Ons nieuwe huis #9: Liams kamer - My Simply Special
04/05/2018

Ons nieuwe huis #9: Liams kamer

Liams kamer was eigenlijk als eerste klaar. Of nou ja, afgezien van de plinten dan. Door miscommunicatie bleken er namelijk te weinig plinten te zijn, dus we moesten een paar maanden wachten tot het afgemaakt werd. Maar inmiddels is het zo ver en kan ik de foto’s delen. In principe hebben we dezelfde spullen gebruikt als in Liams kamer in ons vorige huis, maar nu staat er ook een kledingkast en hebben we de muren een kleurtje gegeven.

Ons nieuwe huis #9: Liams kamer

Dit is wat je ziet vanuit de gang.

Ons nieuwe huis #9: Liams kamer

Links om de hoek hebben we een witte PAX kast van Ikea neergezet. Die hadden we al ergens anders in ons vorige huis staan en daar hebben we nieuwe deuren bij gekocht. Gewoon simpele witte, met houten deurgrepen van de bouwmarkt.

Ons nieuwe huis #9: Liams kamer

Aan de linker kant van de kamer staat Liams bedje. Inmiddels staat de bodem zelfs al op de laagste stand! Erboven hangen de konijnenposters. Ik blijf ze zo leuk vinden dus ze moesten natuurlijk weer een mooi plekje krijgen.

Ons nieuwe huis #9: Liams kamer

In het hoekje achter het bedje heb ik twee manden neergezet waar we op dit moment knuffels in bewaren. We hebben al zo veel van die dingen in huis, ik weet niet meer wat ik er mee aan moet. (Een deel ligt zelfs op zolder.) 

Ons nieuwe huis #9: Liams kamer

Aan de andere kant van de kamer staat de fijne stoel die ik na lang zoeken bij Ikea vond. We gaan er in zitten als we Liam een fles geven (niet overdag), als we Liam ‘s nachts moeten troosten en als we hem voorlezen.

Ons nieuwe huis #9: Liams kamer

Ons nieuwe huis #9: Liams kamer

Het laatste grote item is natuurlijk de commode. In ons vorige huis hadden we de twee wandplankjes daar boven hangen, maar dit keer hebben we ervoor gekozen om ze iets te verschuiven. Zo zal Liam er niet zijn hoofd tegen stoten als hij straks wat groter is en op de commode gaat staan bijvoorbeeld. 

Ons nieuwe huis #9: Liams kamer

Kijk, zo krijgen jullie een beter idee van de kamer. Het is niet heel groot, maar alles past prima. Ohja, de kleur op de muur is Blissful Blue uit de Wood & Wall lijn van Gamma. Voor het raam hangen verduisterende plisségordijnen van Veneta.

Ons nieuwe huis #9: Liams kamer

Wat vinden jullie van Liams kamer? En zouden jullie het leuk vinden als ik een keer een kijkje geef in zijn kasten?


3 reacties op “Ons nieuwe huis #9: Liams kamer”
  Willeke

  May 4, 2018

  Hoihoi 😊
  Wat een super leuk kamertje! Gezellig en een rustige plek om lekker te slapen.


  Bo

  May 5, 2018

  Leuke kamer. Vind hij voorlezen leuk? wat voor boekjes heb je?
  Een kijkje in zijn kasten is leuk :))


  MySimplySpecial
  May 8th, 2018


  Nou, hij wordt er wel rustig van, al grijpt hij ook wel regelmatig naar de boekjes. Op dit moment lezen we wat boeken van Nijntje van toen ik klein was.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie