Ons nieuwe huis #19: Onze slaapkamer - My Simply Special
15/03/2019

Ons nieuwe huis #19: Onze slaapkamer

Ik heb al eerder foto’s van onze slaapkamer met jullie gedeeld, maar ik realiseerde me ineens dat ik het eindresultaat nooit heb laten zien. Het is een fijne ruimte geworden waar ik heerlijk kan ontspannen. Kijken jullie mee?

Ons nieuwe huis #19: Onze slaapkamer

Laten we aan de kant van het bed beginnen. Wat we hier vooral nog moesten doen, was lampen toevoegen. We hebben overwogen iets boven de nachtkastjes te hangen, maar uiteindelijk hebben we besloten ze op de plank achter het bed te plaatsen.

Ons nieuwe huis #19: Onze slaapkamer

Hier kan je het iets beter zien. Het zijn lampen die we in ons vorige huis in de keuken hadden hangen, dus het is leuk dat we ze nu zo kunnen hergebruiken. We hebben voor elke lamp een gat door de plank geboord en hier het snoer doorheen gehaald. Net achter het bed heb ik een dimmer tussen het snoer gemonteerd en verder kon hij gewoon in het stopcontact gestoken worden. Simpel, maar het staat leuk. Oh, en een klein detail! Ik heb een nieuwe kussenhoes gemaakt voor het kussen op het bed, zodat het meer bij de muur past.

Ons nieuwe huis #19: Onze slaapkamer

Goed, aan de andere kant van de kamer staan de kasten. Ook hier stond verlichting boven aan de to-do lijst. We hebben lampen in de kasten gemonteerd en de spotjes weer bovenop geplaatst.

Ons nieuwe huis #19: Onze slaapkamer

Verder heb ik de ladekast wat leuker gedecoreerd met een lamp, planten en een doosje voor onze (trouw)ringen. Ik twijfelde of ik iets op wilde hangen, omdat het zo’n wit gat was. De lange, dunne plant bleek uiteindelijk een prima alternatief. Het voegt wat kleur toe en brengt alles wat meer in balans.

Ons nieuwe huis #19: Onze slaapkamer

Niet alleen voor het sierkussen op het bed maakte ik een nieuwe hoes, ook deze exemplaren maakte ik zelf. De patronen zijn niet te druk, maar voegen wel wat leven toe.

Ons nieuwe huis #19: Onze slaapkamer

Yes, ik ben blij met hoe het er nu uit ziet. Het enige dat nu nog op mijn lijstje staat is een klein, digitaal klokje voor op mijn nachtkastje. Ik heb tot nu toe nog niks gevonden dat ik echt mooi vond, dus ik blijf gewoon mijn ogen open houden.

Wat vinden jullie van het resultaat?


2 reacties op “Ons nieuwe huis #19: Onze slaapkamer”
    Debby

    March 16, 2019

    Heel mooi!! Knap hoor dat je ook zelf die kussenhoezen naait :). Misschien moet ik dat toch ook eens leren haha    March 16, 2019

    Ziet er heel mooi uit! We hebben een totaal andere kleurenstijl, maar wat betreft accessoires en rustigheid wel weer hetzelfde. Heel rustig en mooi


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie