Shoplog: Najaarskleding voor Liam - My Simply Special
17/09/2018

Shoplog: Najaarskleding voor Liam

Oeps, de pakketbezorger staat hier de laatste tijd wel erg vaak voor de deur. Ik ben namelijk druk bezig om voor zowel mezelf als voor Liam kleding voor het najaar (en de winter) te zoeken. Over mijn aankopen zal ik later meer vertellen, want dat gaat niet zo snel. Voor Liam kan ik gelukkig beter slagen, dus vandaag laat ik zien wat we allemaal gekocht hebben.

Shoplog: Najaarskleding voor Liam

Nu het weer kouder aan het worden is, draagt Liam elke nacht een pyjama in combinatie met z’n slaapzak. We hadden nog maar één exemplaar in de juiste maat, dus dit schattige setje bestelde ik bij Zara.

Shoplog: Najaarskleding voor Liam

Niet alleen zijn pyjama’s zijn te klein geworden, ook zijn shirts met lange mouwen, truien en broeken konden bijna allemaal op de stapel ‘te klein’. Bij Zara vond ik dit shirt en deze kleur staat Liam super.

Shoplog: Najaarskleding voor Liam

Deze is nog een beetje aan de grote kant, maar is net iets dikker en lekker zacht. (Zara)

Shoplog: Najaarskleding voor Liam

Ook bij Zara zag ik dit shirt. Hij is weer wat dunner, maar heeft een hoge kraag. Weer eens iets anders.

Shoplog: Najaarskleding voor Liam

Het linker broekje is een skinny jeans en kocht ik bij Zara. De rechter vond ik bij Zeeman en is bedoeld voor buiten spelen en voor als Liam naar de crèche gaat. Daar gaan ze vaak naar buiten met de kids (super goed), maar zijn kleding is dan ook altijd vies als hij thuiskomt en beschadigt ook sneller. Ik vind het dus zonde om dan zijn goede kleren aan te trekken en heb altijd een stapeltje oudere of goedkopere spullen liggen voor die dagen.

Shoplog: Najaarskleding voor Liam

Mijn volgende bestelling plaatste ik bij H&M. Daar zag ik deze trui en zoiets heeft Liam al eens gehad toen hij kleiner was. Hij lijkt op een trui van Romano, dus dat is wel erg schattig.

Shoplog: Najaarskleding voor Liam

Voor thuis kozen we deze slofjes uit, maar Liam moet nog even leren dat hij ze niet steeds uittrekt om met de veters te gaan spelen . Hihi!

Shoplog: Najaarskleding voor Liam

We hadden nog steeds te weinig pyjama’s in huis, dus bij NextDirect belandde dit setje in het winkelmandje…

Shoplog: Najaarskleding voor Liam

…samen met deze schoenen. Een tijd geleden kocht ik al stoere, blauwe exemplaren voor Liam, maar die gaan wat lastig aan. Als je even snel de deur uit gaat, zijn ze dus niet ideaal. Deze zwarte sneakertjes zijn een handige aanvulling.

Shoplog: Najaarskleding voor Liam

Toen ik bij Zeeman het spijkerbroekje kocht, nam ik ook een winterjas mee naar huis. Die bleek te klein te zijn, dus ik ging verder zoeken naar een wat goedkoper jasje voor naar de crèche. Jassen zijn alleen niet heel goedkoop, maar uiteindelijk vonden we deze van Zara wel oké. Hij is nog wel wat aan de grote kant, maar staat echt heel schattig.

Shoplog: Najaarskleding voor Liam

Vorige winter vroeg ik me al eens af of Liams nekje niet een beetje koud werd, dus toen ik bij Zara sjaals ontdekte, heb ik er meteen een mee besteld.

Shoplog: Najaarskleding voor Liam

De kleur van deze trui (Zara) is lastig vast te leggen maar is een beetje roodbruin. 

Shoplog: Najaarskleding voor Liam

Aangezien het rode shirt zo goed beviel, bestelde ik nog een zwart exemplaar voor naar de crèche. Ze zijn namelijk nog geen vier euro! Uiteindelijk bleek ik net onder het bedrag uit te komen voor gratis verzending en aangezien de verzendkosten gelijk waren aan de prijs van deze shirtjes, gooide ik nog een exemplaar in mijn mandje.

Shoplog: Najaarskleding voor Liam

Ik vind het nog best lastig om aardige shirts en truien te vinden in leuke kleuren. Dit shirtje van de Hema heeft dan niet een mooie kleur, maar wel een aardige print.

Shoplog: Najaarskleding voor Liam

Als laatste liep ik tegen deze trui aan bij H&M.

Het is al een aardige verzameling nieuwe kleren, maar klaar ben ik nog niet. Liam heeft echt nog wel wat meer broeken, shirts en truien nodig als ik niet om de dag wil wassen. Zijn jullie al warme kleren aan het shoppen voor jullie kids?Categorieën: Fashion, Inspiratie, Kids, Peuter, Shop, To Do
Tags:5 reacties op “Shoplog: Najaarskleding voor Liam”
  Mh

  September 17, 2018

  Wat een leuke kleren, dat gaat hem vast leuk staan. Ik ga toch ook maar eens bij de zara kijken Zara valt wat kleiner dan bv Hema toch?


  MySimplySpecial
  September 17th, 2018


  Bij Hema hebben ze wat meer maten, bij Zara koop ik nu bijvoorbeeld de 12-18 maanden ‘maat’. Maar inderdaad, Zara valt wel kleiner.  September 17, 2018

  Ik shopte ook eea bij de zara. Leuke spullen hebben ze daar altijd. Verder ook bij de kringloop (voor op kdv) en hema

  X


  Christine

  September 21, 2018

  Leuk zeg! En waar slaag jij voor z’n sokken als ik vragen mag?
  Dat laatste shirt van de Hema met handwriting-print vind ik heel leuk! En gaaf dattie straks met de leuke trui weer kan twinnen met Romano..
  Benieuwd naar jouw aankopen tzt!
  Overigens koop ik dus elke kledingmaat via marktplaats een pakket voor dochterlief voor het kdv.. net wat je zegt, het gaat zo hard daar! Nadat ze uit twee goede broeken van TnD was gescheurd was ik er klaar mee dus ik doe het nu op deze manier! De vorige keer zat er en heel mooi jurkje in het pakket die ik voor feestelijke gelegenheden apart hield en dit keer bofte ik helemaal: iemand wilde voor een tientje van de kleding af en er zaten zelfs nog schoenen bij (ook mooi meegenomen voor met het geklauter op het klimrek beschadigen de neuzen van d’r goeie schoenen ook gauw). En de kleding zelf bleek allemaal merkkleding te zijn waardoor m’n dochter nu alsnog in Zara, Name It en Z8 op de speelplaats loopt, zonder dat het pijn doet in m’n portemonnee!


  MySimplySpecial
  September 24th, 2018


  De sokken die ik nu het fijnst vindt, zijn van Prenatal. Die zijn lekker hoog (of je kan ze omslaan) en blijven daardoor goed zitten. Wat slim om die pakketten te kopen en fijn als er dan zo veel moois in zit!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie