Keuken inspiratie - My Simply Special
16/12/2015

Keuken inspiratie

Ik heb al verteld dat Romano en ik huizen aan het kijken zijn en ik deelde pas ook al een post vol mooie badkamers. Nu zijn er niet alleen veel huizen met uhm, minder mooie badkamers, ook de keukens zijn lang niet allemaal onze stijl. Tsjah, iedereen heeft zo zijn eigen smaak natuurlijk en sommige keukens zijn gewoon oud. Nu leek het me leuk om eens wat inspiratie te verzamelen en te laten zien wat ik dan wel mooi vind.

Keuken inspiratie

Keuken inspiratie

Licht

Ik hou van lichte ruimtes! Een lichte keuken vind ik dus ook al snel mooi als hij een beetje strak is. Door wit te combineren met hout creëer je een warm geheel en door wat donkere of gekleurde items toe te voegen zorg je voor wat contrast. Ik zie mijn zwarte draadmand (fruitmand), houten snijplanken en rode KitchenAid wel staan in een witte keuken!

Keuken inspiratie

Keuken inspiratie

Donker

Een keuken met donkere delen vind ik ook erg mooi. Op dit moment hebben we zwarte kastjes met een wit aanrechtblad, maar andersom is dat natuurlijk ook erg mooi. Zwarte kastjes in combinatie met een zwart blad kan ook heel mooi zijn, maar dan zou ik wel voor witte muren en een witte vloer gaan om toch voor genoeg licht te zorgen.

Keuken inspiratie

Keuken inspiratie

Opbergen

Wat is een keuken zonder opbergruimte? Het liefst heb ik lekker veel ruimte om al het eten, ons servies en de apparaten netjes op te kunnen bergen. Vooral van de foto hierboven (Bespoke oak larder van Maple & Gray) word ik heel blij! Slim om de binnenkant van de deurtjes op die manier te gebruiken.

Keuken inspiratie

Keuken inspiratie

Keukeneiland

Tsjah, ik blijf keukeneilanden leuk vinden. Niet elke keuken is daar geschikt voor, maar ik vind het toch wel wat hebben. Zeker als er ook een plek is waar je op een hoge kruk kan zitten. Een leuke plek om je ontbijt te eten!

Keuken inspiratie

Keuken inspiratie

Zitje

Over zitten gesproken, een keuken is vaak ook meteen een eetkamer. Een grote houten tafel spreekt me erg aan en ik zou een eethoek helemaal leuk vinden. Zo één waarbij je in een hoek van de keuken langs de twee muren een bank hebt en dan aan de andere kant van de tafel losse stoelen. Zo knus!

Keuken inspiratie

Hoe ziet jullie droomkeuken eruit?

Disclaimer

Bron: foto 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12Categorieën: Interieur, Living6 reacties op “Keuken inspiratie”

  December 16, 2015

  Prachtige inspiratie !<  December 16, 2015

  Onze keuken is letterlijk 2 vierkante meter, dus van zulke mooie keukens kan ik alleen maar dromen! Ooit…  December 17, 2015

  Erg mooie plaatjes allemaal. 1 tip, ik heb alleen een eiland, met een grote kastenwand erachter. Maar ik mis een werkblad dat tegen de muur aan zit. Hier kun je juist al die leuke planken tegenaan zetten om het een finishing touch te geven. Dat zou ik dus ook iedereen aanraden. Een werkblad tegen de muur.


  MySimplySpecial
  December 20th, 2015


  Dat kan ik me helemaal voorstellen inderdaad, goede tip!  December 18, 2015

  Oooh zoveel moois allemaal!


  Seema Jackson

  November 24, 2019

  Where are the canisters in the drawers from? I love it. It’s clean and modern.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie