Een kijkje in Liams luiertas - My Simply Special
12/11/2018

Een kijkje in Liams luiertas

Als ik met Liam op stap ga, neem ik lang niet altijd meer zijn hele luiertas mee. Dat was in het begin wel handig, maar nu niet altijd nodig. Toch komt hij nog erg vaak van pas en het leek me leuk om eens te laten zien wat er eigenlijk allemaal in zit. De tas zelf is trouwens van Koelstra en bevalt prima. Hij heeft veel handige vakjes, speciale lusjes om ‘m mee aan de kinderwagen te kunnen hangen en hij ziet er gewoon netjes uit.

Een kijkje in Liams luiertas

In een luiertras horen natuurlijk luiers te zitten en dat is uiteraard ook het geval. Wij gebruiken de luiers van Kruidvat en combineren dat met billendoekjes van Etos. Verder zitten er ook altijd wat plastic luierzakjes in. Handig voor vieze luiers en kleertjes.

Een kijkje in Liams luiertas

Voor het verschonen hebben we ook een matje waar Liam op kan liggen, al moet ik zeggen dat ik die ook wel eens thuis laat. De XL hydrofiele doek is handig als we Liam willen verschonen, maar kan ook dienst doen als dekentje of als speelkleed.

Een kijkje in Liams luiertas

In de tas zit altijd een rompertje en vlak voor ik weg ga, voeg ik daar ook een broek en een shirt of trui aan toe. Het hangt maar net van het weer af. Als we op pad gaan, hebben we niet vaak speelgoed nodig, maar zo af en toe komt Koekiemonster nog wel van pas. Als ik echt denk dat speelgoed van pas gaat komen is, dan stop ik nog wat extra items in de tas.

Een kijkje in Liams luiertas

In een van de kleine vakjes van de tas zitten deze kleinere items: een pakje zakdoekjes, handgel, Bepanthen babyzalf en een flesje zonnebrand. Altijd fijn om mee te hebben. Als we langer weg gaan of op vakantie zijn, dan doe ik hier ook pijnstillers bij.

Een kijkje in Liams luiertas

Zonder eten en drinken kunnen we natuurlijk niet de deur uit, dus in de tas zit een Dopper met water en vlak voor vertrek stop ik ook Liams drinkbeker in de tas. Verder komen items als een plastic slabbetje, een lepeltje en ‘snoetenpoetsers’ regelmatig van pas. Als tussendoortjes heb ik een zakje knijpfruit in de tas zitten en rozijntjes zijn ook altijd goed.

Een kijkje in Liams luiertas

Als laatste heb ik nog een paar items voor mezelf, namelijk een tubetje handcrème, een lippenbalsem en een tussendoortje.

Een kijkje in Liams luiertas

Als deze tas mee gaat, laat ik mijn eigen tasje nog wel eens thuis. Doordat er al zakdoekjes en een lippenbalsem in zitten, hoef ik voor mezelf alleen maar mijn portemonnee, sleutels en telefoon toe te voegen en we kunnen gaan.

Zitten er bij jullie heel andere items in de luiertas?Categorieën: Baby, Kids, Peuter2 reacties op “Een kijkje in Liams luiertas”
  Bo

  November 14, 2018

  naar mate ze ouder worden doe ik het andersom. ipv de luiertas gaat mijn tas mee met luiers, billendoekjes en wat eten en de speen


  Annemie

  November 14, 2018

  mooie tas, kan je later nog gebruiken als gewone handtas
  als ons zoontje naar de opvang gaat, hebben we altijd een kleine rugzak bij. Hij vindt dat heel stoer om te dragen ;-)-


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie