Creatief met oude lijsten - My Simply Special
27/12/2017

Creatief met oude lijsten

Heb je oude fotolijsten of posterframes over? Gooi ze niet weg, want je kan er namelijk heel leuke dingen mee doen. Je kan er iets compleet nieuws mee maken, of je kan ze leeg maken en op die manier gebruiken. Oké, dat klinkt misschien een beetje onduidelijk, maar ik zal laten zien wat ik bedoel!

Onze bruiloft: Bloemen en decoraties

Onze bruiloft: Bloemen en decoraties

Iets nieuws

Deze foto’s zijn van onze bruiloft en hier zie je hoe ik twee oude lijsten op een andere manier gebruikt heb. Ik heb de glasplaat enzo eruit gehaald, de lijsten wit gespoten en er linten ingespannen met punaises. Met behulp van kleine knijpertjes heb ik er vervolgens dingen in gehangen. In mijn geval waren dat foto’s en de kaartjes met de tafelschikking, maar je kan er natuurlijk alle kanten mee op.

DIY: Fotolijst met knijpertjes

Hier zien jullie een andere optie. Deze lekker simpele DIY kan je hier op mijn blog vinden. Ik maakte ‘m al een tijd geleden en ben nog steeds fan van het resultaat.

Creatief met oude lijsten

Creatief met oude lijsten

Creatief met oude lijsten

Aan de muur

Lege lijsten kan je ook heel goed (bijna) leeg ophangen. Schilder ze in kleuren die mooi afsteken tegen je muur, of juist in dezelfde kleur en hang ze op. Dit kan naast elkaar, maar je kan ze ook laten overlappen. Hang er eventueel iets in zoals een plankje of decoratie-items zoals hierboven op de foto en klaar is je kunst!

Creatief met oude lijsten   Creatief met oude lijsten

Zet maar neer

De simpelste manier om oude lijsten een nieuw leven te geven, is door ze gewoon leeg neer te zetten. Dit kan je doen met heel strakke en nieuwe exemplaren, maar ook met oude varianten. Hier kan je vervolgens weer dingen achter en voor zetten om bijvoorbeeld een mooie geheel op een dressoir te maken.

Wat doen jullie met jullie oude lijsten?

Bron: foto 1, 5, 6, 7, 8, 9Categorieën: Interieur, Living
Tags:Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie