgerlijk met een grote speeltuin als je de poort uitloopt. Het is een licht huis met veel ramen en veel groen eromheen. We hebben toen we er kwamen wonen alleen de muren laten staan en verder alles aangepakt. Er is een nieuwe badkamer en een nieuwe keuken ingegaan en alles is wit gemaakt. Drie jaar geleden hebben we het benedentoilet verplaatst naar de gang zodat we meer ruimte kregen. Ook hebben we grote lange ramen laten zetten en openslaande deuren de tuin in.

Binnenkijken bij Susanne

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Wit wonen met een Scandinavische touch. In ons huis wordt geleefd. Door de komst van de jongens is er veel speelgoed gekomen en dat is natuurlijk prima. Maar ik houd ook wel van een opgeruimd huis, en kan  genieten als al het speelgoed weer in de kast ligt. Overdag struikel je bij ons namelijk over de auto’s. Ik heb net de muur achter de bank wit geverfd en een afspraak met mezelf gemaakt dat er nooit meer een kleur komt op de muur. Ik houd van wit in combinatie met pasteltinten en een touch of zwart.

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Voornamelijk van Instagram en diverse woonbladen zoals VT Wonen, Elle Decoration, maar ook op woonbeurzen vind ik inspiratie.

Binnenkijken bij Susanne

Wat is je favoriete plek in huis?

Dat is de woonkamer. Er staat een grote bank waar we met z’n allen op kunnen liggen en waar je uitzicht hebt op de gehele woonkamer.

Neutraal of kleurrijk?

Neutraal! Ik kan onrustig worden van te veel kleur in huis.

Binnenkijken bij Susanne

Echte planten of nepplanten?

Niet heel veel planten maar een aantal van die kleine vetplantjes. Rond de kerst heb ik een Indoor Pine aangeschaft maar ik weet nu niet zo goed wat ik ermee moet ☺

Schoonmaken of opruimen?

Opruimen! Gelukkig hebben we iemand die ons thuis helpt met schoonmaken en daar ben ik heel dankbaar voor.

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Ik ben gek op merken zoals Ferm Living, Hay en Muuto. De online shop van Stockhome vind ik geweldig en ik kan ook altijd goed slagen bij de shops Buiten de Lijntjes en &klevering. Verder word ik ook blij van servies van Marimekko, Design Letters en Catherina Lovatt.

Binnenkijken bij Susanne

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Het plywood werkbureau bij ons op de studeerkamer. Niet zelf gemaakt, wel mijn schoonvader aangemoedigd. Een simpel ontwerp met groots effect en een heerlijke plek om te werken.

Wat staat er nog op je wishlist?

Een uitbouw, ik zou het heerlijk vinden als we beneden nog meer ruimte zouden hebben. Oh, en dan denk ik ook meteen aan een nieuwe vloer. We hebben een houten vloer, maar een gietvloer lijkt mij geweldig!

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Een jaren 30-woning met unieke details en een hele grote keuken met een fijn, groot werkblad.  Verder zou ik openslaande deuren richting de tuin willen en meer kastruimte.

Binnenkijken bij Susanne

Hebben jij en Mark dezelfde smaak?

Mijn lieve man vindt ons huis ook heel fijn. We hebben wel dezelfde smaak maar eerlijk gezegd bedenk ik de styling. Natuurlijk wel in overleg.

Welk item van je partner zou je stiekem liever direct in de vuilnisbak gooien?

Het dockingsysteem voor de iPod. Zwart/grijs van kleur.

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Ik houd van accessoires maar vind het belangrijk dat het niet te druk wordt. Door ze bijvoorbeeld in groepjes te verplaatsen oogt het niet rommelig. Ook is het leuk om een bepaalde kleur op verschillende plaatsen terug te laten komen.

Binnenkijken bij Susanne

Dankjewel Susanne voor je verhaal en mooie foto’s! Willen jullie meer zien van Susanne, neem dan eens een kijkje op haar blog en prachtige Instagram account.

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot(at)mysimplyspecial.com en ik zal kijken of ze geschikt zijn. Ik ben benieuwd!

 Categorieën: Interieur, Living8 reacties op “Binnenkijken bij Susanne”

  March 6, 2015

  Prachtig huis, mooie inspiratie voor mezelf! Alleen vrees ik dat mijn vriend niet zo voor de pastelkleuren is  March 6, 2015

  Wat een mooie woning. Zo heerlijk rustig ingericht, ik hou daar wel van!  March 6, 2015

  Heel leuk gedaan! Trots dat ons huis bij jou op de blog te zien is. Dank je wel! Liefs Suus  March 6, 2015

  wat een super leuk huisje!  March 7, 2015

  Wauw wat een ontzettend tof interieur. Mijn zus heeft ook een fantastisch huis met een mooi interieur, lijkt er wel wat op!  March 8, 2015

  ik houd zoo erg van deze stijl! De stoelen zijn prachtig trouwens! xx  March 9, 2015

  Helemaal mijn stijl!  March 10, 2015

  Bedankt voor de vermelding!! Erg leuk te zien!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie