Binnenkijken bij Vera - My Simply Special
01/04/2016

Binnenkijken bij Vera

Ik ga meestal op Instagram op zoek naar deelnemers voor deze ‘binnenkijken bij’-rubriek en zo vond ik Vera ook. Vera (24) is kinderverpleegkundige en woont met haar konijn in Musselkanaal. Kijken jullie mee naar haar leuke huis?

Binnenkijken bij Vera

Zou je iets kunnen vertellen over je woning?

Ik huur sinds twee jaar een appartementje. In mijn appartement heb ik een beneden- en bovenverdieping en daardoor ontzettend veel ruimte. Het heeft in totaal drie slaapkamers en van één van de slaapkamer beneden heb ik een soort van eetkamer gemaakt. Ik vind het leuk om dingen te veranderen in huis maar dit doe ik dan met name qua inrichting. Aan de woning zelf heb ik weinig veranderd omdat ik graag in de toekomst een huis zou willen kopen en dan zou ik deze woning weer in de ‘gevonden’ staat moeten brengen voor een eventuele volgende huurder.

Binnenkijken bij Vera

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Stoer en industrieel.

Binnenkijken bij Vera

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Pinterest, Instagram en VT wonen.

Binnenkijken bij Vera

Wat is je favoriete plek in huis?

De woonkamer, deze heb ik in de loop der jaren erg gezellig gemaakt (al zeg ik het zelf) en daarom ben ik hier graag. Hier ‘woont’ mijn konijntje ook. Op dit moment ben ik m’n slaapkamer aan het aanpakken en deze wordt zo leuk dat ik bijna de hele dag in bed zou willen blijven liggen.

Binnenkijken bij Vera

Neutraal of kleurrijk?

De basis neutraal maar ik zou niet zonder kleur kunnen. Ik heb in mijn accessoires met name roze laten terugkomen. In het voorjaar wil ik hier ook wat okergeel aan toe gaan voegen.

Binnenkijken bij Vera

Echte planten of nepplanten?

Echte planten en ik hou vooral van tulpen! Het geeft toch een bepaalde sfeer en gezelligheid. We hebben hier in Musselkanaal een hele leuke bloemenwinkel (Bloem&Plant) waar ik veel inspiratie kan opdoen. 

Binnenkijken bij Vera

Schoonmaken of opruimen?

Allebei. Ik vind het heerlijk om mijn huis netjes en schoon te hebben. Nadien doe ik altijd heerlijk de geurkaarsjes aan en plof ik op de bank met een goed boek of een leuke serie. Daarnaast heb ik ‘stiekem’ een schoonmaakster zodat wanneer ik veel moet werken mijn huisje lekker fris en opgeruimd blijft. Ze is echt een topper!

Binnenkijken bij Vera

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Dit is een lastige. Ik heb niet één vaste (web)winkel maar als ik moest kiezen ga ik voor Must Have in Stadskanaal en ik hou ontzettend van de HEMA. Daar slaag ik altijd!

Binnenkijken bij Vera

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Momenteel ben ik bezig met het bedrukken van kussentjes maar die zijn nog niet geworden zoals ik wil. Dat resultaat volgt dus waarschijnlijk nog wel op Instagram. Als ik nu moest kiezen ga ik voor het heel simpel pimpen van een snoer met kraaltjes zoals bij de lamp.

Binnenkijken bij Vera

Wat staat er nog op je wishlist?

Ik zou graag een goede camera willen om mooiere foto’s te kunnen maken van alle leuke ruimtes en hoekjes in huis. De Panasonic Lumix DMC- GF7K (bruine variant) moet het dan worden. Even sparen dus…

Binnenkijken bij Vera

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Veel licht, dat vooral. En verder denk ik dat je van elk huis wel je droomhuis kunt maken.

Binnenkijken bij Vera

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Zolang je de basis maar simpel houdt en de rest een persoonlijk tintje geeft ben je helemaal uniek! En maak het vooral niet te duur! Dan kun je zo nu en dan zonder schuldgevoel switchen van stijl.

Binnenkijken bij Vera

Dankjewel Vera voor het delen van je verhaal en leuke foto’s! Willen jullie meer zien van Vera, neem dan eens een kijkje op haar fijne Instagram account.

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot(at)mysimplyspecial.com en ik zal kijken of ze geschikt zijn. Ik ben benieuwd!

 Categorieën: Interieur, Living2 reacties op “Binnenkijken bij Vera”
    Yvonne scholte aalbes

    April 1, 2016

    Ik heb ervan genoten Vera , en wat héb je het leuk!!!!    April 1, 2016

    Geweldige stijl heeft ze!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie