Binnenkijken bij Vivian - My Simply Special
07/07/2017

Binnenkijken bij Vivian

Vandaag nemen we geen kijkje in een heel huis, maar in de prachtige kamer van Vivian. Ze laat zien hoe je van een ruimte een heel rustig geheel kan maken. Heel inspirerend als je het mij vraagt! Vivian (23) is assistent shopmanager bij Lucardi en woont in Delden, Overijssel.

Binnenkijken bij Vivian

Zou je iets kunnen vertellen over je kamer?

In deze ruimte woon ik inmiddels al weer een jaar. De tijd vliegt! Ik ben nog steeds aan het uitkijken naar weer een eigen woning, maar ik blijk nogal kieskeurig te zijn.

Binnenkijken bij Vivian

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Toch wel Scandinavisch, fris en gezellig.

Binnenkijken bij Vivian

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Mijn inspiratie haal ik van al die leuke feeds die ik volg op Instagram en natuurlijk die van mijn andere grote verslaving: Pinterest.

Binnenkijken bij Vivian

Wat is je favoriete plek in huis?

De slaapkamer. Hier kan ik zo fijn rommelen en schuiven met alles. Dat blijft toch wel mijn allergrootste hobby, ondanks het feit dat ik weer thuis woon.

Binnenkijken bij Vivian

Neutraal of kleurrijk?

Neutraal! Zeker wel. Ik vind het leuk om af en toe te wisselen met verschillende detail kleuren. Het is maar net in welke mood ik ben. Al moet ik zeggen dat okergeel een blijvertje lijkt te zijn. Die kleur houdt het nu toch al enige tijd vol.

Binnenkijken bij Vivian

Echte planten of nepplanten?

Echte planten, by far! Voor zolang ze het overleven bij me, want vaak moet daddy de plantenvertroetelaar toch even bijspringen.

Binnenkijken bij Vivian

Schoonmaken of opruimen?

Beiden. Als ik aan het opruimen ben, begin ik vrijwel ook gelijk met schoonmaken. Want wat is er tenslotte fijner dan een fris huis?

Binnenkijken bij Vivian

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Bij Loods 5 kan ik mijn hart zeker ophalen, wat is dat toch een waar walhalla! Ook online kan ik me prima vermaken bij alle leuke, eigen opgezette webshops van onder andere mijn mede Instagrammers.

Binnenkijken bij Vivian

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Eigenlijk ben ik niet zo’n DIY’er. Tot mijn spijt! Mijn pinbord op Pinterest staat er vol mee maar helaas komt het er nooit van.

Binnenkijken bij Vivian

Wat staat er nog op je wishlist?

Absolute nummer één is een prachtige stoel van HAY.

Binnenkijken bij Vivian

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Ik kan wegdromen bij een karakteristieke woning met een witte basis, grote ramen waardoor er veel licht naar binnen komt, een badkamer mét bad en een heerlijke tuin waarin we lekker met z’n allen kunnen eten en relaxen.

Binnenkijken bij Vivian

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Hou het knus en dicht bij jezelf, voeg persoonlijke dingen toe die jou blij maken. Dat maakt je interieur juist zo eigen en zo maak je van een huis je thuis.

Binnenkijken bij Vivian

 

Dankjewel voor het delen van je leuke verhaal en mooie foto’s, Vivian! Willen jullie meer van Vivian zien? Neem dan eens een kijkje op haar fijne Instagram account!

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot(at)mysimplyspecial.com. Ik ben benieuwd! Categorieën: Interieur, LivingEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie